Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Kristjan. Mis kaart sul on? Visa? Visa Electron? Kui Visa Electron, siis ei ole võimalik teha seda sisseostet selle kaardiga.

olen varem ostnud, sebi virtuaalkaart. 1 v 2 korda olen juba ostnud ka.

tervist.

Jaga seda postitust

Postituse link
ma panin 20€ peale, kõik peaks nagu OK olema...dno...

Limiit on äkki ületatud(mitte krediitkaardi aga pangakaardi). Või siis on kehtivus läbi?

Hakkama ei saa siis võin ilma teenustasuta ära osta.

Karm, aga õiglane.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kõik mängud vaatan ennast kriitilise pilguga ja mõtlen kas ma teen midagi nii valesti, et kaotusi järiest tuleb, aga nope.

Ülejäänud tiim lihtsalt laseb oma laned nii feedi ja lõpuks tuleb keegi ülefeeditud jorss oma lanelt hetkeks ära, et mind shutdownida, masendav.

Love me like you do, lo-lo-love me like you do

Jaga seda postitust

Postituse link
Kõik mängud vaatan ennast kriitilise pilguga ja mõtlen kas ma teen midagi nii valesti, et kaotusi järiest tuleb, aga nope.

Ülejäänud tiim lihtsalt laseb oma laned nii feedi ja lõpuks tuleb keegi ülefeeditud jorss oma lanelt hetkeks ära, et mind shutdownida, masendav.

Vägagi tavaline. :D

Jaga seda postitust

Postituse link

ise teed vigu siis. võta mid snowball champ ja aita teised laned kaasa

lolercoaster.gif

pc +1

Jaga seda postitust

Postituse link

Viimane mäng roamisin korralikult, et teisi lane feedida, jätsin isegi killid neile aga mid screwis mängu nii ära, et katarina oli l6pus v6imatu missioon kha zixi j6ud ei käi ylefeeditud katarina resetist yle, lendas nagu väike devil yle tervest tiimist.

Love me like you do, lo-lo-love me like you do

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Tegin kerge pela Kaylega 11/7 (normal) lose... enemy jinx penta, deem dat ult :)

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

No ei ole võimalik Vaynega 24/6/2 normal - Quadra jälle :D Juba 5 quadra 4 päeva jooksul... ei saa vist kunagi pentat..

Jaga seda postitust

Postituse link

no mdea, quitting rankedi...perses vennad koos ikka. Ütlen 1st pickile et ta threshi ei banniks. Ei vend ütleb, fk u, you are bad ja bannib threshi. Siis instalockib ahri ja mängu lõpus on skoor 3/9. Kerge rant aga jah, mingi gold 4-3 mmr atm...ei lähe kohe üldse:D peaks vist ikka normali peal olema. seal vähemalt normaalsem rahvas koos....vähemalt mulle on selline mulje jäänud..

//sorry for crying:( :D

//loodab, et ükskord hakkab paremini ka minema..

Muudetud liikme Kristjan194'i poolt

tervist.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Ise enam normalit ei mängi, endale tundub, et just seal eriti toxic mängijad koos...

Mul tuleb alati kas retard jungler v üks lanedest. Mundo jungler, olin mid yiga vs yasao, tüüp oli terve aeg 20-150 hp pidev poke, aga ta jooksis kohe toweri alla. 5 Min pingisin ja ütlesin chatis, et free kill midis ainult 1 gank. Samal ajal see idiot lihtsalt ignoreeris mind ja gankis topi koguaeg tulemus 2/11/5 vist (mundol). Kuna oli mingi lvl 14 normal siis carrisin ära selle lebolt, aga jah igasuguseid retarde satub teami mõnikord...

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.