Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Businesia

Liikmed
  • Postituste kogus

    24
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    32 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Businesia'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 24.09.1995
  1. Administraator/Moderaator Sunparty, minumeelest sellele lehelt, millele sina suunad ei leiagi seda auhinnamängu :?
  2. Leidsin koha, kus võib võita täiesti tasuta mängurihiire. Seal on vaja ainult registreerida ja juba võid võita võimsa Razer Naga hiire! Kui keegi huvi tunneb siis registreerida saab sellel aadressil: www.razerzone.com Tegemist ei ole reklaamiga, vaid sooviksin, et mõni eestlane omale sellise laheda hiire saaks.
  3. 95% nendest countdown lehtedest valetavad. Külastage parem Lockerzit tihedamini sest seal tuleb see teade mingi 24h enne umbes, vähemalt eelmistel redemptionitel on tulnud, kus ma olen osa võtnud.
  4. England ei ole?
  5. Järelikult ma ei oska lugeda, mina sain 4 tk 2 lehe peale aga kõik pole sama isiku poolt tehtud
  6. Nokia 1680 classic. Minu arvamusel telefon mõeldud rääkimiseks mitte mängimiseks, muusika kuulamiseks jms... Kui tahan mängida, siis millegi normaalsemaga kui telefoniga.
  7. Midagi Razeri või Steelseries valikust? Mul Hiir on Razer Deathadder+ Razer Mantis control matt.(razer deathadderit ei soovita, see oli hea mingi 2a. tagasi. Kuigi hiir on hiir ja peamine sõltub sinust endast.)
  8. Kas mitte ei kehti reegel et 24h jooksul võid tellida 1x 50+ ptz asja? Veab ma mitu korda talle kirjutanud, aga ta pole midagi vastanud...
  9. Sa midagi selle kohta ei oska soovitada kui on kiri "Tuner not found. The TV signal cannot be configured because a TV tuner was not dedected. If you have a tuner, ensure it is installed correctly." Mul on win 7 ja olen proovinud paljusid drivereid installida ja ükski pole aidanud... Antenn on järgi nagu win Vistaga. Ma arvan et hiinlased on lihtsalt liiga nõrga vendi kokkusobitanud. Ma ei tea, ei ole niikaua aega ka eriti, et passida kui nad seal garantiis jamavad. Viga olnud algusest peale. Ja garantiiremonti ma tean juba selleks et vent välja vahetava teevad formati ja vahetavad monitori ära. umbes nii seal see käib enamasti sellepõhjal mis ma olen kuulnud.
  10. Ma pakun et ma saan sinu mõistest tagakastil valesti aru, mul on notebook. Teeninduses vaevalt midagi öeldakse, kuna nagu ma flex.ee-st ostsin selle mudelin nad võtsid kohe selle müügist maha . Kuna see on suht uus siis jah ei tasu ise kohe lõhkuma hakata vaid kasutan alternatiive, panen mingi asja ülemiste jalgade kõrgemal hoimdiseks läpaka alla ja siis lisaks veel lükkan isetehtud usb-otsaga vendi jahutama õiget venti, kuid saab ka teistmoodi. Ostad poest 400 eeguse jahutusaluse. Teeninduse tüübid vaevalt oskavad aidata, olen nendega juba kontakteerunud digiTV asjas. Nimelt anti kaasa mulle digitv antenn ja ma pidin saama vaadata eesti kanaleid. Algselt oli peal Vista, Lasin win 7 peale ja enam ei saanud confidagi ütles et mingi cable vms unplugged kuigi kõik oli järgi. Klienditeenindus ütles sellepeale, et kui oli Vista siis oleksin pidanud confima Norra peale DigiTV(veits kahtlane minuarust kui ma Eestis elan?) ja ütlesid, et kui mul win 7 siis nad ei oska mind aidata ja las ma otsin hp leheküljelt. Siiamaani pole midagi leidnud. Niipalju siis klienditeeninduse abivalmidusest
  11. Arvatavasti uuel serveril jookseb see, kuna need kes on üritanud redeemida, need teavad mis jamamine see oli mingi 40 minutit läheb redeemimisega kuna kõik nii aeglane.
  12. Ma ei tea kas on hiinlased olnud lollid või on asi ainult minu mudelis. Asi siis selles, et kui hoian mingeid võimsamaid programme järgi kasvõi näiteks cod4: mw1 siis kus arvuti lihtsalt on laual see kuumeneb shut kiiresti üle. Ei julge ise sisse vaadata garantii alles kehtib mingi pool aastat veel. Kas asi võib olla lihtsalt selles et vent on tolmu täis või lihtsalt hiinlased pole osanud disainida ja lolli peaga vedi väljalaske augu alla paigutanud?
  13. Ise ei oska hetkel öelda, aga oled proovinud lockerzi suppordist küsida?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.