Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0

küsimus inimestele ! ((((VAADAKE SISSE)))))))

Küsimus

keegi teab kuidas saaksin nii et tuleb kuskil teatud wifi milles olen sees enda läpakaga ja kas on võimalus et ma ühendan enda arvuti külge wifi ruuteri ja saadan seda edasi omakorda enda arvutiküljes oleva ruuteriga. Ette tänades :)

spamm = warn.

Muudetud liikme Sfinks'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link

8 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

• 0
SUPERVIP

No lõppkokkuvõttes ei saaks see ju võimalik olla, kuna see esimene ruuter satub sellise koormuse alla siis ja lõppkokkuvõttes on see interenti kiirus aeglane? Võin ka eksida.

Ei ole võimalik.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Hetkel sa küsid abi, ma vastan su küsimusele, see ei ole võimalik, kui sa tahad ühendada teist ruuterit oma arvuti külge, siis kust ruuter selle interneti võtab? Sinu läpaka wifist? Lahe kutt oled kusjuures.

//Proovisin järgi ka just kodus, mina oma lauaarvutiga ei saanud igatahes netti kui ma panin ühe vana wifi ruuteri läpakale taha mis võttis internetti omakorda põhiruuterist, võid omad järeldused teha.

Muudetud liikme Aly'i poolt

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0

On ikka võimalik. Vaja lihtsalt vastavat riistvara ja tarkvara seadistust, mis suudab wifi kaardiga võtta interneti sisse ja ruuteriga saata välja.

Nt Iphone 4+ on sisse installitud wifi edastaja(kindlasti ka paljudel muudel mudelitel).

NB, interneti kiirus langeb 50%, kui mitte rohkem.

Oldschooler

"I never saw a wild thing feel sorry for itself..." D.H Lawrence

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Hetkel on jutt siiski läpakast, mitte nutitelefonist vms, iPhonega jms saab jah, seda ma tean ise ka. :)

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
Hetkel on jutt siiski läpakast, mitte nutitelefonist vms, iPhonega jms saab jah, seda ma tean ise ka. :)

Ma saan aru, telefon oli kõigest näide. Sama asja saab ka teha läpakaga, kui osta juurde vastav ruuter/wifi edastaja.

Oldschooler

"I never saw a wild thing feel sorry for itself..." D.H Lawrence

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.