Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Haigelt win dice

Soovitatud postitused

Author of the topic Postitas

oota aga ma ei saa aru, miks inimesed neid kahte teemat igalepoole topivad ? need on nagu teil copypaste all ? :D

ei ma saan aru, et mingi vend tahtis näidata nendega, kui suur scammer ma olen aga ... kui teema läbi lugeda, siis selgub väga vastupidine .

nagu eelpool mainisin, tehke endale enne asjad selgeks.

ja ma pole EITANUD, et ma siim olen, lihtsalt esimene hädavares, kes siin tuli midagi ajama, ei suutnud mu nime isegi korralikult kirjutada - mine esimesele lehele ja uuri jörgi, ma panin vea isegi boldi alla. jeesus kui haiged saavad inimesed olla ; O

ja nagu naljakas on see, et 12 - 15 aastaste kamp jellyb mind nagu elueest aga täiskasvanud inimestega saan läbi - millest see küll tuleb ? lapsed, õppige olukorda realiseerima.

---------- Post added 08-10-11 at 22:03 ----------

Sinu õnneks või kahjuks ma pole Siim pinmär

aga palun

Jaga seda postitust

Postituse link
oota aga ma ei saa aru, miks inimesed neid kahte teemat igalepoole topivad ? need on nagu teil copypaste all ? :D

ei ma saan aru, et mingi vend tahtis näidata nendega, kui suur scammer ma olen aga ... kui teema läbi lugeda, siis selgub väga vastupidine .

nagu eelpool mainisin, tehke endale enne asjad selgeks.

ja ma pole EITANUD, et ma siim olen, lihtsalt esimene hädavares, kes siin tuli midagi ajama, ei suutnud mu nime isegi korralikult kirjutada - mine esimesele lehele ja uuri jörgi, ma panin vea isegi boldi alla. jeesus kui haiged saavad inimesed olla ; O

ja nagu naljakas on see, et 12 - 15 aastaste kamp jellyb mind nagu elueest aga täiskasvanud inimestega saan läbi - millest see küll tuleb ? lapsed, õppige olukorda realiseerima.

---------- Post added 08-10-11 at 22:03 ----------

aga palun

dude-wait-what.jpg

Ehk jagaks selliseid "tarku sõnu" täis lauseid ikka seal kontekstis kuhu need ka sobivad. See viimane lause on sul täiesti mööda kogu jutust, ilma mingisuguse pointita. Kuskil enne panin ka seda su postituses tähele. Mingi hunnik lamedat läbu, siis kuskil paar tarka sõna, mis on muidugi teemast nagu totaalselt väljas.

Räägid A'st ja O'st ja siis lambist lõpus tahad raske õpetussõna maha panna, aga hakkad ussimu***st rääkima.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.