Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0
Jälgi teemat sisse logides  

Soovitage autokool

Küsimus

3 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

  • 0
VIP

Kuna mul puuduvad kogemused Tallinna autokoolidega, siis ei oska ühtegi konkreetset soovitust välja tuua.

See-eest aga võiksid tähelepanu juhtida sellele, et tore oleks, kui saaksid käia autokoolis nii, et see ei segaks sinu õppimist/töötamist ega muid tegevusi.

Sellest lähtuvalt vali välja piirkond, kus sa kõige rohkem viibid ja tee oma valik. Nii säästad esiteks palju aega ja alguses on kindlasti kergem õppida keskkonnas, millega sa juba eelnevalt tuttav oled.


Uus_rasterpilt__4_.bmp

49169619_2350179511881888_6597539902366154752_n.png

Marginaal_2019-05-05_145320.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
  • 0
VIP
Jesh,õige jutt.Aga siiski keegi võiks öelda mingi autokooli ,kus saab kuskil 700 euriga load kätte ,ja hujjamist nagu väga pole.

 

Kõik sõltub ju sinu oskustest, kogemustest, arenemisvõimest ja sellest kuidas sa mõistad autot.

Tihti antakse kasutada mitmeid autosid, et õpilane kohaneks muutustega, ainuüksi sellest lähtuvalt juba on võimatu öelda, et õpilane saab hakkama mingi teatud summaga, tuleb arvestada kõiki neid asju, mis mõjutavad sinu oskust hakkama saada liikluses. Kui juba see on selge, siis ei tohiks ka tekkida sellist hujjamist, mis tingitud õpilase oskamatusest juhtida autot või siis osaleda liikluses.

Kuna liiklus toimib samadel põhimõtetel ja lähtub LE's kirjapandust, siis pole erilist vahet mis autokoolis sa käid, kuna liikluse pead sa igal juhul selgeks saama, sama kehtib ka teooria kohta. Kui sa ilma hujjamiseta lubasid tahad kätte saada, siis räägime me juba summast, mis on natuke suurem, ka siis peavad olema omandatud oskused autoga liikluses toime tulemiseks, kuna ükski eksaminaator ei lase sind läbi eksamilt, kui sa ei ole piisavalt pädev osalemaks liikluses.

Peamine on see, et sa leiad selle kõige sobivama endale, kindlasti on autokoole, kus on õpilasele ebameeldivad sõiduinstruktoreid, kuid õnneks on enamikes autokoolides võimalik vahetada nii teooria-, kui ka sõiduõpetajat.

 

See kõik on eelkõige sinu ja teiste ohutuse pärast, ei tasu mõelda esimese asjana kohe raha peale, mis kulub õigete sõiduvõtete omandamise peale, mis tulevad kasuks terve elu jooksul ja võivad ühtlasi saada saatuslikuks nii sulle või teistele.


Uus_rasterpilt__4_.bmp

49169619_2350179511881888_6597539902366154752_n.png

Marginaal_2019-05-05_145320.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.