Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

0.ostan p2p pini 1,7m

Soovitatud postitused

VIP
ostan p2p pinni maxan raha ennem siis pinn 15+ tehingut peab tehtud olema ja seal juures pead olema p2p pinne varem müünud:D kes müüb addige [email:300siefa]hillar14@hotmail.com[/email:300siefa] ja peab ka siia teemasse postitama

 

Krt te oma ''15+ tegingut peab tehtud olema'' ja värgiga. TEHINGUTE ARV EI NÄITA MIDAGI SIIN pfft.. Tahate öelda, et ilma tehinguteta inimesed pole ausad siin ? Ja miks siis meie peaks teiega trade'i tegema, kui teil on mingi 0-1 tehingut ? Kasutage mm'i ja kedagi ei koti see tehingute arv!!!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

sa tahad öelda et sa ostaksid mingi 0 tehinguga tüübilt midagi? ja kuidas ma leiaks siit mingi 3 tehinguga tüübi keda ma saaks usaldada ja teaks et ta ei scammiks kas selles on midagi halba et ma ei taha scammi saada ffs?

 

sain pini teema lukku

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.