Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Koolivägivald: tüdrukud peksid ja mõnitasid oma eakaaslast

Soovitatud postitused

Eile õhtul pani interneti kihama Youtube video, milles näidati, kuidas kaks koolitüdrukut peksid oma eakaaslast ja irvitasid tema üle.

 

 

Tüdrukud peksid oma eakaaslast sellepärast, et ta ei toonud neile sigarette. Nad kamandasid oma ohvri põlvili, mõnitasid ja peksid teda ning arutasid seejuures, kuidas nii peksta, et ei jääks jälgi järele.

 

Ärritunud internetikogukond hakkas kohe juhtunut uurima ning tuli välja, et jäljed viisid otse Eestisse. Tehti kindlaks ka oletatav kool, asjaosaliste nimed ja muud asjaolud.

 

Kuni sotsiaalvõrgustikes osalejad asja uurisid, kadus Youtube'i video. Internet pole aga päris anonüümne ning kõiki andmeid täielikult kustutada ei õnnestu.

 

Korrakaitseorganitele on laekunud juba mitu päringut antud juhtumi kohta. Ka Postimees.ru on asja kallale asunud ning saatnud omapoolseid küsimusi ning avaldab saadud infot, niipalju kui seadused seda lubavad.

 

 

VIDEO: http://www.rucrash.com/play/?v=765

 

 

 

Allikas: http://www.postimees.ee/1010416/koolivagivald-tudrukud-peksid-ja-monitasid-oma-eakaaslast

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Võib oletada et Valgas toimus.

Jube lugu küll jep-

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Tüüpilised sibulad


CYnrEcq.png

 

facebook%3Aivo.saar.58.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Asi ei ole aint sibulates, eesti värdjad on samasugused. Keegi mainis siin et poisid samasugused, erilist vahet pole, kas tydrukute või poiste kiusamine, tüdrukute oma on isegi hullem, kuigi poisid lihtsalt lahmivad umbe rohkem. Aga mõlemad sood on samasugused munnid niikuinii, et vahet pole eriti.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP
Asi ei ole aint sibulates, eesti värdjad on samasugused.

 

Proof or gtfo


CYnrEcq.png

 

facebook%3Aivo.saar.58.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Vaatsin ka seda videod mingi aeg ja pole üldse normaalne.Algul võiks ikka sõnadega ja siis kui see ei aita,siis võiks pöörduda mõne suurema inimese poole,mitte kohe üks teist peksma või mõnitama.

Ja koolimees12345,mõtle ennem kui kirjutama hakkad,sest igal pool on selliseid inimesi olemas,mitte ainult eestis.


29.08.2020 SEISUGA OLEN OLNUD VAHVEL.NET LIIGE 3650 PÄEVA EHK 10 aastat

 

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Oskab keegi äkki mainida anonüümselt selle kooli nime või siis heal juhul ka "peategelaste" täisnime?

Kui oleks kooli nimi teada, saaks keegi tundmatu kindlasti ka kiusajate nimed ja nemad avalikult häbiposti panna.Kui neid avalikult häbiposti ei panda siis saavad nad ainult noomida ja õeldakse "Ärge rohkem tehke", ning kõik läheb ainult hullemini edasi.

 

Loomulikult see "Keegi tundmatu" ei oleks mina kuna siis ma sooritaksin kuriteo, aga kui keegi oskab midagi mainida siis ta võiks tõesti "kellegile tundmatule" õelda mida ta teab. ;)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Eile internetis Youtube`is üleval olnud video, kus kaks koolitüdrukut peksid ja mõnitasid kolmandat tüdrukut, on filmitud Valga Jaanikese koolis.

 

Videos arutasid tüdrukud veel, kuidas teha nii, et pekstes ühtegi jälge ei jääks.

 

Vestlusest koolidirektori Anne Arrakuga selgus, et praeguseks on tüdruk, kellele tehti liiga, sest ta ei toonud teistele sigarette, koolist lahkunud. Asi on läinud ka politseisse.

 

Koolijuhi sõnul teati sellest juhtumist juba läinud nädalal, kuid politseisse pöörduti pärast seda, kui toimunust oli tekkinud parem ettekujutus.

 

«Oleme nendega (vägivallatsenud alaealiste koolitüdrukutega - M.V.) terve eelmise nädala vestelnud. Nad jõudsid alles eilseks nii kaugele, et said aru, mida nad teinud on,» lausus ta. Varem polevat tüdrukutega vägivallaga seotud probleeme olnud.

 

«Video lõi meid jalust,» tõdes Arrak, kes nägi videot alles eile. «Oleme võtnud seda tõsiselt, aga et see nii hull oli, jõudis meile alles eile kohale.»

Valga jaani koolis toimus.Keegi sealt kandist pärit ka ja tunneb sealseid õpilasi?

Muudetud liikme Crackhackforum'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.