Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Divine Forces - Top F2p clan!

Soovitatud postitused

Tervist, aasta on küll 2012, ent siiski ma loodan, et Eestis ja siin foorumis on piisavalt mängijaid veel, kes on huvitatud pk'st ja kõrgetasemelistest Runescape sõdadest.

 

Nimelt kõike seda suudab DF teile pakkuda. Kuna tegemist on pika ajaloogia klanniga, millel on oma kindel ajatsoon, siis alguses võib see olla paljudele, eelkõige noorematele, eestlastele hirmutav. Nimelt on DF Gmt ja Est ajatsoonide põhine ehk maakeeli, suur enamus klanni üritusi toimub eestlastele hilisõhtusel kellaajal.

 

Täpsemalt nii 22.00 ja 00.00-i vahel.

 

See tähendab, et me ootame eelkõige inimesi, kes on kindlad, et suudavad käia kaasas ajaga ja on suure stressitaluvusega. Inimesi, kes naudivad pk-mist ja kõike seda elu, mida teile võib pakkuda Runescape klannide maailm 2012 aastal.

 

Paljud teist võivad nüüd olla asjast huvitatud, paljud ehk klõpsasid selle teema kinni peale esimest kahte lauset... Igatahes, mina ei ole siin selleks, et teile peale suruda midagi. Mina, olen olnud seotud selle klanniga juba peaaegu 3 aastat ja ma täielikult naudin igat hetke. Df-i suurim pluss on see värvikirev seltskond, kes meie klannis on ja ilmselgelt on äärmiselt huvitav tutvuda võimalikult paljude ja erinäoliste inimestega, kui te juba korra selle mänguga tegelema olete hakanud.

 

Järgnev tekst on pärit meie Runecape Community foorumi Recruitment teemast ja on ingliskeelne. Ilmselgelt saate sealt veel teada kõike seda, mida ehk minu kirjutatud eepos ei suutnud edastada.

 

Samuti võite tutvuda minu ja Df-i tegemistega Youtube vahendusel.

 

Minu kanaliks seal on MrMuhhaa ning Df-i ametlikuks kanaliks on TheDFPRIDE.

 

Minuga saab ühendust SwiftIrc ja SeersIrc serverite vahendusel, nimeks on mul tavaliselt Jyri^^.

 

Nautige oma vaheaja viimaseid päevi ning mõelge, ehk olete just teie järgmine eestlane, kes suudab endale klannide maailmas nime teha.

 

 

 

 

http://rs-df.com/ima...ges/banner4.png

 

Memberlist || Forums || YouTube || FA Memberlist || DF Live Chat

 


***Officials***

 

Leaders

Shinobi

 

 

High Council

Runites_12

 

Council

Kimberlee

Mordecairule

Da_Man04

 

http://rs-df.com/ima...eadWarlord1.gif

Head Warlord

True_2k8

 

 

Warlords

Mars

13Brandon13

 

 

FA Manager

Murray

 


 

*** About Us ***

 

Divine Forces is a large, mainly F2P (although we P2P a lot) clan. We pride ourselves on our high standards and quality of members, and expect all of our members to uphold the pride that goes with the cape. Divine Forces was first created on August 13th 2005, and ever since then we have been constantly gaining power and numbers, until, over the past few years, we have regularly taken the #1 spot, and constantly vary between #1 and #5, depending on our strength and the strength of other clans.

 

Our clan's history can be read at http://rs-df.com/for...showtopic=29354 - It covers our whole history ever since our clan's birth.

 

Since then we deem ourselves to be living in the 'present', and I'm sure once this chapter of DF ends and another begins, it too will be added to our extensive and detailed history. As for our community, I personally can say it's the best community I have ever been in. We have got everything, from extremely funny and crazy officials, all the way to the more mature and serious officials. Our forums are incredibly active, they are viewed and posted by hundreds of members and guests every day of the week. We have an incredibly active TeamSpeak server, where there are never less than 25 people online chatting to one another, playing MW3, LOL, AoE2 etc. So we're not just a Wilderness fighting clan - there's a lot more to it.

