Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Vabateema. 'Garaaž' versioon.

Soovitatud postitused

SUPERVIP

Loeks pikemat juttu, kui kirjutada raatsid.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Midagi eriti pikka pole. Lätis hakkas täispeaga Politsei eest ära põgenema. Sai umbes 220kmh kätte ja auto läks käest ära, pani teelt välja, rullus igatipidi üle katuse jne suurtesse kividesse. Nii kergelt pääses tänu sellele, et istme seljatoe hammasratas andis järele ning liikus allapoole. Auto täielikult vanarauda, isegi varuosi pole võtta, mootor ka sodi konkreetselt, plokis praod sees jne. Tagaotsal pole ka midagi järel, sisu ka kõik puru. 3 velge jäi aint terveks. Algselt pidi silmarõõm ja üks sõber kaasa minema temaga, lihtsalt niisama Lätti. Aga suutsin õnneks ümber veenda, et nad kaasa ei läheks. Ilus auto oli.. A4 2.8 V6 Q.

575469_491798357560044_462852623_n.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link

Katkine kulm?

Eile võitis keegi Usas 600miljonit dollarit. Uudiste kohaselt pidavat olema ainult üks võitja. Võimalused olid 1/175miljonist. Tundub, et võitjaid oli siiski kaks ...

Oldschooler

"I never saw a wild thing feel sorry for itself..." D.H Lawrence

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Katkine kulm?

Eile võitis keegi Usas 600miljonit dollarit. Uudiste kohaselt pidavat olema ainult üks võitja. Võimalused olid 1/175miljonist. Tundub, et võitjaid oli siiski kaks ...

Sellest 600st miljonist pidi 220mil kätte saama, maksud maha. USAs vist astmeline tulumaks?

viis-signa.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Niisama pilti ka vahepeale :D

Foto0501.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Kui ta selle raha korraga võtab välja siis saab vast 220m aga kui ta võtab selle raha 30aasta jooksul välja siis saab ta 590.5m kenasti kätte.

Võtaks kohe välja ikka, saab rahulikult elatud. Paneb vaikselt kasvama, kui normaalsed intressid siis tiksub sealt peale.

viis-signa.png

Jaga seda postitust

Postituse link
Võtaks kohe välja ikka, saab rahulikult elatud. Paneb vaikselt kasvama, kui normaalsed intressid siis tiksub sealt peale.

Ma võtaks ka, kuna raha väärtus langeb koguaeg ja ehk peale 30 aastat võib olla 600m vähem kui hetkel 200m :)

Oldschooler

"I never saw a wild thing feel sorry for itself..." D.H Lawrence

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Na võtaks juba sellepärast, kuna ma ei tea kas ma üldse elus olen paari aasta pärast:D

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

ma võtaks kohe ja paneks mingisse normaalsesse kasvufondi ja siis elaks väheke tagasihoidlikumalt iga aastase kasumi pealt. 200 milli lambist võib elu muidu suht segamini keerata :D

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Katkine kulm?

Jep..

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

479737_531301666935718_1309213263_n.jpg

Uhke pilt koos Ferrariga, mis end Riias sodiks sõitis. :D

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Nägin pilti täna selles Ferrarist:D

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Lambo pani ka täna välja, murjelago.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Kusjuures jube naljakas oli see, et tüüp rääkis veel, et ostis selle mingi kuu aega tagasi. Uudistes selgus aga hoopis, et polnudki tema oma. How sad.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Tänapäeval kasutatakse kaskot, eriti selliste autode puhul. Omavastutust paarsotti ja läheb uus masin hoovi.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
13411_491798250893388_2139045891_n.jpg

220kmh teelt välja suurtesse kividesse. Juhi vigastuseks oli ainult katkine kulm. Võib vast teist sünnipäeva pidada... Ja mu silmarõõm veel tahtis kaasa minna temaga.. joppas..

Selle sama audiga sai kiirendatud Pärnu vahel. Sai kotti:D

b_560_95_1.png

https://discord.gg/wDWyGzy Kõik sisse!!!

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Miks maha müüd ?

29.08.2020 SEISUGA OLEN OLNUD VAHVEL.NET LIIGE 3650 PÄEVA EHK 10 aastat

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.