Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Nuudel

Liikmed
  • Postituste kogus

    38
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Nuudel poolt

  1. Tere, ostaksin ühe pini 85 SOL'i eest Parimatega -Joosep
  2. Kas seda kuidagi kontrollida saab?
  3. Tervist, müün siis CB 89 kasutajat. Olen 2. omanik kasutajal. Soovikisin ainult RSGP'des 8M OSTA KOHE ! ---------- Post added 24-02-11 at 23:06 ---------- bump ---------- Post added 25-02-11 at 13:00 ---------- bump
  4. Nojah, esimene siis 30mil ?
  5. Nuudel

    M: Rekkaid

    uhm , ei oska täpselt öelda , lisa msn räägime seal.... ei viitsi siin spämmida.
  6. Nuudel

    M: Rekkaid

    tervist ja , arvad ? noo , msnis räägime muust staffist
  7. Nuudel

    M: Rekkaid

    Tervist mudelautode sõbrad nimelt ma müün mõningaid rekkaid mis on toodud hollandist Leht piltidele: http://www.upload.ee/gallery/2560/M_A_Rekkad..html Väike asi, et kahjuks peate ise järgi tulema. Kui midagi on siis võtke ühendust Mobiil: 56790852 Võisiis msn: [email:sf7u4ete]Joosepvolmerson@hotmail.com[/email:sf7u4ete]. Seal räägime mu elupaigast jne.
  8. hns server on ultra hea , soovitan soojalt.
  9. huuh , mul ka razer diamondback muidu ei oska öelda .... . Sa meil stiimer ?
  10. Huh , ei ole mendivend. See oli mingi 3 nädalat tagasi pmst oleks läinud sünnale jooma , mendid kutsuti värkisärki ise olin mingises kõhuviiruses nüüd kõik korras , pigem hoian eemale ja EI joo ;'d
  11. hmmm , Mis videokaart sul on ? Kui Nvidia or Ati siis mine optionsist 3d manage setings sealt 'vertical sync off.
  12. Kindel et veab endal suht sitem isegi .... PS; hind on suht kallis.
  13. Razer DiamondBack 3g , hea hiir Ise ostsin ülemiste photopointist 635.-
  14. jahh , see on tõesti õudne , aga miks sellist asja üldse üles toppida..... Muidu spämming on high siin
  15. hahaha , polegi vaja enam sinna . adminid on wtj ja ei tõswta kedagi üle ka ma vist olin ainuke kes tõstis üle.
  16. http://www.vahvel.net/counter-strike/34591-vahvel-net-24-7-pubi-1-6-a-22.html palun.
  17. Ma ei soki midagi , see on eelmisest teemast .http://www.vahvel.net/counter-strike/34591-vahvel-net-24-7-pubi-1-6-a-23.html , Enne mõtle siis ütle & kirjuta.
  18. nii klonzer , ma vaatan et sul päris head silmad orsmth , muideks ma pole serverist KEDAGI banninud , ainult kickinud reklaamivendasi Teiseks , vaata ennast. kergelt 6 aastat ma peland pole aga 4 aastat veab välja PAUSIDEGAq, kui arvestada ainult pelamisega siis ikka 2-3 aastat. Ja ma olen ennem ka olnud admin.[EELMISEST TEEMAST]
  19. nii klonzer , ma vaatan et sul päris head silmad orsmth , muideks ma pole serverist KEDAGI banninud , ainult kickinud reklaamivendasi Teiseks , vaata ennast. kergelt 6 aastat ma peland pole aga 4 aastat veab välja PAUSIDEGAq, kui arvestada ainult pelamisega siis ikka 2-3 aastat. Ja ma olen ennem ka olnud admin.
  20. mh, ma olen kindel et hiinalsed on suht lollid ka aga , muideks sul on ikka vent ja tagakastil õhuaugud sest muidu on veits damn muidugi võid ka helistada teenindusse orsmth , arvuti võib iseenest tugev ja jõuline olla aga jahutajad ja need võivad niiöelda "pasad" olla. Ja muidugi ka selle arvutiteevad professionaalsed masinad ma pakun , igatähes helista teenindusse (soovitan)
  21. igavlen , kohe õue tobitama .
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.