 


 

*** Our Events ***

 

We regularly do the following events:

F2P Wars / PKRI's / PK's in PvP

P2P Wars / PKRI's / PK's in PvP

Godwars Dungeon

Corporeal Beast

Binding / Ranging Competitions

CWA Fights

Fight Pits

Stealing Creation

Castle Wars

Skill Competitions

Boss Competitions -vs- Other clans, for example our recent GWD competition.

And many more smaller events!

 


 

*** IRC ***

 

You can find us in #DF on the SeersIRC network (irc.seersirc.net). To

 

reach us from SwiftIRC, type /server irc.seersirc.net

 

If you use mIRC, type /server -m irc.seersirc.net -j #df

 

If you need any help, drop by #DF on SwiftIRC and I'm sure an op/halfop would be happy to help you out. Our channel is, arguably, the most active IRC channel in the clan world (there's always people talking in our IRC channel).

 


 

*** FA to Membership Process ***

 

To join Divine Forces, the process is laid out below:

 

1. You must be 116+ F2P Combat

 

2. Post a Future Application topic in this forum. You need at least 1 referral to be accepted as a Future Applicant.

 

3. You will then be evaluated by our FA Manager and Application Reviewers, and if appropriate, accepted as a Future Applicant

 

4. You will now have the future applicant rank for at least 30 days where you need to attend 65% Events, but the more the better (keep track of these events in your progress topic). You can stay FA longer than 30 days but everything above 45 days is too much and if you fail to apply for membership after 45 days you get guested.

 

6. Get at least 7 Referrals (One of your referrals MUST be one of the Application Reviewers, and 1 more has to be an official with FA Manager/Warlord/Council rank or higher) to apply for Full Membership.

 

7. Get at least 100+ post counts on forums before you become a full member. We believe this is easy to get and shows your forum activity.

 

8. Post a Full Application in this forum.

 

For more information on our Application Process, visit the

 

Divine Forces Rules &

 

Application Process Information Page.

 


 

*** Media ***

 

Subscribe to our Youtube Channel: http://www.youtube.c...DE?feature=mhee

 

 

 

 

Links to Pictures (Have Maxed out allowed images):

 

http://img98.imagesh...oduction083.png

http://img839.images...oduction072.png

http://img51.imagesh...oduction089.png

http://img703.images...oduction073.png

http://img813.images...oduction048.png

http://img842.images...oduction054.png

http://img593.images...oduction056.png

http://img708.images...00218224209.png

http://img708.images...00217235243.png

http://img714.images...00118211222.png

http://img709.images...00214222543.png

http://img717.images...00324222210.png

http://img714.images...00325214731.png

 


 

*** Conclusion ***

 

Righty! That's all I'm really allowed to post without maxing out just about every rule this forum has, lol. I hope you've enjoyed reading all about Divine Forces. Hopefully you decide to join up with us, if you're still unsure, why not drop by #DF on irc.seersirc.net (If you have trouble reaching us, contact somebody in #DF on SwiftIRC) and have a chat? We're a friendly bunch and are always chatting about something As always, you're also welcome to register and post around on our forums found at http://rs-df.com/forums - We welcome any random post, whether a simple 'Hi! hows it going' all the way to a proper full on discussion Come visit us

 

Good luck with your search for a clan I hope to see you soon!

 

A bump on the RSC topic here and there will be appreciated:

 

http://forums.zybez....-divine-forces/

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas
Sest ta copys need otse ja jättis punktid vahele. Kui selline teema teha siis vähemale copy paste võiks ikka osata.

 

Päris armas sinust, et mu postituse parandamise eest targutama hakkad..? Ehk õpiks elementaarset viisakust ja eelkõige käituks oma positsioonile vastavalt. Erinevad foorumid võimaldavad erinevat võimalust copyda algallikat.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Miks mitte teha ennem Eestis nimi?

