Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

MadridRoxer

Liikmed
  • Postituste kogus

    110
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info MadridRoxer'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel
  • Sünnipäev 05.03.1990
  1. Koppisin ja mingi reload vms tektifail aitas ja asi korras.
  2. Inglise foorumeid lugedes nägin, et ka neil oli paljudel see probleem, kuid mingit lahendust ma ei leidnud Uut torrentit ka ei hakka tõmbama, kuna internet pole just kõige kiirem, selle ära tõmbamine oli ka juba paras huiamba. Mul crack on see, mis Fifa 12 RELOAD torrentiga kaasas oli. ---------- Post added 10-12-11 at 10:01 ---------- Sain abi mingisuguse replay failiga. Tänan kõiki, kes aidata on püüdnud, ja vabandan, et uusi teemasi tegin, aga lihtsalt soov oli meeletu see mäng tööle saada ja frustratsioon oli juba peal. Üritan edaspidi kindlasti valida, kuhu alateemasse ma oma teemad teen, praegu oli lihtsalt frustratsioon päris suur, kuna niikaua sai seda mängu tõmmatud. Aitäh veelkord !
  3. Palun abi Fifa 12ga seoses. Mäng on arvutisse installitud, kuid käima panemisel tuleb selline asi http://i44.tinypic.com/35mplwz.jpg Mäng installitud, aga ikka peab mingi asi ette tulema, et ei saaks mängida, palun aidake lahendada
  4. DirectX uuenduse ma panin peale, oma 30 minutit uuendab siin. Kuigi kui ma dxdiagi vaatasin, siis see näitas DirectX 11 olemasolu enne. Aga no teen uuenduse ka ikka ära. Selles pole siis midagi jamasti, et system kaust täiesti tühi oli? Selline arvuti muidu vist takistuseks saada ei tohiks http://i39.tinypic.com/21etg10.gif Loodaks ruttu korda saada, et nädalavahetusel mängida jõuaks, palju seal nädala sees ikka aega tekib, aga jah. ---------- Post added 10-12-11 at 08:34 ---------- Uuendasin ka DirectXi ära, kuid avades tuleb ikka see http://i39.tinypic.com/21etg10.gif ette. Reinstall ei aidanud. : ( ---------- Post added 10-12-11 at 09:01 ---------- Bumpiks "
  5. Tõmbasin ka Fifa alla nüüd, tuli ilusti. Samas võib juba siia teemasse selle probleemi juba ühe hooga panna. Et kui Fifa 12 läbi cracki avan siis ütleb, et mingi dll. fail on puudu. Tõmbasin ära ja nüüd uus puudu. Samas arvuti Windows kaust oli ka enne täiesti tühi niiet kahtlustan, et need dll. probleemid jääkskidki tulema. Tegu on uue arvutiga, ehk midagi tegemata jäänud vms, kuidas seda fixida? Oleks vastuse eest väga tänulik, sest see probleem lahendada ja siis saaksin juba ilusti mängida ja ei peaks tüütama ; ) ---------- Post added 10-12-11 at 08:24 ---------- Intstallisin teise faili ka ära ja nüüd hakkab mäng juba tööle minema, kui viskab kohe sellise asja. http://i44.tinypic.com/35mplwz.jpg oeh
  6. Tõmbasin selle ära, nüüd mängu cracki avades tuleb kiri "The program can`t start because d3dx9_41.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.:mellow: ---------- Post added 10-12-11 at 06:55 ---------- E: Tõmbasin selle faili ja panin nyyd näitab, et uus dll file puudu, system kaust oli üldse tühi. Tegu uue ning muidu väga hea arvutiga, ei usu, et siin mingid nõuded puudu oleks. ---------- Post added 10-12-11 at 06:59 ---------- Isegi kui selle teise dll tõmbaks siis hakkaks ju aina uusi ja uusi viskama. Kuidas kogu probleembi lahendada. Oleks päris kiiresti vaja : )
  7. Probleem lahendatud sellega, et Lasin utorrenti maha ja panin Vuze peale.
  8. Siin foormis minuteada piraatluse juttude keeldu ei ole, niiet miks ei võiks siis siia pöörduda, kui aidata ei taha siis on juba teine asi, ei pea seda tegema, mina ei ole ju käskinud.
  9. No küll siis tõstetakse ümber, kui peaks vajadus olema, mina sain küll aru, et siia sobib see. Tahaks ikkagi probleemile lahendust saada. Sama erroroi hunnik logis. Windows on arvutil Win 7
  10. Okei, piratebayst ma ei tõmbagi rohkem, kui selle minutilise katsetuse, aga see selleks. Peeride ja seedide märgiks on 0 pandud, kui loggeri peale vajutan siis seal terve posu selliseid teateid : "File not found during integrity check: C "
  11. Vavandust, Seedside ja Peeride all on mõlemal 0(0). Arvuti süüks muidugi ei aja,neti süüks samuti mitte, sest selle pulganetiga tulid vanal arvutil kõik torrentid ilusti alla. Tõmban btjunkist,isohuntist või piratebayst, kõigiga sama lugu. Väga oleks vaja korda saada.
  12. Tervist Tegelikult on päris tõsine probleem, arvuti on nädal aega tagasi ostetud, torrenteid tööle ei saa. Utorrenti installin ilusti peale, torrentid ilmuvad ilusti listi ka, aga laadima ei hakka. Download speedi kasti ei ilmu midagi ja torrenti ees on punane allanool. Seedereid ja asju on korralikult, olen erinevaid proovinud, kuid mis ei hakka see ei hakka. Oleks h'dasti vaja korda saada.
  13. Tervist Sooviks mõnda FIFA 12 PC torrentit. Ei taha hakata arvutit viirustega siin risustama, niiet küsin igaksjuhuks teadjamatelt. Muidugi sooviks võimalikult kiirelt torrentit, crack võiks kaasas olla. Aitäh:)
  14. Eks ma ikka pean uurima ja igaks-juhuks alustan uurimist siit, et ehk ikka vastavate teadmistega inimesi satub lugema Tänan ikkagi ---------- Post added 23-11-11 at 03:47 ---------- Igatahes, kui kellelgi selle probleem osas mingit tarkust on jagada siis võib rahulikult anda o)
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.