Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

gennert

Liikmed
  • Postituste kogus

    22
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info gennert'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 18.04.1997
  1. mine müü oma vanaemale seda steam .Youtube on lahe leidsid hacki ja nüüd kasutad seda .Aint HL põhised mängud töötavad
  2. Nii Vaata ega sul pole miininum nõudeid,Ja tõmba kõige uuem DirectX Microsoft Visual C++ binaries + .Net Framework 3.5.
  3. http://www.hidemyass.com/proxy/ Pane sinna kasti leht kuhu minna tahad ja proovi peaks töötama
  4. APPLE iPhone 4 16 GB Must Maksab ONOFF 12 999 http://www.onoff.com/online/ee/inet.nsf/vProd/8043A?opendocument&markID=60-35-10
  5. Koode siis weqafb ywspw zhxsxhw ssza haicyhw azutnz pkakni
  6. gennert

    Sixpack

    Mul sixpack 14 Tegin kiire pildi ka
  7. Signatuur Mõõtmed:Normaalses suurused Teema: Maffia Värvid:Must Render: Mingi Maffia vend või Relv Tekst: Al Camorra Lisainfo:
  8. Minge sellele lingile tehke kasutaja ja jagage seda oma sõpradele on võimalik võita Lahedaid Razer stuffi. http://www.razerzone.com/getimba-share-n-win/ Kommige. Ja aidake teistel stuffi võita postitage oma lingid siia.
  9. DesertCounty Roleplay tegutsemispaik Fort Carson,Blueberry Ip:80.79.113.56:7777 Foorum: DesertCounty.tk Adminid on meil väga abivalmid Kui sa ei oska rp siis meie õpetame serveris on palju võimalusi. Hetke seisus on adminid peaadmin: James Camorra skripter: Jimmy Adams mapper: Vito Genovese Meie serevris on võimalik panna autode tulesid põlema,sisse logides spawnid seal kust välja logisid ja palju veel Me otsime ka ühte moderaatorit juurde. [glow=red,2,300]Me otsime ka ühte moderaatorit juurde[/glow] [glow=red,2,300]Fraktsioonid[/glow] Legaalsed Politsei Meedik Uudised Illegaalsed Nucci Hitman 18th Street Gang South Side Locos Genovese Tööd Legaalsed Detektiiv Transpordi amet Ihukaitsja Paberi Poiss Pitsa Poiss Sweeper Advokaat Kunagi on plaanis teha ka Prügiauto ning muruniitja töö . Illegaalsed Narko Farmer Matside Smuugeldaja Narko Smuugeldaja autovaras Otsime Ka fraktsoonidele liidreid
  10. Olen jälginud e-castig ise sain ka iluse hunniku eurosid kokku ja siis vaatasin võitjaid Njaaa, tegelikult on see petuskeem! VÕtame isiku: Shamira Zawadzki Shamira Zawadzki, USA - Nikon Coolpix L100 uurime seda nime rahvusvahelisest nimeregistrist! Tulemuseks 0 Paneme Googlisse ja saame 0 Okey, vb isik pole nii aktiivne kasutaja! Lucas Hoffmann, Germany - iPhone 3GS Saame tulemuseks, et saksamaale ei ela ühtegi Lucas Hoffmann Google näitab küll mingeid Lucas Hoffmann-e aga sealmaal on tegemist laulja nimega! Niih, ma võin ikkagi eksida! Kontrollime: 1. Lehe kujundus näeb esiteks juba väga niru välja ja see näoitab et see on FAKE 2. Siin on LINK SCAMIST! http://www.widgetbox.com/network/men...s-scam/4826007 3. Isikud kes on sinna reganud, neil lastakse koguda 200 või rohemgi klicki et pana inimesi kes klickivad uskuma, et "saabki võita" ja siis teevad üllatuse! Lisavad su nime VÕITJATE nimekirja! 4. Kõik pildid ja kaua laetavad failid ja pildid ning elemendid laetakse kõrvalserveritest, ehk siis blogspotist Pane ükskõik millisele pildile parem klick, sealt Omadused või Properties vms, oleneb Browserist! Lisaks sellele on reeglid nadid, ja lubadused et ei spämmi vm ka ebausutav, sest leht kubiseb kirjavigadest ja gramatika vigadest! Esimene võitja pole siiani oma auhinda saanud, sest seda võitjat ei eksisteeri Nimed on koostatud maailma populaarsematest nimeosadest! Populaarsed eesnimed ja Perekonnanimed eri riikides! Ma ei tahaks skeptiline olla, aga see on FAKE! Sest mitte kusagil pole sellist asja, et ühe Klicki vastu saad punkti või eur vms ja hiljem selle eest osta auhindasi! Eesmärgiks on koguda e-maile Spämmida seda domeeni ja see hiljem invetoritele maha müüa, sest link on tehtud populaarseks! Spämmijateks on kasutajad ise, nagu tegemist oleks elulaheda saidiga! Kas sina oleksid nõud tegema lehekülge, kus mingi mageda klicki eest jagad iPhonesi, mis maksavad palju? Eks otsustage ise Googeldage selle lehe kohta FAKE PROOF e, siis näete!
  11. id kaart peaks olema võimalik tulemasinaga soojaks teha ja siis nõelaga muuta numbreid pole proovind aga mõtlesin et vb õnnestub.
  12. Los Angeles Life IP on:80.79.113.56:7777 Meie serveris On palju võimalusi, Head Adminid/moderaatorid, Meil on hea Skripter kes tegeleb kogu aeg et servu muutuks paremaks , Kui sa ei oska rp aga tahaksid ära häbene seda me õppetame seda Fraktsioonid POLITSEI LSPD CRIPZ BLOODS HITMAN NEWS Black Masters (Street Race ) Nucci linnapea Autokooli õpetaja Meie server on kaks Päeva vana ja juba käib päevas sees 3 inimest ja rekord arv on 7
  13. aaaaaaaaaaaaaaa
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.