Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Maikeli laulik, Total:Üle Eesti Keskmise

Soovitatud postitused

SUPERVIP

Gratzz pray 99 puhul !!Mis cb oled ?

29.08.2020 SEISUGA OLEN OLNUD VAHVEL.NET LIIGE 3650 PÄEVA EHK 10 aastat

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas

Tänan teid veel kord siis. Vastus A-rühma küsimesele on, et minu combat on hetkel 116. Prayer keep on ilus btw :).

Nüüd edaspidised plaanid siis. Söön mesikäpa vahvleid ja arendan slayerit. Teen slayer 70 ja siis asun barrowsisse. Põhjus miks ma rohken slayerit ei tee onHakkan seal vaikselt raha teenima. Selle raha panen arvatavasti chinnide alla ja teen range 99 järgmisena. Pärast ranget mage 99. Kui raha tuleb palju sisse, siis teen mage 99 samas kohas kus chinne loobitakse. Kuid enne kui alustan chinnimist, siis tahaks ka sebida full voidi, et saada maxed xp/h. Eks näis kas ma ikka viitsin seal pc's nii kaua istuda kuigi mul selle vastu midagi pole.

Kui barrowsist ära tüdinen, siis asun arvatavasti questima. Teeks ehk isegi quest cape ära. Ei saa ikkagi olla kehvem kui SpreeHD. Kõige selle kõrvalt püüan teha KQ trippe ja paar chaini panka tuua.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Lol korralik nolife herr maikel :D Kes teab, äkki satun isegi kunagi veel sinuga koos rsima .D

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Jaga seda postitust

Postituse link
Tänud õnnitluste eest!!

Ei teagi täpselt, mis edasi tegema hakkan. Vb questima vb hoopis teen slayeri 90+. Combatit tahaks maxida ka.Vb hakkan skillima hoopis. Vaatab

Kogu see pull läks maksma umbes 75 millionit

Kahju kohe vaadata, kuidas mõni inimene raiskab pixli peale ligi 200eur mingi skilli alla, et olla nö 'kuulus' selles mängus:D

Mis kõige naljakam üle 70 pointless teha, mõttetu raha/ajaraiskamine. Aga jah, sinu kasutaja - sinu teha.

Veits teemasse: Õnnitlen Prayer 99 puhul ja soovin edu edaspidiseks!

Jaga seda postitust

Postituse link
Kahju kohe vaadata, kuidas mõni inimene raiskab pixli peale ligi 200eur mingi skilli alla, et olla nö 'kuulus' selles mängus:D

Mis kõige naljakam üle 70 pointless teha, mõttetu raha/ajaraiskamine. Aga jah, sinu kasutaja - sinu teha.

Veits teemasse: Õnnitlen Prayer 99 puhul ja soovin edu edaspidiseks!

Ta ei ostnud mille minu teada, vaid saavutas prayer 99 ränga rügamisega :)

Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kui ma oleks ~75 milli maha müünud ja eurodeks teinud, siis ma oleks nkn maha joonud. Ma tõesti ei ostnud mille, kõik on enda teenitud. Üle 70 prayeri ei ole mõttetu, vb on see pointless sulle, aga see ei tähenda kohe, et ka teistele. Põhjus miks ma ruuni pelan üldse ongi, et raisata aega. Ka pixlitel võib olla suur väärtus, mõnel rahaline, teisel jällegi sentimentaalne. Igasugused tiitlid inimestel on ka kõigest sõnad. Kõigel ei pea olema rahaline väärtus. Ma ei otsi mingit kuulsust taga. Saan aru, et avaldasid oma arvamust, aga järgmine kord kui ei ole midagi normaalset öelda, siis parem hoia oma arvamus endale. Edu ka Sinule tulevikus oma tegemiste juures!

Jaga seda postitust

Postituse link

Ma võib-olla väljendasin end valesti aga mõtlesin selle all, et kui oleks kõik need millid maha müünud siis oleks korraliku rulli saanud. Muidugi väga suurest summast pole juttu aga olgem ausad, 200eur või palju oleks saanud selle eest - oleks ikka saanud nii mõndagi selle rahaga teha. See muidu juba oleneb sinust, kas jood või suitsetad maha. Muidu x2 oleks nii kogunud ja müünud maha saaksid korraliku masina endale, mis teeks sulle elu kergemaks.

Loodan, et ei riivanud su tundeid, kuna inimesed on erinevad ja mina tõesti ei saa kahjuks/õnneks sellest aru. Tõesti igal ühel oma maitse ja sellepärast ma ei hakka sinuga vaidlema sel teemal (rohkem).

Teemasse: Mina soovitaksin teha Slayerit. Sellega kaasneks ka maxed cmb ja suureneks panga väärtus.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Ma võib-olla väljendasin end valesti aga mõtlesin selle all, et kui oleks kõik need millid maha müünud siis oleks korraliku rulli saanud. Muidugi väga suurest summast pole juttu aga olgem ausad, 200eur või palju oleks saanud selle eest - oleks ikka saanud nii mõndagi selle rahaga teha. See muidu juba oleneb sinust, kas jood või suitsetad maha. Muidu x2 oleks nii kogunud ja müünud maha saaksid korraliku masina endale, mis teeks sulle elu kergemaks.

Loodan, et ei riivanud su tundeid, kuna inimesed on erinevad ja mina tõesti ei saa kahjuks/õnneks sellest aru. Tõesti igal ühel oma maitse ja sellepärast ma ei hakka sinuga vaidlema sel teemal (rohkem).

