Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

VIP

tõenäoliselt oled viimasel ajal palju mänge võitnud ning vähe kaotanud ning MMR tõusis. (mida rohkem järjest võidad ning kaotad, seda tugevamad vastatsed tulevad )

Jaga seda postitust

Postituse link

Endal ka mmr väga kõrge, ja suht hard enemy juba.. ise olen Silver V ja mängin silver 1-2 koos. Praegu tuli kerge vayne võit, algul leona pani quiti, kuna nett jamas, aga outfarmisin ikkagist.

/E : Naljakas juhtum , pole kunagi näinud rankedis maot jungles..

Muudetud liikme kaimar7'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
Endal ka mmr väga kõrge, ja suht hard enemy juba.. ise olen Silver V ja mängin silver 1-2 koos. Praegu tuli kerge vayne võit, algul leona pani quiti, kuna nett jamas, aga outfarmisin ikkagist.

/E : Naljakas juhtum , pole kunagi näinud rankedis maot jungles..

wat?! troll pick ilmselt.

tervist.

Jaga seda postitust

Postituse link

Mul küll viimasel ajal kipub nii minema, et päevas tuleb üks võit ära healjuhul ja ülejäänud kordadel on mingi max retarded team, kus kõik vaidlevad omavahel ja midagi aetud ei saa.

Btw sai siis Jax ka ära proovitud, kuna see free champ hetkel. Väga OP minu arust (Build guide järgi mängisin) ja kavatsen ilmselt ka osta selle champi.

Jaga seda postitust

Postituse link
Admin

täiesti peeksus vennad on ikka kokku toodud :D

shaco skoor oli 10 0 11, siis brand ütles, et aitab küll, ma ei mängi enam, sest shaco KSib koguaeg ja kutt lihtsalt ei mänginud enam...

Ma proovisin farmides kiirelt endale armorit saada, et siis pantheon ja yi meist üle ei jookseks.

See viimane item mis mul on, see suht lambist ostetud, mõtlesin, et mis nunust saaks kui, ostaks talle selle kuldse mõõga + lich bane selle sinise osa, oleks päris mahlaselt sisse hittinud basicuga + veel nunu W skill, mis annab att speedi ja movementi juurde.

AP oli pea 300 vist ja ad mingi 110 vist.

Kuldse mõõgaga oleks tõmmanud 15 + 15% AP'st sisse ka veel, suht tummine nunu kohta :D

aga noh oli veidi liiga hilja ja saime lutti, sest mingi jobu arvas, et läheb minema.

c132a9441c.jpg

Muudetud liikme Genius15'i poolt

6097 päeva Vahvel.net liige 08.05.2024 seisuga

Jaga seda postitust

Postituse link
täiesti peeksus vennad on ikka kokku toodud :D

shaco skoor oli 10 0 11, siis brand ütles, et aitab küll, ma ei mängi enam, sest shaco KSib koguaeg ja kutt lihtsalt ei mänginud enam...

Ma proovisin farmides kiirelt endale armorit saada, et siis pantheon ja yi meist üle ei jookseks.

See viimane item mis mul on, see suht lambist ostetud, mõtlesin, et mis nunust saaks kui, ostaks talle selle kuldse mõõga + lich bane selle sinise osa, oleks päris mahlaselt sisse hittinud basicuga + veel nunu W skill, mis annab att speedi ja movementi juurde.

AP oli pea 300 vist ja ad mingi 110 vist.

Kuldse mõõgaga oleks tõmmanud 15 + 15% AP'st sisse ka veel, suht tummine nunu kohta :D

aga noh oli veidi liiga hilja ja saime lutti, sest mingi jobu arvas, et läheb minema.

c132a9441c.jpg

Kas ARAM pohhui pole ve?

Jaga seda postitust

Postituse link

miks peaks aram pohhui olema? see täpselt samasugune nagu normal game, lihtsalt map teine. Sinu pointist võib välja lugeda, et normalid on pohhuid ning rankid on normaalsed?

IMO ARAM on väga tore ning pingutan seal alati, et win saada.

tervist.

Jaga seda postitust

Postituse link
Admin

JEE, ARAMis võit gangplankiga, super tegelane tegelt, ostes stattik shivi ja Infinity edge on päris tummine vaenlaseid maha nottida ja farmida minioneid :)

6097 päeva Vahvel.net liige 08.05.2024 seisuga

Jaga seda postitust

Postituse link
Sain hiljuti 30, tegin rankedeid siis sain Silver I. Nüüd 6'ne lose streak ja Silver 2'hes 75 LP.. facepalm srsly. Vastaste tiim mingid gamerid ja minu oma hunnik ahve, srsly mis toimub silver 1's.

kui sa said hiluti lvl 30 miks sa üldse ranki ronid ja tiimi sõimad?

tervist.

Jaga seda postitust

Postituse link

8 kaotust 1 win, pole nädal aega mänginud ja nüüd läks vähe lappesse.. 8 mängust 4 panin ise ka ikka päris vigast :D

Üheski mängus ei olnud otseselt feederit aga enemyl oli parem team comp ja meie tiimi communication andis ikka soovida..

Muudetud liikme r0bert'i poolt

KJBPU5B.png

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.