Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Kõlarid mis tõmbavad endasse raadiolaineid

Soovitatud postitused

Tere! kas te olete varem sellist imelikku asja n2inud ,et kui reka m66da s6idab siis k6lar t6mbab neid raadiolained vms endasse ja siis sa pmst v2ga selgelt kuuled ~ 700m raadiuses k6larist mida nad seal oma reka raadioga r22givad ? iga 66sel aina jama k2ib mingi l2ti pl2ma hakkab k6larist kostuma kuigi arvuti kinni ning siis kuskil 20-30 seci p2rast kuulen ,et suur auto s6itis m66da

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Iga kõlar ja kõrvaklapp on kui aus olla vastuvõtja. Seda võid kergest tähele panna näiteks siis kui üritad telefoniga raadiot kuulata. Ta palub sul peakomplekti ühendada ning peakomplekti kõrvaklapid siis võtavadki raadiolaineid vastu. Ma ei ole kindel paljudes telefonides raadio lainete saatja sees on, aga igatahes minu Nokia C7-ga saab teha nn. raadiokanali, mis kuskil paari meetri kaugusele suudab siis laineid saata, sageduse valid ise. Sõbraga siis testisime, et kuidas kõige paremini neid laineid saata ja tuligi välja, et kõrvaklappide otste juures telefoni hoides oli levi kõige parem. Proovisime ka kõlaritega, kõlarite puhul tuli suhteliselt vastas hoida telefoni, aga toimis ikkagi. Natuke imelik mõelda, et üks pind võtab lained vastu ja mängib samal momendil, aga nii ta on.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Seda võid kergest tähele panna näiteks siis kui üritad telefoniga raadiot kuulata. Ta palub sul peakomplekti ühendada ning peakomplekti kõrvaklapid siis võtavadki raadiolaineid vastu..

Seda siis sellepärast, et telefoni ei ole sisseehitatud FM vastuvõtjat ja juhe käitub lihtsalt atennina.


Foorumi isa

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

neid on kunagi ikka tehtud siin meil kh, tavaline mingi 10x10m loop antenn, raadiosse kinni ja kuuled hiina raadiod,

kui lähed lainetel allapoole siis kuuled kosmonaute vms ja raadio amutere kes räägivad niisama läbi raadio enda elust või ykskõik millest.

http://en.wikipedia.org/wiki/Amateur_radio

 

enam eriti palju ei mäleta sellest raadio amatööri värgist kuna mingi 2a tagasi tegelesin sellega.

aga suht ykskõik milline antenn tötöab vastuvõtjana, kõik nagu oleneb mis sagedusel sina oled ja mis sagedusel see signaal tuleb. näiteks meil kodu juures antenn mis saadab sagedusele 74.4 raadio 3'me. pane tähele et ma elan soomes ja siin seda raadiod niisama ei ole. et me paneme netist selle peale ja ja siis meie antennist kuni 10km raadiuses sellel sagedusel on kuulda seda mida välja saadame.

 

neid vidinaid saab igalt poolt suht odavalt, lihtsalt topi enda arvutis output auku kinni, vali sagedus ja kõik hääled mis muidu lähevad kõlarisse lähevad niin seal output august raadio saadjasse mis saadav sinu sagedusel sinu enda muusikad või ykskõik mida :D

 

hetkel isa veel tegeleb sellega ja katuse kohal on näha selline traadist kolmnurk ja sellega oleme saanud suvel nether landi yheduse ära ja sealt oleme saanud vastu.

ja siis ofc meil on 50m antenn mis saadab seda raadio 3 välja :)


no pain, no gain

no work, no results

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP
Endal hakkab ka vahest randomilt vaikselt vene pläma kostma kõlaritest, aliens o.O

 

hea kui aru saad et vähemalt vene keel. ma vahest kuulen ei tea mida xD


no pain, no gain

no work, no results

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.