Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Küsimus world of warcraft kohta! (world of warcraft 2.4.3 - 3.3.5a )

Soovitatud postitused

Küsimus siis järgmine !

Kas keegi omab wow serverit või on soov seda ehitada?

Olen ise suht suure kogemusepagasiga wow serverite ehitaja ja isegi üle 4a on mul gm kogemust!

viimane gm kogemus oli Xtreme WoW Estonia ( http://xtreme-projects.eu/wow/ )kuid server hetkel kinni juba üle aasta! siiani tean veel omaniku jasuhtlen temaga aga nüüd siis soov endal server ehitada!

kuna endale pole piisavalt kiiret neti ühendust siis ongi soov leida kas endale mõnes privaat serveris gm koht või siis leida mõni isik kes ise ehitab wow serverit ,et paneks pead kokku ja ehitaks ühe toreda serveri 2 peale kokku!

Kenad kogemused wow serveri ehitusel olemas pole propleemi olgu see siis 2.4.3 või 3.3.5a (võib ka olla 3.3.5a -5.1.0a soovikorral ) core arcemu või trinitycore!

Oskused serveri ehitamisel:

1)Trinitycore compile ehk siis oskan valmistada trinty core repacki vajadusel ka sellesse panna sobivad scriptid ja muu selline,arcemu compilega saaks ka hakkama vajadusel!

2) Muuta pvp are neutraalseks alaks sobiv mallike või event kohale,boss kohale või jnt!

3)custom buffs,custom items,custom token systeem (sobiv ventoritele nii tava iitemite jaok kui donate itemite müükiks),custom teletabs,custom bosses.

4)Monsterite või pvp quardide waypoints tegemine võib ka lisada bossidele! waypoints ehk siis punktide lisamine kuhu npc liigub edasi tagasi!Oskan kasutada ka GMH kiiresti!

4)Raid kohad ,lvl area npc-de valmistamine kui ka spawn.raid portaalide lukkustamine võtmega sobiv questi jaoks jnt

ja palju muud! lisa võib alati küsida!

kui on huvi või soovi leida endale serveri ehitus abilist või gmi siis võite muga ühentust võtta!

msn:kuulpahe@live.com või saatke pm mulle oma antmetega j ma võttan ise teiega ühendust!

NB: Paluks teema puhas hoida !Laimajad või mitte teemakohased postitused lasen warnida!

Muudetud liikme toomas1986'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link

On olemas üks wow private server Gaming Consortium (http://www.gamingconsortium.org).

Seal mängub ka ikka päris üks jagu eestlasi, ning on päris pikalt juba püsti. Ise olen seal juba olnud, uhm üle 6 aasta.

Custom asju pole, blizzlike proovime olla. 1x, wotlk, 3.3.5a

Kui sul mingit kogemust, nagu ma näen et on, siis võiksid ju IRC chati tulla ning uurida täpsemalt, (emsy,tibbi,visorka,ansaman jne).

Oleks tore kui saaks sind sinna tiimi.

Eks seal näeme.

Greetz.

(kui tunned, et reostasin su teemat, lase kustutada mu post ja sorry)

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.