Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0
Jälgi teemat sisse logides  

Krossika küsimused!

Küsimus

Tere! Selline küsimus siis, et olen 13 ja sooviksin osta krossikat.(50 nt.) Ja veel teen järgmine aasta endale rolleri load. Seega küsimused - Kas on vaja eraldi lube krossika jaoks?Kui mul on rolleri load olemas ja sõidan linnas ringi (Suures linna nt. Pärnu) krossiga kas siis politsei võtab mind kinni ja teeb trahvi nt? Ehk põhiliselt - Kas saan sõita krossiga kui on olemas rolleri load? Loodan et te saite aru minu murest ja ehk oskate mulle ka vastata :))

Jaga seda postitust

Postituse link

12 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

• 0
VIP

Krossikat sa ei saa arvele võtta. Tegemist peab olema Enduro/supermoto masinaga, mille saad võtta arvele.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Endurosi on erinevaid ja rehvid ei pea olema maantee omad, vähemalt RK-st öeldi mulle nii.

Olened krossika kubatuurist jah.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
VIP
Mopeed on kahe- või kolmerattaline mootorsõiduk, mille valmistajakiirus on üle 25, kuid mitte üle 45 kilomeetri tunnis ja mille töömaht sädesüütega sisepõlemismootori korral ei ületa 50 kuupsentimeetrit või muu sisepõlemismootori korral suurim kasulik võimsus ei ületa nelja kilovatti või mille suurim püsi-nimivõimsus elektrimootori korral on üle 0,25 kilovati, kuid ei ületa nelja kilovatti.

Kui 'krossikas' on 50ccm ja ta üle 45km/h kiirust ei valmista, siis sobivad mopeedi ehk rolleri load küll.

Mama,just killed a man, put a gun against his head, pulled my trigger, now he's dead,

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Mitte krossa vaid supermoto.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP
Mitte krossa vaid supermoto.

Pitbiked ja masaid mis on 50cc on krossikad ja need saab arvele võtta. Endurod ja supermotod samuti.

// Lubate kohta niipalju et ykskõik mis masin olgu see kross, enduro, supermoto, mopeedi auto (micro car) kõikki neid saad sõita mopeedi lubadega niikaua kuni need on registeeritud mopeediks.

no pain, no gain

no work, no results

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
VIP

Eestis vähemalt, ei ole sul võimalik võtta arvele asja nimega Krossikas. Tegemist peab olema supermoto/enduro masinaga.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.