Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

natsabi oleks vaja!

Soovitatud postitused

Sain oma kasutaja tagasi üle pika aja tuli välja,et keegi oliselle vahepeal ära scamminud ja nüüd siis selline küsimus.

Kas kuidagi on väimalik oma account ära kintlustada nii, et seda enam tagasi tõmmata ei anna kui ma sain accounti tagasi mail polnud vahetatud rekid olid maas panin peale.pank pinn oli maas paninselle peale jooksma ja 32 p2p päeva oli peal!

et mida peaks tegema ,et tagada oma accounti turvalisus nii ,et ei oleks enma scammimise ohtu?

on kellegil ideid või samu kogemusi ,siis võiks keegi nõuanda!

Kõikide arvamus on tere tulnud kes soovivad aitata ja on anda head nõu!

Tänud ette siis!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Teinekord pööra natuke rohkem õigekirjale tähelepanu,

 

muidu kui saata kiri [email:3fwe1lwd]parents@jagex.com[/email:3fwe1lwd] et sa oled oma poja isa ning kasutaja andmed varastati kuidagi, siis peaks olema võimalik, et ainult sina saad accounti recoveryda. Kuskil vahvlis selle kohta teema ka.


viis-signa.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Saada kiri [email:3saxl7x9]parents@jagex.com[/email:3saxl7x9] japärast account locked ja siis on peris pulshit :D

hakka seal oma accounti tagasi kauplema :D

aga tekelt ka on siis lock või aitaks ?

ei taha nagu acci lukku last isegi kaua sai tehtud toda :S

tore oleks kui quide ka leiaks ülesse siis :D

 

kasutaja pole ju scammed vaid kasutaja mu käes ainus propleem on see ,et keegi noob tahab koguaeg täiega tõmmata endale ja ära omastasda kuna head statsid ja omal ajal wildis ownis täiega.ma ei usu ,et kui masinna kirjutan ,et mul account locki pannakse kui maise sellegapelan :D

kui quitet lugedasiis onsee abistamiseks jaturvalisuseks midea enne ju polnud ,et saad jaga suhelda ja infot ja jnt.

Siis ju ei peaksminma account lukku vaid nad peaks mu turvalisuse huviks paarid vanad info jupid ära kustutama,et to ei saaksenam tagasi tõmmata accounti :D või midagi selle taolist?

 

Lastevanemate Guide. (Umbes Jagex arendada guide)

Tere tulemast meie lastevanemate Guide. Soovime pakkuda vanematele mängijatele võimalikult palju teavet kui võimalik Jagex toodete ja mida me teeme, et aidata meie mängijad nautida meie toodete ohutu ja sõbralik keskkond. Võite kasutada seda reisijuht rohkem teada tellides meie mänge, aidates oma laps hoida oma mäng konto turvaline ning üksikasjad meie turvaseadmeid.

Jagex on firma, mis on spetsialiseerunud pakkuda lõbu ja huvitavat online mänge laia publiku kõikjal, kus nad maailmas ka ei oleks. Üle poole Jagex meeskond on pühendatud mängija tugi ja nende esmane kohustus on säilitada lõbus ja ohutu mängimine keskkond. Internet kunagi sulgub, nii et meie mitmekeelne mängija klienditugi on käsi 24 / 7 pakkuda tuge mängijad ja vanemad. Oleme välja töötanud-mängu sisu harida mängijad online ohutust ja turvalisust, ning kulisside taga me tegutseme tööstusharu juhtivat tehnoloogiat eelistada aruanded meie mängijat.

Meie mängija kogukond on tõeliselt globaalne, üle 120 miljonit kasutajat üle kogu maailma, millel on mänginud Jagex mängud möödunud seitse aastat. Me oleme pühendunud tugev side mängijaid maailmas ning pakume meie saksakeelse kasutajad täielikult ära tõlkida kõik meie tooted, samuti mängija toetab oma emakeeles. Plaanime laiendada oma keele tooteid tulevikus veelgi parandada meie rahvusvahelises suhtluses.

Teeme tihedat koostööd rahvusvaheliselt tunnustatud organisatsioonid tagaksid, et pakume kõrgeimal tasemel teenust kõigile kasutajatele meie veebilehtede ja mänge.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Näete läks aega enne kui jagex tagasi kontakteerus kasutaja ilusti puhas ja tagasi :D

mis jama üks tüüp ajas ,et saab locket.oli locket sellel ajal millal jagex teda puhastas ja nüüd pandud pealeuued recoweryd taas ja kasutamis kõlplik!

lasi panna uued rekid,pinni bangale ja emaili paika!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.