Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Logo väetise jaoks

Soovitatud postitused

Okei, niisiis mul on vaja logo väetise jaoks. Kasutada võib 1-3 värvi kokku ning logo koosneb tekstist ja pildist. Logo postitage 3's erinevas variandis ehk siis: lihtsalt nimi; lihtsalt logo; nimi+logo. Ning kindlalt peab olema peal nii nimi, kui ka logo. Parim, kui on läbipaistva taustaga, aga muul juhul valge taust.

 

"Labeli" nimi on EkoGro

Ning logo peab olema midagi lihtsat, mis seostub loodusega, aga lihtne, kuna see läheb väetisekanistrite ja teiste toodete peale, seega ärge midagi HD'd või 3D'd päris ehitage. Suurus mingi A4 või A5 (väiksemaks on alati lihtsam teha).

 

Üks mitte kõige parem näide (praegune "logo"):

ekogro.png

Selles suhtes ongi, et see pilt või logo ei pea olema nime all vaid võib olla ka nime kõrval või nime sisse kombineeritud or whatever.

 

Parim saab 5 eurot ning parimat ei vali mina, mis tähendab, et igaühel on võimalik võita, sest ma esitan nad kõik esmaspäeval ning muidugi pean ma ära mainima, et ainukeseks osalemistingimuseks on, et võitja loovutab logo autoriõigused edasiste probleemide vältimiseks minule, seega mingit creditit te paraku ei saa. Selle pärast ma selle pakkumise siia postitasingi. Kes raha tahab, andke tuld, sest 20 minutiga on võimalik 5 euri tasku suruda.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.