Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Linnainimesed teavad ainult seda mida filmitakse :D terveid sigu ikka ülekaalukalt rohkem ja ega igale seale ei jaksa keegi eraldi aeda teha eraldi aed ainult poegivatele emistele ja nende eest ikka hoolitsetakse kah pidevalt roogitakse sitt välja ja visatakse neile saepuru alla.. ja sead siiski enamasti magavad siiski ühes nurgas mida nad ka enamasti puhtana hoiavad, sitased on nad kuna nad käivad vahetevahel seal püherdamas ju siis selleks et kärbsed ei kiusaks kuna neid on sellistes lautades ikka metsikult..

 

Haigeid sigu ikka enamasti hoitaksegi eraldi vähemalt nii paljudes lautades mis mul siin ümber ringi on.. ja kui on teistega koos siis ikka sea talitaja viga et pole ruumi neid eraldi panna


76561198009968218.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Ei näe midagi imelikku seal, mõned inimesed elavad veel sitemini, tunne neile kaasa. Pealegi miks sa muretsed muda ehk puhta looduse pärast? Loll linna inimene, peaksid pigem igasuguseid keemilisi väetisi ja värke kartma oma poola õuntel jne. Mul tekib juba küsimus, et inimesed kes tunnevad neile sigadele kaasa, hakkavad juba varsti sääskede eluõiguse pärast ka muretsema? Ehk on sääse maha löömine ka seadusevastane? ta ka täitsa elusorganism ju?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Eitea mina mis siin imelikku on, mingi muu meloodia taha panna ja oleks täiesti tavaline vid, need sead kes seal üksikult olid, kelle peal tallati, need on nõrgad/haiged sead, ei saa midagi parata.

Ja cmon nagu, sa ei saa siga pidada hotellis, ole nüüd mõistlik kuskilt peab ju kasum ka tulema, kui sa sigu kuskil hotellis pead siis ilmselgelt sul on kulutusi rohkem kui sissetulekut.

Ma isiklikult ei leia siit videost midagi imelikku.

 

Ja minugipoolest hakka taimetoitlaseks, see on puue minuarust.

 

// ma arvan et selle artikli tegid mingid linna klemmid, kes pole peale klaaspaneelide muud näinudki

 

Mees räägib sulatõtt!

 

Ega maailm ei olegi päikese ja vikerkaareline.

Muudetud liikme Tsau'i poolt

3 TARKUST

-Muusika ilma bassita on nagu seks ilma naiseta.

-Alkoholivaba õlle on nagu seks ilma orgasmita.

-Eksiga seksimine on seksiga eksimine.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.