Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

VIP

eRepublik on kiirelt arenev browseripõhine mäng, kus maailma kujundavad mängijad ise. Iga mängija on kui üks elanik maailmas, kes saab tegutseda poliitikas, sõdida, valitseda äriimpeeriume. Mängu võlu seisneb selles, et üksinda ei ole võimalik midagi saavutada ning mäng eeldab organiseerumist.

 

Osale poliitikas, raja partei, kandideeri riigikokku või presidendiks. Otsusta maksude või välispoliitika üle. Loo sõjalisi liite ning taga riigi kaitse ja areng. Äriimpeeriumi rajamiseks vajad reaalseid teisi mängijaid töötajateks ning reaalseid mängijatest ostjaid, kes sinu toodet ka vajavad, et firma pankroti ei läheks.

 

eEesti on arenenud kiiresti, olles praeguseks maailmas 51.ndal kohal. Aga me saaksime olla suuremad, arvestatav jõud maailmas, kui meie riigi kodanike arv veelgi kasvaks.

 

Iga uus kodanik on arvestatav jõud juba mõne nädalaga - kuna tegemist on peamiselt sotsiaalsetel oskustel põhineva mänguga, siis uustulnuk saab olla riigi jaoks sama oluline kui juba aastase mängukogemusega mängija. Mängu on kerge tundma õppida ning mis samuti oluline - see ei röövi olulist osa sinu ajast ning hakkama saab juba 5 minutiga päevas. Hea mäng, mida teiste tegevuste kõrval mängida ning aidata kasvada Eesti riigil maailma arvestatavaks suurjõuks.

 

Meie riigi ajaloost:

eEesti riik sündis 2009 aasta Eprilli kuus. Siis oli täieliku poliitilise võimu haaranud ungarlased. Siiski suutsime eestimaalaste hulka mängus piisavalt tõsta, et saada riigikogus ülekaal ning võtta riigijuhtimine üle.

Sinult uuelt liitujalt ootaks lisaks kaasalöömist otsustamisel, et kuhu seda riiki edasi juhtida.

 

http://www.erepublik.com/

Muudetud liikme Byss'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Mitmeid teemasid on selle mängu kohta loodud juba, mängisin seda suhteliselt lühikest aega, kuna minu arvates jäi lihtsalt tegevust väheks.

http://vahvel.net/showthread.php?95312-eRepublik-(veebip%F5hine-quot-Uus-maailm-quot-)&highlight=erepublik

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Author of the topic Postitas

eRepublik pole mäng, mida hommikust õhtuni mängida. Pigem mängid seda päevas 10 minutit. Aga jah, eEestil on hetkel hädasti uusi mängijaid vaja. Loomulikult ootame ka vanu mängijaid tagasi.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

aga miks 2 teemad sama asja kohta?


no pain, no gain

no work, no results

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Referral lingid on ju Vahvlis keelatud või mis ?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.