Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

piimaauto blogi

Soovitatud postitused

mingi näppuster pani lukku, pean uuesti tegema rsk

 

noh pmst, ärkasin mingi kell 12.00, jooksin peldikusse kuna sita äda oli, siis tulin välja ja tegin kohvi, mingi võileiva tegin ka, siis vanaema tuli huijama et kas sa pannkooki tahad, ma võtsin oma käsipüstoli välja ja lasin talt 70 aastat vana pannkoogi käe maha, see selleks, läksin siis külapeale, tulid siis poemüüjad huiama et miks eile vanuril munandi otsast lasin, aga nendega oli sama saatus. siis pmst ostsin 5 pakki lays tv pack ja 2 kannu cocat ning kõndisin koju, nosisin siis mingi 16.00-ni, pärast 16.00 lasin tf2 ning mingi 17.00 hakkasin tallinna liikuma, 21.00 jõudsin kohale koos juustuburksiga ja friikatega, mudu see mcdonaldsi letitaga töötaja oli suht pandav, ülbas küll aga ei lasknud maha sest tal oli normaalne tiss, siis pmst nosisin burksi samal ajal tf2 ning p2rast tf2 rääkisin öpikuga juttu ja tegin arto575 kasutaja, ja nüüd kirjutan blogi.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Alguses lasid poemüüjad maha, ja siis ostsid LAYS'e`?


"I'm not saying I'm gonna change the world , but I guarantee that I will spark the brain that will change the world." Tupac Amaru Shakur 1971-1996

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.