Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

★ | EOG.EE | Community |-| Mänguserverid ★

Soovitatud postitused

logo.png


EOG tähendab Eesti Online Gamingut, mis on asutatud 15.12.2013. See kommun on mõeldud kohana kus saab rääkida Online mängudest, mida eestlased peamiselt mängivad.

Aga kuidagi peab ju kõike seda kupatust üleval hoidma, siis mõtlesime, et teeme ühe Counter-Strike mänguserveri.

Nüüd tänase seisuga 21.01.2014 on valminud ka Minecraft server mille kallal tegutsetakse, et mängijate sisselaskmisel ootaks neid mõnus ning lõbus server. Kindlasti ootame MC meeskonda inimesi, kes hoiaksid serveris sees silma peal kurjajuurtel ja kindlasti kuulub selle alla ka mängijate abistamine ning nende probleemidele lahenduste leidmine & küsimustele vastamine.


Serveritest informatsiooni

Hetkel on EOG.EE ( Eesti Online Gaming ) kommuunis vaid 3 serverit millest üks on avalikustatud ja milleks on Counter-Strike 1.6 Jailbreak.

Seisuga mil Romet lahkub, paneb arvatavasti kinni ka uksed Jailbreak server, ei ole ju mõttet serveri eest tasuda, kui kasutajakeskkond on veel väike kuid 2 neist serveritest on San Andreas Multiplayer ning Minecraft. Mõlemad serverid on hetkel arendamisjärgus ning mille puhul jagatakse pidevalt informatsiooni. SA-MPi puhul pole ühtegi teemat tehtud ning teema tehakse alles siis kui server on põhjalikult mängimiskõlblik ning avamiseks valmis. ( Prügi mustaskotis ei ava ) . Juba ette võib ära mainida, et SA-MP serveri mängumoodiks ei ole muud kui peamiselt FUN ehk siis ERS. SA-MPi süsteemidest kuuleb peaegi siis kui on kindel mis on valmis, mis ei ole valmis. Minecraft mängumoodiks osutus siis Survival ning mille mängu sisu on alles ehitamisjärgus, et avamisel oleks lust ja lõbus mängida.


 

Minecraft serverist lähemalt

Hetkel on siis valmis saanud minecraftis üks osa Survival serverist ning plaanitav avamisekuupäev on 24.01.2014 ehk Eesti Vabariigi Taasiseseisvumise päeval ning sellega seoses on ka serveris mõningad üllatused ootamas. Üks põhjustest miks ei ava praegu on see, et liiga vara on serverisse lasta mängijad kui pole põhjalikult kõik üle vaadatud, kontrollitud, et vigu ei esineks ning seega on ka lihtsam avamisel mängida, ilma vigadeta & tõrgedeta.


 

Kodulehekülg & Foorum

EOG.EE foorum on selline nagu ta on, kodulehekülg nagu ta on kuid seoses eelmise foorumiga tekkis väike tõrge milletõttu olin sunnitud foorumi täielikult uuesti ülesse ehitama, st uuesti teemad jpm.. Enamus postitusi on võimalik teisest foorumist üle tuua kuid kasutajaid päästa ei saa, seega kõik peavad foorumis uuesti registreeruma. Rohkem ideid & soovitusi saate jagada uues foorumis.


 

Counter-Strike 1.6 & Selle tulek & arendus

Plaanis on tuua EOG.EE serverite hulka ka üks lisa server, mille mod ei ole veel teada kuid sellegipoolest anname teile võimaluse jagada ideid & soovitusi millist modi ootate serverilt ning seda lihtsam on ka meil see server valmis teha ja mängijad lasta mängima. Kindlalt ei oska öelda millal server tuleb kuid kindel on see, et ta tulemata ei jää


 

Kontakt(id):

Skype |-| eog.servers

Steam |-| 3DNABLE

E-mailid |-| info@eog.ee | teenindus@eog.ee

Foorumi URL: http://eog.ee/forum

Muudetud liikme Reactive'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.