Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Taypo Meisterdab | Beginner | Loving it ♥

Soovitatud postitused

Render:

Ma ei leidnud ühtegi head aga võiks olla mingi auto render, eelistatavalt BMW või Audi. Kui sa ei leia neid, siis pole hullu, võib olla ka muu.

Teema: Drift, samas stiilis nagu Barti pilt võimis.

Tekst:ABYSSA

Värvid mida kõige rohkem näha tahaks:Sinine, hall jne.

Selle Made by ITYPO pane kuskile väiksemalt kui muidu signadel kuid ikkagi nii suurelt, et midagi oleks näha :P Kuid kui ei riku signa ära, võid kirjutada normaalsuuruses.

abussaa.png

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas

Sain ka WrongDrumsi signatuuri valmis, tegin mingi väheke Y.O.L.O Mario , nagu teada ta kõrgusi ei karda ja hüpata armastab seega panin ta kaljult alla hüppama. Tekst oli töö raskeim koht, lihtsalt ei suutnud välja mõelda mis stiili panen, seega tegin mingi rohkem modernse kirja.

Töö ise :

Mario3.jpg

NB! Lähen laupäeval ja pühapäeval tööle väheke raha teenima , seega pange oma requestid valmis aga ärge midagi eriti lootke enne pühapäeva õhtut/esmaspäeva, sest mul pole lihtsalt aega. Seega ma pean sind kurvastama JEBAALI , sinu oma tuleb pühapäeval kui sa kellegi teise photoshopperi käest enne ei saa !

Kõike kõige paremat !

ITypo

Jaga seda postitust

Postituse link
Tegin ka G3rdile signatuuri valmis, arvasin ,et tuleb mingi raskema võitu et punane ja sinine kokku sobitada aga oli üpriski lihtne ja tegin alla tunniga ära. See kord ma previewe ei teinud , et saada ka teie arvamust kas on mõtekas teha seda 3 Step moodust, kus näitan milline alguses background on , siis kui renderid on sees ja lõpptulemus ? Proovisin ka uut kirja nagu marko soovitas , ka selle peale sooviks arvamust kas peaks seda kasutama mis enne või proovima uusi ?

Olen üpriski uhke selle töö üle , et suutsin ära teha :

BartS.jpg

Font/kiri ei istu kuidagi mulle tundub ja tee border 2 korda väiksemaks.

Muidu on super! Väga meeldib

Jaga seda postitust

Postituse link
Hmm , ma teen bordereid nii ,et võtan flat musta BG ja placen need ülesse ja alla , aga mingi eraldi effect vms option on ka borderite jaoks ?

Ise olen brushiga alati teinud. Valid ühe punkti ning siis Shifti all hoides teise, saad sirge joone.

Tööd iseenesest midagi erilist ei ole. Taust - render - kiri.

Muudetud liikme Hidden Ninja'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link

Lõpuks tagasi ! Ei ole olnud aktiive sellepärast, et sain naeruväärsel põhjusel Robertilt mute ja nüüd õnneks aidati see mute maha teiste moderaatorite ja administratorite poolt..

Nagu kõik olete näinud on see nädal SOTW#46 seega tegin ka enda töö valmis. Otsustasin midagi põnevat teha mida enne pole ma proovinud..

Valmistoost_Pilt.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link

Nii , proovisin taolist signa teha nagu Madmousil ja olkzzz'il on aga no ma ei leidnud seda elukat ülesse :P Siis , mõtlesin et teen enda stiilis mingi , võtsin talve teemalise soo/metsa pildi, ja kuna ma elukat ei leidnud võtsin predatori, täitsa tore tuli välja aga imo. on vasak äär liiga tume ( Proovisin tähelepanu kõige rohkem predatori peale juhtida ja , et ta välja paistaks ) ?

Taypo.png

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

See pilt on ilma renderita ka väga möödas :D

Sul pole pilt võrdselt, kuna parem pool on üle, oleks võinud siis tausta heledamaks jätta ja tekst kohmakaks.

Aga nagu kuulsin siis sa algaja ka. Samuti kasuta gradient maski.

"The true sign of intelligence is not knowledge but imagination."

- Albert Einstein

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Vabandust, kuid mõned asjad peavad saladuseks jääma :)

Gradient = Layer -> New Adjustment Layer -> Gradient Map. Seal veel ägedaid asju :)

Nagu, kõik peab balanced olema, ehk ükspool ei tohi olla ülekaalus vaid mõlemad pooled peavad olema võrdsed.

- Albert Einstein

Jaga seda postitust

Postituse link

Vaatasin youtubest nata neid gradienti õpetusi , sellega saab pildi ikka korralikuks teha :O Ma proovin ka homme mingi mõnusa ja puhta töö teha mitte nagu ma too predaatori oma tegin , et keskendusin ühele asjale ja teine pildi pool ei vedanud välja..

Tänud õpetussõnade eest olkzzz !

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas (muudetud)

Papahh papahh , kell juba palju aga inspiratsiooni jätkub seega tegin veel ühe töö valmis !

Tegin ka töö .png formaadis aga küsimus kõigile photoshopperitele kes kriipse tajuvad.. Kuida teha õrnu ja heledaid kriipse/jooni renderite juurde , kas mingi eraldi brushi peab selle jaoks tõmbama ?

Valisin ka endale uue fonti, mille sain googlest otsitud..

Aga nüüd ma ei suuda otsustada , mul on kaks valikut 1. On heledam/hallikam 2. On tumedam/kontrastikam..

Esimene Valik -

Valik1.png

Teine Valik -

Valik2.png

Muudetud liikme ITypo'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Meeldib esimene valik.

Hea areng.

- Albert Einstein

Jaga seda postitust

Postituse link

Render:

http://gamingbolt.com/wp-content/uploads/2012/11/assassins-creed-iii-connor.jpg

Teema: Igasugused eksootilised palmid, taimed nstuff tagataustal.

Tekst: RioterTheGamer.

Värvid mida kõige rohkem näha tahaks: Roheline ja must.

Lisaks veel, et värvi kõik rohelise-mustaks, ära eriti teisi värve jäta (v.a mõni tähtsam ikoon, nt tema vibu tee kergelt hõbedaseks or smth, suudad välja mõelda küll :D). RioterTheGamer teksti puhul eraldi soov, kirjuta kõik üksteise alla, Rioter eredalt, TheGamer tuhmilt ja halvasti nähtavalt allapoole.

Tänud, kui kiiresti valmis saad.

I love bananas so much, I can't hold myself back...I need them! Now!

Jaga seda postitust

Postituse link

Rioter.. Ausaltöeldes , ma ei osanud selle renderiga eriti midagi teha ja puhtpaljalt taust ja render ei oleks sobinud ja rohkem toone kui roheline ja must ei olnud oli see töö raske vähemalt minu jaoks... Teksti ei saanud nagu sina tahtsid panna, sest tagataust sõi selle ära ja polnud midagi näha , ka ei saanud detaile lisada läbipaistvaid kriipse jms.. sest roheline on liiga tugev värv ja sõi ka need ära ja polnud midagi näha.. Seega tegin mis võimalik ja sain lõpptulemuseks sellise :

Rioter.png

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Render:

http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20120912044529/leagueoflegends/images/a/a5/Morgana_OriginalSkin.jpg

Teema:League Of Legends

Tekst:cpluff

Värvid mida kõige rohkem näha tahaks:Lase fantaasial möllata!

Aitäh.

kollanokk

tmt22.png

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.