Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
JĂ€lgi teemat sisse logides  

Tehingud

Soovitatud postitused

VIP

Siuke teema, et kui ĂŒlevalt ribalt vajutada "Tehingud" peale, siis seal ei nĂ€ita jĂ€rgmisi asju:

Recent Ratings

Top Traders

Hall Of Shame

ja need on veel tÔlkimata kah.

arvasin, et asjaga tegeletakse, aga sellest on juba nÀdal mÔÔdas ja ikka ei nÀita sealt midagi. :(

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Author of the topic Postitas

bump?

Tore teada, et siin on selline juhtkond, kes ei pööra sellistele teemadele ĂŒldse tĂ€helepanu. :/

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

sama oli ka minu teemaga :S aga jah see tegemata.

Jaga seda postitust

Postituse link

Miks vaja alati juhtkonda sĂŒĂŒdistada, mis see vĂ€ike asi sulle juurde annab , et sul seda niiivĂ€ga vaja on?

Asjades tuleb kannatada ja oodata, ega neil on ka elu-.- , nad vÔivad samahÀsti foorumi kinni ka panna , mis sa siis teed.

Ma ei poe ega sĂ”imand sind ors, lihtsalt andsin enda arvamuse, et miks vaja atiimi sĂŒĂŒdistada.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Author of the topic Postitas

Sina teed siin hetkel draamat..

Jah, hetkel ongi vaja sĂŒĂŒdistada juhtkonda, kuna: Nemad saavad sellega ainult tegeleda ja teiseks tagasisideme teemale vastamine ei vĂ”ta tunde aega vaid kĂ”igest mĂ”ne minuti.

Oleks piisanud ka sellisest lausest et: Asjaga tegeletakse ja sellega lÀheb aega vÔi siis vastupidi, et asjaga ei tegeleta ja hetkel jÀÀb nii nagu on.

Kannatada? Asjast tuleb rÀÀkida nii nagu see on.. kui ma poleks teemat teinud, poleks seda asja ĂŒldse uuritud kah.

Sina saad sellest alafoorumist valesti aru.. siin ongi koht, kus tuleb aidata juhtkonda ja suunata kasutajate vajadustest.

NagunÀha olen ma foorumisse annetanud ja austan foorumit.

Kui ma teen teema, et suunata juhtkonda millegi parandamiseks ei tee mind isekaks ja ĂŒlbeks.

Loodan, et said ennast juba vĂ€lja elada ja saad aru mida ma selle postitusega Ă”elda pĂŒĂŒan.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto vÔi logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nĂŒĂŒd
JĂ€lgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud kĂŒpsised . VĂ”ite kohandada oma kĂŒpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete kĂŒpsiste kasutamisega nĂ”us kui jĂ€tkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege lĂ€bi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.