Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0

Juriidiline abi(Tarbijakaitse)

Küsimus

VIP

Oleks siis soov leida inimest, kellel on teadmisi Tarbijakaitse alal. Palun kirjuta PM või siia, kui kuulud sinna hulka.

Jaga seda postitust

Postituse link

7 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

• 0
VIP
Author of the topic Postitas

No asi on selles, et mul telefon on juba mitmendat korda garantiis. Tarbijakaitse seaduse järgi ei ole sätestatud seda, millal on firma kohustatud toote asendama või siis kompenseerima. Minul on asi selles, et asjatundja oskaks öelda, mis võimalused on mul see asi nii ära ajada, et see kindlasti kompenseeritaks, mitte ei asendata.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
VIP

Päris huvitav küsimus....eile sai viidud telefon teist korda garantiisse. Üks ja sama viga alati.

Muudetud liikme CeuZ^'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
VIP
Author of the topic Postitas
Päris huvitav küsimus....eile sai viidud telefon teist korda garantiise. Üks ja sama viga alati.

Mul sama vea pärast on 4s kord.

Tarbijakaitses on sõnastatud "Mitmendal korral". See mitmes võib olla 7s või 8s ka. Klienditeenindaja haukus vastu kui läksin seda asja uurima, sealt ei saanud abi. Juhataja targem polnud. Kuna seadustes palju auke siis sellepärast uuringi mõne targa käest, mis võimalused on ja kuidas.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
VIP

Milles su viga seisneb?

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.