Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Otsin inimesi kaasa lööma

Soovitatud postitused

Jutt siis selline, et olen otsustanud teha commentary kanali, kus siis toimuks kommenteerimine. Kommenteerimine aga võib olla ükskõik mille kohta (muidugi paneks lõpuks paika kindlad kategooriad) aga oluline millega kindlasti on soovi tegeleda on noorte kommentaarid hetke maailma uudiste kohta. Noored siis 12-16. Sooviks veel gameplay kommentaare, filmi kommentaare, mängude ja tehnika uudiste ülevaateid ning siin enam vanus ei loe. Asjast peaks saama suur kommuun (väga loodan) ning kõigil kellel on võimalus, tahtmist ning aega kaasa lüüa antke märku mocny85@gmail.com . Küsimused võite kas saata emailile või kirjutada siia teema alla. Kindlasti jäi mul palju märkimatta aga hetkel rohkem ei oska siia midagi kirjutada. Vastan küsimustele nii kiiresti kui võimalik.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kas võib enda kanalile tehtud gameplayd ja muud videod sulle ka saata või mis ? Või on nii, et teeme ainult sinu kanalile/kommuunile? Ma mõtlen nagu videokommuuni, kellele saadetakse videoid, mis on saatja kanalil ja pannakse ka videokommuuni kanalile, et kuulsust saada jne..?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

delfi.ee on olemas Noortehääl .. uus sait vahetund.ee on olemas.. ei näe põhjust noortejaoks uut lehte :) ning gameplay värke on nagu si***ks ning jahm:D


kollanokk

tmt22.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.