Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Hei!

On juba pikemat aega on valmimises mäng nimega Star-Made. See on inspireeritud minecraftist, kuid toob sisse ühe minecraftis kõige soovituma asja. Nimelt, asi ei piirdu omale majade ehitamisega(mida saab ka muidugi teha), vaid õige seiklus hakkab väljaspool atmosfääri ehk kosmoses. On olemas kosmosepiraadid, planeedid, poed, asteroidid, factionid, mahajäetud kosmosejaamad ja palju muud on tulemas. Ja kosmoselaeva saab ehitada ise - täpselt nagu minecraftis, ainult sa saad oma ehitisi kasutada ka rändamiseks. Hetkel on see veel alpha ja kõigile täiesti tasuta. Tõmmata saab mängu aadressil http://star-made.org/ .

 

Kuna mäng on enamuselt multiplayer, siis mõtlesin, et oleks lahe, kui eestlastel oleks ka oma server. Olen juba nädal aega tegelenud serveri majanduse sättimisega nii, et oleks lahe nii veteranidel kui ka algajatel. Kindlasti läheb veel päris palju vaeva, et kõik saada enam-vähem korda( Täiesti korda ei saa saada, kuna tegemist on alphaga ja palju bugge on veel mängus). Praegu arendan serverit koos oma vennaga, kuid oleks vaja kindlasti rohkem abikäsi, niiet kui soovid aidata, kirjuta siia! Kindlasti aitab see sind hiljem, server avalikuks muutub ja meil on vaja serveri meeskond kokku panna.

 

Aga kui on küsimusi või jääd kuskil hätta, võite kirjutada ja püüan teid aidata!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Plaaningi nüüd hakata serveriga tõsisemalt tegelema, kuid oleks vaja peaadminni, kes hakkaks mängus sees asjadeag tegelema. Mina tegeleksin serveri hooldamisega. Tasuks saaks peaadmin omale laeva ja credit'seid mängus.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.