Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

VIP

30.dets viimati mängisin. Täna proovin uuesti järjele saada.

Elvakas66@hotmail.com

It is foolish and wrong to mourn the men who died.

Rather we should thank God that such men lived.

Kus viga näed laita, seal mine ja aita!

Dlja hitrõi zhopõi

jest hui s vintom :D

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

26/4/6 - Vayne, quadra 30 min mäng :) Support oli tasemel.

Jaga seda postitust

Postituse link

Tasuta 4 Win IP boost:

1. Login to http://euw.leagueoflegends.com
  2. Click on your username in the top right of the page.
  3. Go to account protection and the first thing there should be Verify E-mail.

See asi alles tuli NA paar päeva tagasi, ma ei ta kas EUNEs ka on.

Karm, aga õiglane.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
eune's pole hetkel veel, sms süsteem võiks juba kohale jõuda

ay dios mio, 13k ip ja saad namechange omale, gj riot

Wait what?

E: Nvm, http://euw.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/features/summoner-name-clean

Muudetud liikme hendrik'i poolt

sadwa.jpg

"Success is the best revenge"

Jaga seda postitust

Postituse link
Mis seal fbuk lol grupis ongi kõik idioodi kui kirjutad midagi siis kohe saad sada sõimu vasti või siis trollitakse leht täis :D

Seal on nii, et:

1) Paned oma heast mängust pildi - Saad sõimu, et vastaste team oligi pask

2) Paned oma esimesest pentast pildi nt. - Saad sõimu, et normal game penta ei loe sittagi

3) Paned pildi, kus team on trolle täis ning ise oled üritanud ära carryda - Saad jällegi sõimu, et normal games on veits pohhui kui on troll team.

4) Pilt ükstaspuha millest - Saad oma buildi üle sõimu

5) Paned pildi, et jõuad plat/Diamond divisioni - Öeldakse, et pilt pole sinu oma või fake

jne jne.. Eks neid asju on veel, mille eest on sõim kerge tulema, aga ei viitsi kõiki välja tooma hakata :D Igatahes see FB grupp on mingi räme heiterite kogunemispaik üldiselt

Jaga seda postitust

Postituse link

Ei tea, liitusin ka mingi aeg sarnase grupiga, mingi tegelane küsis omale normaalset nicki, siukest heiti tuli, lahkusin grupist.

Eestlaste loli kommuunid netis, facebookis jms. on katki, tatid rebivad liiga palju ja iga asja üle.

Muudetud liikme Finnish'i poolt

Love me like you do, lo-lo-love me like you do

Jaga seda postitust

Postituse link

Isegi trollin vahepeal seal fb grupis, enamjaolt kyll nokin kommenteerijate kallal :D

rengar.png

Enemy Rengariga oli Kittycat gentlemen farming agreement, ei attacki, ainult farmime. Nii ta siis läks, pushisin topi lebolt ära.

Nagu näha, killidega olid ees aga olin liiga tanky ja tegin palju dammi. Enemy focusis mind ja caitlyn tegi puhta töö.

Muudetud liikme HardStyleFTW'i poolt

We seek for truth, while we hide ours

Jaga seda postitust

Postituse link
Ei tea, liitusin ka mingi aeg sarnase grupiga, mingi tegelane küsis omale normaalset nicki, siukest heiti tuli, lahkusin grupist.

Eestlaste loli kommuunid netis, facebookis jms. on katki, tatid rebivad liiga palju ja iga asja üle.

Ega nii ongi. Kui keegi nt küsib, et mis itemit on kasulik mingile champile osta, siis ma olen täiesti kindel, et mingi vend kirjutab alati, et "Õpi googlet kasutama" vms.

Ma ei saa nagu aru, et, mille jaoks see grupp on siis, kui mitte abi küsimise jaoks?

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

22/7/3 defeat vaynega, solotop vayne 2 enemy vastu... Kuna Vayne main oli 1v2 suht lebo top shyv ja jinx enemy, defeat sp, et team feedis kõik laned ära -.-

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Kha op või Plat I liiga lebo.

khaop.png

sadwa.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
http://gyazo.com/f6f185e07ab0492722cced5fa7a083f9

Sattusin Rengarit pelama jälle. Rahulik top farm, pushisin oma 7 turretit ära, millega tõin siis ka võidu.

Sellepärast bannin ma rengarit igakord, kui first pick olen. Liiga hull backdoor ja burst.

sadwa.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Kirjas on, et teatud aja ju.

Pigem on kirjas, et jäädavalt.

"To make it easier to snag the alias you've always wanted, you can now purchase a Summoner Name Change for 13,900 IP." Eks seevõib pisut eksitav olla ja võibolla tõesti on teatud aja, aga mina loen teisiti välja.

sadwa.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

PENTA VAYNEGA yeah :) 10/3 lose ikkagi nagu tavaliselt... te vb ei usu aga mu team on alati süüdi... viimane mäng 1-17 skooriga top lane renekton -.- farm 6, 25 minuti kohta. Selle renektoni LoLking : http://www.lolking.net/summoner/euw/49671399 /Yeahh, veel 1 penta Vaynega xD suht julm pole 7 kuud pentat saanud, siis 2 pentat ühe päevaga, happens :) Kui keegi tahab low level normaleid teha/smurfi leveldada add PentakillerzX5 http://www.lolking.net/summoner/euw/49188873 - Adc main role ja champ Vayne.

Muudetud liikme ColdWind'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.