Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Vabateema. 'Garaaž' versioon.

Soovitatud postitused

VIP
samas seal on ainult üks selline auto mis meenutab seda ja vaatasin mobile.de ka seal pole ühtegi sellist.

suht selline on aga esistange natuke teistsugune.

See videos pole jah tehase välimusega, kuid turbokas peaks tõesti olema päris haruldane.

Nissan made a turbocharged Bluebird from 1987 to 1990 named the RNU12, using the 1809 cc DOHC CA18DET that was sold in Japan and New Zealand. It also used ATTESA.

Et siis peaks see olema RNU12 mootor ning nelikvedu?

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/81/Nissan_Bluebird_U12_001.JPG/800px-Nissan_Bluebird_U12_001.JPG selline?

Muudetud liikme Loom'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Keegi tõigi selle Bavaria Rootsist ära, pikka aega jälgisin kuulutust blocketis :D

29wqo2f.pnglogo.pngveebo_logo.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Keegi tõigi selle Bavaria Rootsist ära, pikka aega jälgisin kuulutust blocketis :D

Rootsist? Asukoht: Tõrva, Eesti.

Jaga seda postitust

Postituse link

Teisest autost ei oska midagi rääkida ja minu arvamus lugedes arvesta, et ma olen auto ja lubade omanik olnud vaid aasta ja Audit oskan võrrelda vaid enda 2006 aasta C klassi mercedes C220-nega. Kuigi mul on võimalus pea igapäevaselt sõita Q5-ga siis eelistan mersut, kuidagi kodusem ja Q5 ja maasturid üldse tunduvad minu kui õpilase jaoks natuke liiga uhked.

usun, et paljud õpilased ütleks sama su 2006.a. C-klassi kohta. Endal samamoodi ja nüüd tahan just sedaanilt maasturile üle minna, load samamoodi 1a.

Princeps, see rooli kakkumine on tingitud laiadest rehvidest ja Eesti rööpas teedest :)

Sõidu ajal Audi lukustab nii pagasiruumi, uksed, kui ka bensu luugi. Et neid avada töötava mootoriga, vajuta unlock juhiuksel olevast lülitist. Peaks aitama.

Tõi naeratuse näole. See, mida Audi selle autolockiga tegi, on siuke 'get trolled' asi lihtsalt.

Muudetud liikme ch4teau'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

See unlock asi isegi ei toiminud alguses Audiga, kuid siis käisin auto settingud jälle otsast lõpuni läbi ja kuidagi saab pagasluugi avamise kesklukustusega kokku viia, nii et nüüd lukustub pagasiluuk sõidu ajal ise ja saab unlockiga avada. Mingis mõttes muidugi tore, et saab auto enda jaoks mugavaks muuta, aga mõnikord on see lihtsalt liiga segane.

Sain teisipäeval mersu ka kätte parandusest. Täpsemalt siis sain uue iluvõre ja kapoti. Mõlemad peaksid B-varuosad olema ja uus iluvõre on vist orginaalist isegi läikivam, mis on isegi päris mõnus. Maksma läks kogu see lõbu 420€ ning kindlustuse järgi läks X6-l see kuskil 380€ maksma, nii et kahju oli minu vanemal autol isegi sutsu suurem.

Jaga seda postitust

Postituse link
http://www.auto24.ee/used/1515735

Kas selline auto sobiks esimeseks autoks?

Mina ütlen ausalt, oleneb inimesest. Kui sul on huvi ja võimalust remontida ning tegeleda autoga, siis on väga hea ja vinge masin. Aga sellise raha eest saaks palju uuema ja vastupidavama masina, millel ka jupid paremini saadaval, nt VW golf. Muidu auto tundub viks ja viisakas enda vanuse kohta, aga tahes tahtmata probleeme esineb sellise vanuse kohta.

Oldschooler

"I never saw a wild thing feel sorry for itself..." D.H Lawrence

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Mina näeks selles stance projekti. :D

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Ülikas ju.. Ehtne projektikas. Oleks endal koht olemas kus teha ja teine auto varuks siis võtaks selle kindlasti ära..

Elvakas66@hotmail.com

It is foolish and wrong to mourn the men who died.

Rather we should thank God that such men lived.

Kus viga näed laita, seal mine ja aita!

Dlja hitrõi zhopõi

jest hui s vintom :D

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Ollu, is that you? ;)

viis-signa.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Jah on küll.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Lamborghini Countach alati meeldinud.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Autode kohapeal nats loll ,aga kui autol puutub 5-käik !Mis asja ma peaks välja vahetama siis ?

29.08.2020 SEISUGA OLEN OLNUD VAHVEL.NET LIIGE 3650 PÄEVA EHK 10 aastat

Jaga seda postitust

Postituse link
Autode kohapeal nats loll ,aga kui autol puutub 5-käik !Mis asja ma peaks välja vahetama siis ?

Ma arvan, et käigukastist võib probleemi otsida. Kas käik ei haaku? Saad viienda sisse panna ja ei võta vedama või?

Oldschooler

"I never saw a wild thing feel sorry for itself..." D.H Lawrence

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Wish luck siis mulle, täna mõtlesin, et võtan pitbikel gondlid maha, ostsin uue plastmass värvi ka ära, et uuesti üle värvida, must matt, samasugune nagu enne, aga andke nüüd nõu, võtan nad maha, lihvin vana värvi maha, et oleks sile ja siis ma peaks leidma mingi koha, kus ei oleks tolmu ja enne tõmban mingi lahustiga ilusti puhtaks, et puru värvi alla ei jääks? Või siis kuidas see toimub. Värviks on siis spray värv, graffiti, aga spetsiaalselt just plastmassi värvimiseks. Teist korda teen igatahes, kunagi sai ratast värvitud, siis tuli küll ilus ja tolmu ei jäänud alla.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Kruntvärvi kasuta ka kindlasti.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.