Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

SUPERVIP

Mis vahepeal teinud oled siis?

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline Silks
Author of the topic Postitas

Tõsi ta on, et mul põhimõtselt fishing 94 on, panen pilte siis kui 95 - arvatavasti reedel, selleks ajaks proovin ka craftingu 70 saada. Nädalalõpuks plaanis cook 85 v 90.

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline Silks

Lisan ülepika aja siis paar pilti kah oma suurematest tegemistest, only 4 lvls to go !!

Crafting 70 -

craft_70.png

Agility 70 -

agi70.png

Fishing 95 -

fish95.png

Kui keegi veel ei tea, siis minu päeviku esilehelt leiab minu goalid.

sig.php?name=Silkinen

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Kena päevik, edu 99 fishiga.

To EuroBlue : Miks ta ei või hoppida, et phatte saada? Kõik teevad nii, ega see ei tähenda et inimene botib. + Ma ei usu et phattidele on botte.

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline Silks

Runescape vajab mängimiseks erilisi oskusi mida mul kahjuks pole: Klaviatuuri kasutamine, hiire liigutamine, hiirel klikkimine. Ma ostsin membuks kindlasti selle jaoks, et mingi programm saaks mängida? Vabandan, et rikkusin mõnda reeglit world hoppimise suhtes.

NB! Seda postitust oli piin kirjutada, so sellistele järgnevatele lollidele postitustele ma vastata ei viitsi .

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline Silks
Author of the topic Postitas (muudetud)
priva offline siis ? vähemalt 10 korda kirjutasin teile ja paar korda olite samas spotis siis lõpuks teises nagu teised botidki tegid seal. Ega mul savi kui sa ei julge tunnistada seda, et botid

Dude, ma mängingi priva offline, ainult siis kui vaja osta/müüa midagi tulen online, kedagi sõpradest ei mängi siis ma ei näe põhjust ns chattida. Kui ma hopin ja siis mingi vend hakkab minuga rääkima, siis ma pean logima sinna samma worldi tagasi, et tollega vestlust arendada - absurdsus . Tunnistan, kasutan Finger Bot'i .

Cooking 85, teen hetkel 90 ja siis teen fm 90 järgi, siis arvatavasti fish 99 -

cook85.png

Muudetud liikme Silks'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Jaaa jah, võtsin lahti lehekülje 12, mitte ühegi pildi peal pole priva off, edasi ei viitsinud vaadata, siis 20 ja harv juhus kui oli sõprade peal. Poh kui botid ju :D edu

「FAKER」dtjg.mart

「Ainuke ja ÕIGE skype」dfjg.mart

#karvased.ee[/b]

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline Silks

Ausalt öeldes mul suht pohh, mis te arvate. Mängin päevas mitmeid tunde ja siis hakatakse botijaks sõimama...

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Ma kipun ka arvama, et ta ei boti. Ma hoidsin enda kasutajal ka enamus ajast offline peale. Ei viitsi kogu aeg rääkida mingite suvalistega... Mind süüdistati samamoodi bottimises, eriti ei huvitanud, sest ise teadsin, et ei boti ja oligi kõik.

Järgmistele: Kui te niisama botteriteks ilma tõendusmaterjaliteta sõimama tulete, siis saab warned ja asi vask..

Aga ootan juba 99 fishingut:P

Elvakas66@hotmail.com

It is foolish and wrong to mourn the men who died.

Rather we should thank God that such men lived.

Kus viga näed laita, seal mine ja aita!

Dlja hitrõi zhopõi

jest hui s vintom :D

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline Silks
Ma ei usugi, et ta botib kuna silks käib mingi 2h sees ainult

2h ma küll ei mängi, päeva keskmine kisub kuskile 7h peale.

Bankisin siis kõige soodsamat viisi fm 99 ära, tuleb vaikselt kogust põletama hakata :

banked.png

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline Silks
Willowite põletamine on pain in the ass. Maple logside jaoks raha ei olnud? Või su jaoks pole exp nii oluline?

Yep maple'ga oleks lihtsam, neid tuleks 28k vähem põletada ja need läheksid maksma 9.5-10M. Pigem põletan see 28k rohkem kui lasen 6m ära põleda, et saada paar päeva varem 99.

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline Silks

Hetkel siis kõik Cookinguga, edasi kui hakkan tegema siis hakkan Sharke cookima. Hetkel tahaksin jõuda 10päeva jooksul fishingu 99, cook atleast 95 ja fm 90 . Kuna 25.07-28.07 olen folgil ja 29.07-03.08 laager.

cook90.png

sig.php?name=Silkinen

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Kena, edu goalidega, vaata et fish 99 lased ikka.

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline Silks

Kolm levelit jäänud, proovin teha 1leveli 2päeva peale .

fish96.png

str_75.png

sig.php?name=Silkinen

Added crystalmathlabs

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline
This topic is now closed to further replies.

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.