Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Uus youtube?

Soovitatud postitused

Sooviks teada kuidas saada vana youtube tagasi? Nüüd on mingi mul nõme kujundus. Nüüd on nii mul, et tellimuste tegevusi ja üleslaadimisi näeb korraga, nii nõme nagu, tahaks aint uploade näha. Ja paljudel uploadidel oli nii et umbes paari päeva asemel näitas paari nädalat või tundi millal üles pandi. Nagu mida viina!


Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline Feelingless

Mnjaa, ei kujuta ette, mis neil mõttes on ja kuidas see süsteem praeguses seisus välja lasti.

 

Mulle tundub, et erinevad asukohad ja brauserid annavad teisi lahendusi, näiteks olen rääkinud inimestega Rootsist ja Kreekast, kellel on mõned asjad kodulehel teistmoodi. Samas üks Rootslane rääkis, et ta sõber, ka Rootsist aga teise brauseriga, nägi ka YT natuke teistmoodi.

 

Mul näiteks eile tuli vana disain korraks tagasi, aga siis läks jälle uue peale.

 

Anyhow, avalehel vajutad "Manage subscriptions", siis igal kasutajal individuaalselt liigutad hiire "Subscribe" peale ja klikid "View subscriptions only, .."

Väga nõme süsteem, eriti kui paljudele subbed oled, aga mis teha.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline Feelingless

Njaa, disainidega harjub ära, see pole mingi probleem, aga asi on selles lihtsalt et praegu ei ilmu paljud videod sub boxi. Ma olen hakkanud aegajalt lihtsalt tähtsamate youtuberite channeleid ükshaaval läbi kammima, et näha, kas olen millestki ilma jäänud.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.