Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0

Läpaka jahutusalus

Küsimus

Mul on selline probleem, et läpakas kipub mängides ülekuumenema. Ma arvan, et asi on ventika halvas positsioonis või ebakvaliteetses töös. Termopastaga ma ei viitsi jamada. Et kas keegi kasutab jahutusalust ja kas on effektiivne ja millist soovitate?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

4 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

  • 0
SUPERVIP

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
  • 0

Mina ehitasin endale ise.. :D Võtsin vanad arvutiventikad (80x80) ning märkisin need tükikesele vineerile. Lõikasin augud sisse ning panin ventilaatori läbi nii, et pealmine osa jääks tasa pinnaga. Seejärel ühendasin juhtmed ühte vana USB kaablisse ning torkasin läpakasse, väga hästi jahutas. Vineerile panin ka alla kummist jalad. Kui üles leian, teen pilti ka.. Enam mul läpakat ei ole ning kes tahab, võib selle jahutusaluse tasuta endale saada. Tegemist oli 17" läpakaga ehk suure pinnaga. Amilo Xa 2528 vm.


Kaspar.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.