Teemasse: Mina soovitaksin teha Slayerit. Sellega kaasneks ka maxed cmb ja suureneks panga väärtus.

Usu mind, kui sa ise selle raha teeniksid, siis sa ka pärast ei tahaks seda maha müüa nii kergelt. Mul oli ka võimalus suht suur summa nii teenida kohe alguses, aga siis mõtlesin, et kurat aega on ka ikka selle peale metsikult kulunud.. Siiski teenisin ligi 300 eurot. Praegu kui enam jälle ei mängi, mõtlen sama, et ma müüks elueest kõik maha kui nii raha uuesti saaksin teenida:D

Päevikut jälgides on ikka kahju, et oma beasti maha müüsin ja keegi selle ära rikkus pärast müüki :/

Elvakas66@hotmail.com

It is foolish and wrong to mourn the men who died.

Rather we should thank God that such men lived.

Kus viga näed laita, seal mine ja aita!

Dlja hitrõi zhopõi

jest hui s vintom :D

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

OFT: murf kuidas sa nii palju teenisid :D

ONT: Slay up ja combat veel suuremaks!

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
OFT: murf kuidas sa nii palju teenisid :D

ONT: Slay up ja combat veel suuremaks!

No realselt mul nii palju raha ei ole olnud nagu Maikelil, aga ma müüsin mille 40€ ea :)

Elvakas66@hotmail.com

It is foolish and wrong to mourn the men who died.

Rather we should thank God that such men lived.

Kus viga näed laita, seal mine ja aita!

Dlja hitrõi zhopõi

jest hui s vintom :D

Jaga seda postitust

Postituse link

Reamees Ryan: Ma ei mõelnudki ostmisest, vaid lihtsalt kui oleks maha müünud.

Edi Murfi: Ma võib-olla imelik aga mina hakkasin mängima, et lisa nutsu teenida suve jaoks. Alustasin Veebruari viimasel päeval siis oli veel jahe ilm väljas mis andis väga hea võimaluse mulle. Kahjuks jäin hiljaks aga sellegi poolest ma müüsin absoluutselt kõik millid maha ja seejärel kasutaja.

Ja frosty50: Kahjuks unustasin küsida eelmises postituses, et mis siis annab see prayer 70-99 nagu sina ütlesid? Minu teada on ainult kaks eelist ja see on siis pray punkte 29 võrra rohkem ning prayer skillcape. Pray punktidest saan aru aga skillcapest küll mitte kuna niivõinaa fire cape parem.

Jaga seda postitust

Postituse link

Tundeid ei riivanudki. Lihtsalt mul ei ole hetkel vaja midagi, kõik on olemas. Varsti Soome tööle, seal saab piisavalt raha teenitud juurde. Pikemas persektiivis hoiab sellega piisavalt potte kokku ning võimaldab osade trippide kestvust. DK tripid pikemad näiteks, kalphites ei lähe mul isegi solodes pray doosigi vaja. Tavaline pray pot annab ka suurema osa prayerist tagasi. 1 doos peaks andma 31 punkti ning super restore annab 33. Numbrid võivad hetkel väikesed olla, aga nagu eelnevalt mainisin siis pikemas perspektiivis võib see kasuks tulla, eriti ka kui GWD peaks mingi ime läbi välja tulema. Plaanis nvn totalit ja skille maxida. Lisaks ka miks just prayer 99 tegin oli, see et mul ei ole see

skill varasemalt maxed olnud ning mulle meeldib selle keebi emotsioon, aga no see selline pisiasi.

Uuel nädalal hakkan ka progressi edasi tegema ja pilte üles laadima. Nv-l tegin väikese puhkuse sellest pelas ja puhkasin ka kätt klikkimisest.

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas (muudetud)

Ühe korra viisin prügi välja, siis sattusin ilmavalge kätte.

Slay 75 ka vahepeal saadud. Tegin esimest gargoyle taski 3 päeva. Sain 2 gmauli, 2 rune full helmi, addy bootsid jms.

Hetkel ruuni ei pela ajanappuse tõttu, arvatavast septembris hakkan jälle mõnuga toksima kui aega rohkem.

Muudetud liikme frosty50'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link

Kuidas seis OSRS-iga on hetkel, kas on üldse mõtet pelama hakata. On mingeid mõtekaid uuendusi tulnud või midagi, mis on mängu perse keeranud?

Mängijaid ikka leidub või sureb välja? Miks küsin ongi just see, et varsti töö läbi, naasen koju ja kui viitsib, siis jätkaks kasutajaga sealt, kust pooleni jäi.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

OS serveritega kõk tip-top, mängijaid on. Praegu mingi poll on kus saab voteda GWD, Clan Warsi poolt etc. Ma hakkasin ka uuesti pelama hiljuti! :D Hakka ikka uuesti pelama! :)

Jaga seda postitust

Postituse link

Eile hakkasin vaikselt nokitsema jah. Tundub selline tavaline. Uurisin hindu ja zerker ringi hind isegi tõusnud. Whipi hind on suht balanced hetkel. Tegevust veel on, midagi uut pole proovinud. Sain Str 94 vahepeal. Vaikselt arendan Slayerit :) . Kui viitsimist ja aega on ning rahast kahju pole, siis ikka on mõtet :P

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.