Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Küsimus.

Soovitatud postitused

SUPERVIP
Author of the topic Postitas

Siuke küsimus mul nüüd, et kui palju IT-Spetsialistid saavad? Ja kuhu minna, et saada hea stipendiumi(õppima)? Olen internetis leidnud, et pärast diplomi saamist nad saavad kuskil 300Euri?!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Oleneb IT spetsialistist.

 

Mul tuttav õppis TTÜ-s IT-ala. Täpsemalt java programeerimine. Peale ülikooli oli kohe töökoht olemas. Alguses läks tööle suhteliselt alustavasse firmasse ning teenis 1000e ringis kuus(tallinnas). Nüüdseks töötab mingis Saksa firma ketis ja palk on topelt nii palju.


Oldschooler

"I never saw a wild thing feel sorry for itself..." D.H Lawrence

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline misterx

http://www1.salary.com/Java-Developer-Salary.html

 

Oletame, et äsja ülikooli lõpetanu jääb 25% peale, kus USA keskmine aastapalk on ca. 70 000$. Oletame, et Eestis saab sellest 75%, seega 52 500$, mis omakorda on ca. 39 000€, mis teeb ca. 3250€ kuus. Tegemist siis Java programmeerija palgaga. Tõenäoliselt on sellist summat kohe alguses loota veits paju, aga juba pool sellest on peaaegu topelt Eesti keskmine palk.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline misterx
Hetkel käin esimesel kursusel kutsekas ja õpin üldehitust, aga peale seda oleks soov minna programmeerimist õppima kuhugi ülikooli vms. Kuhu kõige õigem minna oleks? (ehitusele läksin sellepärast, et polnud muud võimalust tol hetkel.)

Mina olen nii aru saanud, et nii TÜ, TTÜ kui ITK on kõik täitsa arvestatavad valikud, aga vahe on selles, et TÜ keskendub pigem teoreetilisele poolele, TTÜ on kuskil vahepeal ja ITK on rohkem praktiliste teadmiste poole kaldu. Ma ei tea, kuidas ITK-ga on, aga TÜ ja TTÜ pakuvad mõlemad tudengivarjuks minemise võimalust, kasuta seda ära.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.