Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Novembri kuu alguses sai ostetud HTC Desire 500 DS ning kurta väga ei saa sellise hinna kohta, graafikakaart on sellel natuke aegunud (Adreno 203), aku on 1800 mAh, kui energiasäästja peale panna siis väga palju ta akut ei võta aga nagu iga nutitelefon tänapäeval, tuleb seda suhteliselt igapäev laadida kui pidevas kasutuses. Elisa/EMT lehel on valeinfo, stock android on tegelikkuses 4.1.2 aga see ei oma suurt tähtsust. Suurem osa mänge saab mängida aga jõudsamaid mänge nagu näiteks FIFA 14'st ei saa just väga head mänguelamust laggi tõttu.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Ostsin ise endale selle oktoobri algul, suht siis kui ta müüki tuli. Ei kurda üldse, sellise odava raha eest neljatuumaline telefon on väga vinks-vonks! Mängukesi saab sellega täitsa mängida, aga mureks on nagu eelpool mainitud aku kestvus. Aku on mahu poolest juba praeguste telefonidega võrreldes suhteliselt väikene. Kui energiasäästjat kasutada, siis saab kõned/nett/sõnumid ära elatud kuskil 2-3 päeva. Intensiivselt mängides (sorry, ma olen tunni ajal mängur, Candy Crush ftw :D) läheb aku tümaks suht 4-5 tunniga.


29wqo2f.pnglogo.pngveebo_logo.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.