Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Kohutav serverite hulk eestis!

Soovitatud postitused

SUPERVIP

Umbes aasta ja veel mõned kuud tagasi oli Eestis umbes 20 serverit, kuna siis polnud veel Lionhosti ning ainukene host Beasthost oli kinni läinud. Minul pole nende väikeste serverite vastu midagi, las teenivad oma raha. Kui teile need serverid ei meeldi, ei pea te seal mängima.


game-discounts-cheap?refcode=4d888b218ded

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Igal mängijal peab olema õigus valikule, kumba teenust ta kasutab. Kui ta soovib mängida Ultragamingus, las mängib seal. Teisele jälle meeldib näiteks Tartugaming või Northern Gaming server, las mängib siis seal. See on puhas konkurents, siin pole midagi imestada. It's all about business...


29wqo2f.pnglogo.pngveebo_logo.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Gladi see polnud ainus põhjus, serv oli suht kaua kinni ka.

Nu ma rääkisin sellest, et klassika saigi oma pelajad tänu sellele, et ostis fausti vana ip ära. Fausti pelajad ju ühinesid selle ip'ga. Kui klassik omale ostis siis fausti pelajad ühinesid fausti ip'ga klassiku serverisse.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Ärge vaielge.

Mängige GofeCraft'i

 

 

Kuid jah,neid Väike-Servereid on eestis väga palju,tavaliselt reegli järgi on ühekuused kuna arvavad et saavad juba kuuga enda serverisse 100 inimest,kui ei saa panevad juba kinni.Selleks et saada palju mängijaid pead nägema vaeva.Ja paljud serverid on ka kinni läinud sellepärast et nad jagavad tasuta OP ja siis griifitakse server ära.

 

Mina isiklikult arvan et võiks olla vähe servereid.Pole vaja inimestel raha raisata Ühekuu Serverile

Muudetud liikme Gofey'i poolt

35mmc78.jpg

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP
Kui keegi servereid eestist ei teeks siis ei tuleks heasi servereid kunagi. Miks ei või noored proovida servereid teha kui neil huvi on? Mis teil on selle vastu, et nad üritavad endale sellega raha teenida? Mingit kasu peab ju serverist saama, sest muidu annad sa lihtsalt oma raha ära, et serverit osta ja jääd ise aina vaesemaks. Endal lähiajal plaanis teha minecrafti server, ei oska öelda mis sellest tuleb veel, aga kindlasti hakkan ka teenuseid pakkuma, et endale ka mingit kasu saada sellest. Sa võid ju vaatamatta jätta sellised serverid, mis on tühjad ja kui serveris on rahvast siis on see nende jaoks normaalne server. Kui sulle ei meeldi siis pole midagi teha. Kõik kes soovivad serverit teha, siis proovige kindlasti ära!!!

Ma isiklikult pooldan sinu vastust, las testivad tehes endale servi, hiljem võib sealt areneda välja midagi head ning suurt. :)

 

Kui ainult paar serverit oleks, ei tuleks uusi tulijaid, ei areneks uuemaid servereid, peab proovima! :) IMO.

 

Lõpp: Mäng jääks unarusse.

+5


www.gameritele.eu - midagi cs:go ning minecrafti mängijatele

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.