Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Küsimus: Black Ops & Black Ops2

Soovitatud postitused

Hey, oleks siis paar küsimust BO & BO2 kohta. Nimelt sooviks osta ühe neist, aga kuna kui sai free weekendi ajal bo2 mängitud, siis peaaegu low setingutega ja mainiks ära et ei läinud ka paljud mapid käima ja loading screen laadis ka alati mingi 2minta, kuid peaks laadima paari sekundiga.

Kuna tavalist bo ei ole m@nginud, siis ka kysimused.

 

 

Mainiks veel ära, et fps oli bo2 isegi päris hea 40-60, can i run it ytleb, mõlema kohta et jooksutab ära, aga kuna bo on spec nõuded natuke lahjemad, kas siis äkki jookseks see mäng korralikult?

 

Arvuti:

RAM : 8GB DDR3

Prosa: Intel Core i3-2350M, / 2.3 ghz

Videokaart: Intel® HD Graphics Family

 

1) Kas veaks praeguste specidega BO välja?

2) Kummas on mängijaid rohkem, kas bo või bo2

 

Mängud ise on vist päris sarnased, ainult bo 2 mingi uuendused.

Kui see abiks on vms, siis COD 4 low settingutel fps keskmiselt 40 ja mw3 ka 40 kandis, kuid vahel vähem, aga max on muidugi mõlemal 90 kandis ja kui taevase vaatan. Lisan juurde et mängin täisekraanil mõlemat, mis võib ka nata fpsi maandada.

 

E:/ Gta iv ka, kuid fps on seal ikka üle 40 naljalt ei lähe


giphy.gif

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Omad mõlemat mängu. Bo1 on kindlasti mängijaid vähem ja seal on mingi "raha" süsteem ja nii saad asju lahti. Minuarust on Bo1 ikka päris lahja ja enamus relvad teevad hernepüssi häält ja recoil on enamusel üldse käest ära lastud. Bo1 veab sul ilusti arvatavasti välja, kuid tõesti, seal on mingi serveri süsteem jms. Endale meeldib kohe kindlasti bo2 kõvasti rohkem.

Eks see sinu otsustada.


5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Olgu. Aga kas keegi oskab öelda, mis jääb mul bo2 mängimiseks lahjemaks, kas prosa või videokaart. Kuna ise nendest asjadest midagi ei tea.

Niipalju lisaks: Et mängu veab välja fps 30 juures. Kuid mappi sisse laadib 1min ja mõned mapid ei lähegi tööle.

 

See nukedown 2025 ja see laevamap hgjazz vms, need veab ilusti välja. Ise arvan, et viga videokaardis, kuigi min prosa on 2,4ghz ja mul on 2,3ghz


giphy.gif

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

proze osas pole asi nii oluline, videokaart on arvatavasti olulisem, sest bo1 mängis minu 1.8ghz dual core juust ka ära ja oli sama videokaart kui sul

aga ja see intel videokaart jääb sitaks lahjaks selle mängu jaoks, bo2 on täiega lahedam mäng, stoori poolest, MP ei tea, kuna ise ei ostnud mängu. Aga tagasi alguse juurde, et videokaart jääb lahjaks.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.