Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

SUPERVIP

Mitmeid aastaid tagasi tegin sellise lehekülje ja täna tulin mõttele, et miks ka mitte Vahvlisse see lisada. See pole nüüd küll midagi erilist, aga täitsa eksisteerib. Ma küll olen enamuse artikleid seal ise kirjutanud/tõlkinud, aga mõtlesin, et pigem lasen kogukonnal seda teha, sest see on ikkagi vikipeedia mõte. Ja muidugi link on siin: http://et.ruun.wikia.com/wiki/Esileht

 

VIimasel ajal on aktiivsus täiesti ära kadunud, aga vääähemalt korra kuus ma vaatan üle, kes mida seal teinud on. Ja nii harva ma käingi sellepärast, et keegi väga ei tee seal midagi xD

 

Mida te arvate, kas selline asi on üldse mõtekas? Mina sellistes kohtades üritan olla pigem patriootlik ja seepärast ma ka selle Viki lõin, et eestlastel oleks ka selline asi saadaval.

 

Avastasin, et tegin ühe päris hea Flippimise õpetuse ka sinna: http://et.ruun.wikia.com/wiki/Flippimine

Vahvlis on üks olemas, ei tea kas on mõttet enda oma siia ka lisada.

Muudetud liikme Princeps'i poolt
M0ar Inf0

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP
Author of the topic Postitas

Mnjaaa pean muidugi nõustuma, aga kuna wikia hostimine on tasuta, siis las ta olla. Vahest ikka mõni inimene sinna ära eksib ja kuna mul oli ka külastajate counter peal (mis pidevalt ära kadus), siis sain vaadata palju külastajaid oli, kus eesti (tegelt ka maailma) otsast ja kõike muud infot nende kohta s.h mida nad searchisid ja millist lehte kõige rohkem loeti. Aga ok, polekski viitsinud sinna rohkem kirjutama hakata.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.