Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

SUPERVIP
Author of the topic Postitas

Tõmbasin paintiga ja roheliseks ette ära mis leveldanud olen. Queste olen ka teinud, aga need mingid randomid, pole väärt nimetamistki. Quest pointe 81.

Untitled.png

Edasi probably fletchi ei lase, sest ostsin fury ja hakkan teisi asju tegema, eks paistab järgmises updates mis teinud olen jälle. ;)

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Päris kena areng , edu.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Little update ja nagu ikka, tegin rohelised kastid ümber, mida arendasin. Tegin slayer, herb jne.

blabla.png

Praegu ma suht pankrotis, vaba cashi 5454 coinsi. Pank kuskil 4-5m, kus fury, black mask jne. Üritan leida viise kuidas raha teha juurde ning sellega teha herb 38+. Probably paar cannonballi või bowi tuleb teha. Kindlasti jätkan slayeriga vähemalt 60 defini.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Isiklikult soovitan gleshis treenida, sealt tuleb ka päris kena kopikas, fire runede ja muude ruunide näol + herbid, gemid ja hunnik iron oresi:)

Kuid kena kasutaja, edu sulle!

Oleks endalgi rohkem vaba raha, siis abistaks mõne kopikaga:)

All empires are created of fire & BLOOD

EL Patron Pablo Escobar

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Isiklikult soovitan gleshis treenida, sealt tuleb ka päris kena kopikas, fire runede ja muude ruunide näol + herbid, gemid ja hunnik iron oresi:)

Kuid kena kasutaja, edu sulle!

Oleks endalgi rohkem vaba raha, siis abistaks mõne kopikaga:)

Ma arvan, et lasen ikka slayeriga edasi ning annetusi ma ei soovi, aitäh :)

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Probably viimane selle aasta update praegu. Roheliseks ei teinud seekord, aga tegin oma slayer gearist pilti mille sain kokku eile öösel kell kolm ehk siis fighter torso. Levelid loetlen praegu ära, mis tegin, võib-olla siis parem, öelge ise.

Attack 60-65

Strength 60-66

Defence 55-60

Hitpoints 65-68

Mining 71-72

Smithing 44-49

Fishing 48-50

Cooking 48-54

Slayer 50-58

dana.png

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Väga hea. Jätka samas vaimus!

Minu meelest on parem jälgida kui sa lisad levelitest pilte. ;)

Mis mõttes levelitest? Ongi levelitest pildid ju koguaeg või mõtled neid level up pilte? Kui neid mõtled, siis melee level up pilte suht raske teha.

Jaga seda postitust

Postituse link
Mis mõttes levelitest? Ongi levelitest pildid ju koguaeg või mõtled neid level up pilte? Kui neid mõtled, siis melee level up pilte suht raske teha.

Mõtlesin Level up pilte jah. Kui sa Print Screen'i spam clickid, saad selle pildi kätte küll. :D

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Väga hea. Jätka samas vaimus!

Minu meelest on parem jälgida kui sa lisad levelitest pilte. ;)

Praegu on ju väga hästi välja toodud, kes see viitsib igast levelist eraldi pilti tegema hakata ...

Keep it up! :D

Jaga seda postitust

Postituse link
Praegu on ju väga hästi välja toodud, kes see viitsib igast levelist eraldi pilti tegema hakata ...

Keep it up! :D

Ma ei olegi öelnud, et ta peaks igast levelist eraldi pilti hakkama tegema.. lol.

Lihtsalt avaldasin oma arvamust kuna Hyvalik küsis, et kuidas parem on? Minu meelest on parem kui Level Up'id on eraldi välja toodud piltidena, mitte loetelus. :)

Muudetud liikme Medicated'i poolt
l

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Author of the topic Postitas (muudetud)

Tegin siis mõned level up pildid ka. Tahtsin teha ka hitpoints levelist aga ei jõudnud. :D

wc.png

Edasi plaanin lasta runecrafting 44+ ja siis nature runedega raha teha. Teen fletchiga bowid ja siis kasutan enda nature runesi, siis ei sõltu ma nendest merchijatest, kes zybezis hinda alla langetavad ja saan ilusti kõik combat levelid varsti 70 :)

EDIT: Unustasin öelda, et tegin ka queste, et proselyte armour saada. Quest pointe praegu 92

Muudetud liikme Dydl'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Rc võttis kaua aega. Tegin ka fremennik isles questi ära ja lasin yakkides 70 attack.

Runecraft_Level__44_.png

EDIT: Edasi lasen fishingut kuni saan fishing guildi, sest hard clue värgi pean tegema fishing guildi pangas ja siis edasi 60-70 def.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Fishisin terve nädal, et fishing guildis clue parti ära teha ning nüüd näete, mis hard cluest saan.

Fishing_Level__63_.png

clue.png

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Mis clientit sa kasutad?

Ta kasutab Orion Clienti :)

Fishisin terve nädal, et fishing guildis clue parti ära teha ning nüüd näete, mis hard cluest saan.

clue.png

Vist on hea loot? :D Ei tea palju to sara page maksab? :D

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Cookisin oma swordid ära, mis fishisin kuni 63 fishinguni. Mõned lvlid on saadud questidega + rc 45 tegin nature runesi tehes. Pangaväärtus vaikselt kasvab. Enne cookima asumist tegin family cresti ära ja sain cooking gauntlentsid ja enne seda tegin veel paar questi ntks heroes jpm. Quest pointe on 107.

Cooking_Level__60_.png

kirjaviga

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Hästi areneb ikka aga jätka samas vaimus (Y)

Aja farm ka üles ,see jäi silma

29.08.2020 SEISUGA OLEN OLNUD VAHVEL.NET LIIGE 3650 PÄEVA EHK 10 aastat

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Tegin täna 1 slayer taski ära. Mingi 160 turothi pidin tapma. Sain 61-63 defence, 71-72 hitpoints ja 60-61 slayer. Mõtlesin, et kuna pakun questide tegemise teenust, siis teeksin selle quest cape ära, et näidata, milleks võimeline olen. Koolipäevadel üritan korralikumalt õppimised ära teha, kui teha lohakalt ja saada rohkem xp ruunis. Midagi ikka päevas tahan ära teha. Mingi aeg hakkan vaikselt farmi tegema ja siis teisi quest minimum requiremente tegema. Esmalt teen 38 thieving, et saaksin master farmerilt alustuseks seede. Eile tegin thievingu 35. Loodan, et te ei pahanda, et praegune update on pildita, aga ma usun, et saite aru mis levelid olin vahepeal ära teinud ning mis mu edasised plaanid on ja saate põnevamalt kaasa elada, kui püstitan mingi goali.

EDIT: Mainin ka ära, et praegu on mul 107 quest pointi.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.