Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Philadelphia Eksperiment aka "Project Rainbow"

Soovitatud postitused

VIP

Philadelphia Eksperiment ehk "Project Rainbow"

 

Teatud andmetel katsetas 1943 aastal (WW2 ajal) USA merevägi Philadelphia lähedal ühes mereväebaasis uut seadeldist, mis peaks laevad radaritele nähtamatuks tegema. Nikola Tesla, kes selle seadeldise lõi, oli juba kaua uurinud aega ja ruumi ning sellega seonduvat. Kui seda inimestega katsetati(kolmandat korda üldse), siis juhtus midagi kummalist. Laev kadus järsku nagu oleks ta muutunud päriselt nähtamatuks ja oli niimoodi 4 tundi kadunud. Ühtedel andmetel oli seda sel ajal nähtud erinevates maailma kohtades, teiste andmete järgi jällegi oli seda nähtud 40 aastat hiljem. Kui laev jälle nähtavale ilmus oli selle ümber hele kuma, inimesed põlesid, said südameatakke, olid surnud, mõned olid kadunud ja kõige kummalisem, et mõned inimesed olid laeva osade sisse "sulanud". Need, kes ka ellu jäid, saadeti vaimuhaiglasse. Kuigi osa inimesi jäigi kadunud, siis on teada juhtumeid, kus aastakümneid hiljem on ilmunud paarikümneks sekundiks udukoguna välja just toona kantud meremehe riietes madruseid, kes olevat teadnud tuleviku kohta rääkida.

 

Täpsem allikas: http://www.crystalinks.com/phila.html

Ja muidu on ka netis selle kohta palju materjali.

 

Mis arvate?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Mine ravile...See mingi puhas pas*

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

ilus muinasjutt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Author of the topic Postitas

Kõike ei saagi ju kohe teada - ikka kuuled mingil hetkel millestki esimest korda.

Ega tegelikult jõudis vastav teema ka minu kõrvu alles hiljuti, kuid tagamaid uurides tuli välja, et tegu on üsnagi populaarse teemaga.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.