 

Teha eestlaste klann ning seal nime teha? See on suht mõttetu, nagu eelmine aasta selle Team Estoniaga näha oli. Kui ikka kõvasti rohkem ei pullitud võrreldes vastastega, siis oldi tõesti halvad. Neil oli veel fight minu klanni vastu, mõlemal oli 30 inimest alguses, 10 minutit kestis fight(returnimine oli lubatud) ning selle aja jooksul ei suutnud mitte ükski eestlane tankida kauem kui 10 sekundit.

 

Ja noh ega väiksemate klannidega eriti nime ei tee endale.


[sIGPIC][/sIGPIC]

images?q=tbn:ANd9GcQRvgSY6NuXU3nRFiFklJXo-w2wNpgBxvu3Z8SsNK-nrcDxVkUM8MrTHL5H

images?q=tbn:ANd9GcQsJlL3Pym6X2PRhms2lTQzJ8Jlnuepm49yoRYohAHG-20YF9bD7Uo95c-B

chicago-bulls-fan.gif

"Offense sells tickets, defense wins games, rebounding wins championships."

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Ma loodan, et Double Post pole hetkel banni väärt... Igatahes, see teema on kergelt öeldes soiku jäänud.

 

Nii, teile võivad paljud asjad tunduda hirmutavad ja rasked, see kõik võib teid Klannide maailmast eemal hoida.. Aga üks asi mis ma nende aastatega õppinud olen on kindel. Te jääte ilma paljust kui te ei proovigi. Asi pole selles, kui võimas antud klann hetkel on, asi on selles millised inimnatuurid seal on. Ma olen just tänu Rs klannidele muutunud palju ja õppinud tundma ja käituma väga erinevate inimeste juuresolekul. Kõik see võib tunduda uskumatu ja tühisena teile alguses.. Aga uskuge mind, see aitab teid nii elus väljaspool Rs-i kui samuti ka Rs-s. Te võite endale luua uskumatuid tutvusi teiselt poolt maakera võimalikult vähese eest.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Ma loodan, et Double Post pole hetkel banni väärt... Igatahes, see teema on kergelt öeldes soiku jäänud.

 

Nii, teile võivad paljud asjad tunduda hirmutavad ja rasked, see kõik võib teid Klannide maailmast eemal hoida.. Aga üks asi mis ma nende aastatega õppinud olen on kindel. Te jääte ilma paljust kui te ei proovigi. Asi pole selles, kui võimas antud klann hetkel on, asi on selles millised inimnatuurid seal on. Ma olen just tänu Rs klannidele muutunud palju ja õppinud tundma ja käituma väga erinevate inimeste juuresolekul. Kõik see võib tunduda uskumatu ja tühisena teile alguses.. Aga uskuge mind, see aitab teid nii elus väljaspool Rs-i kui samuti ka Rs-s. Te võite endale luua uskumatuid tutvusi teiselt poolt maakera võimalikult vähese eest.

 

Mine Häbene oma parooliga edasi

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline m6llaja

"Inimesi, kes naudivad pk-mist ja kõike seda elu, mida teile võib pakkuda Runescape klannide maailm 2012 aastal. "

 

 

No offence aga mida nauditavat on 4h arvuti ees higistamises ja ts/vent random noobide kiljumise kuulamises.

Muidu nice clan :)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Violent revolutsion , Kings of destruction parimad.

 

Kod eriti lol


[sIGPIC][/sIGPIC]

images?q=tbn:ANd9GcQRvgSY6NuXU3nRFiFklJXo-w2wNpgBxvu3Z8SsNK-nrcDxVkUM8MrTHL5H

images?q=tbn:ANd9GcQsJlL3Pym6X2PRhms2lTQzJ8Jlnuepm49yoRYohAHG-20YF9bD7Uo95c-B

chicago-bulls-fan.gif

"Offense sells tickets, defense wins games, rebounding wins championships."

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.