Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

kuidas praete muna

Soovitatud postitused

SUPERVIP

Teen nii krõbedaks kui võimalik.


"The true sign of intelligence is not knowledge but imagination."

- Albert Einstein

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Kui jääb toores, siis saab seda muna kas uuesti pann tunda, või saab seda prügikast süüa, mina pooltoorest muna ei söö, meeldib ui on ilusti rõbedaks praetud.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Ühekülgselt praen, see härjasilm mõõduka koguse pipra ja soolaga on üle kõige :D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Teen nii krõbedaks kui võimalik.

 

Sama, palju pipar ja soola ka, siis 5+.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Ega seal palju valikuid polegi:D

Endale meeldib, et ikka mõlemalt poolt oleks valmis ja pipraga:D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Mulle meeldib ka kui see härjasilm ikka vedelaks jääb..


Elvakas66@hotmail.com

It is foolish and wrong to mourn the men who died.

Rather we should thank God that such men lived.

Kus viga näed laita, seal mine ja aita!

Dlja hitrõi zhopõi

jest hui s vintom :D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Kuna ma teen iga hommikul endale 8 muna, siis panen tavaliselt 5-6 muna koos kollasega ja 2-3 siis jätan kollase välja. Valdavalt praen ühelt poolt, korraks pööran ümber ja lasen teiselt poolt ka, et see pealmine munavalge ka ikka valmis saaks, kuna muna suht palju korraga pannil. Härjasilmad jäävad vedelad, mõnikord poolvedelad.


RSN: Sir Tanel

Clan chat: Da Chunky

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Endale härjasilm ei istu. Mõlemalt poolt korralikult praetud peab ikka olema minu jaoks, koos soola ja pipraga muidugi :P

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Härjasilm, kollase jätan parajalt vedelaks, mitte liiga aga täpselt nii palju kui vaja.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Sidrunipipar + Sool ja kergelt vedel


►►►► ,,/,d(-_-)b,\,, ◄◄◄◄

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Ainult meeldib härjasilm ehk n-ö üheltpoolt praetud! Sööla ja pipart +5 :)


kollanokk

tmt22.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Ikka kui härjasilm vedelaks jääb. Kui mõlemalt poolt praen siis panen selle tavaliselt saia peale.


x) d0.ob (x

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kõigepealt praen 10 viilu suitsupeekonit 2 minutit

Ja 4 muna sinna kõrvale, kaan peale pealt küpseb valge osa korralikult ära ja kollane jööb vedelaks.

So Pro :D

We got Badass over here

 

Kui endal kõvaks ei lähe siis peab ikka muna kõvaks põletama.

Muudetud liikme Mihkus'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Mõlemalt poolt krõbedaks ja siis pipart ja soola peale.


 

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.