Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

orjamine tehingu eest

Soovitatud postitused

Ei nojah, aga mida te ikkagi selle - orjamine tehingu eest- mõtlete . Ja mida see hästi palju tehinguid annab ka - siit võiks kooruda välja teenus, et konkreetse summa eest läheb tehing kirja .

 

Annetus 5 krooni neutraalne .

Annetust rohkem kui 5 krooni - positiivne hinnang .

 

Ja kui nii iga päev äritseda, siis on varsti tuhandeid positiivseid ja kogu see hinnang samamoodi uppis nagu maailm peale MASU .

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Miks tea peate siin nii lapsikut juttu ajama.

Põhimõtteliselt tehing on tehing . Kui inimene orjab tehungu eest siis Eks ta ise teab. Tal on võimalus orjata ka raha eest aga tema jaoks on tehing parem kui raha. Enamasti isegi 5 min orjamise eest võib tehingu panna sest kui Sa teed teisele inimesele ära clue siis Te panete ikka ju tehingu, et tegi ära Clue vms. Ja temal kulub selleks vb mingi 5minutit või rohkem. Lihtsalt et et probleeme ei tekiks siis Soovitan pärast selliste kahtlaste inimeste puhul kasutada MM-et hoida ära hilisemaid pretensioone.:)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

No üks asi on tehingute ostmine mis ei ole normaalne. Kuidas sa ostad tehingu ja kuhu sa vormistad teema et ostad ...aga mida. Sellist teemat ei saa kuskile teema alla teha et tehingut osta. Asi on selles et inimene saab tehingu selle eest mida ta on teinud. Kui inimene ostab tehingu siis see näitab, et ta ei taha mitte midagi teha tehingu eest et näidata et ta Ei taha ns tehinguid. Olge reaalsed. Tehingute ostmine ja Orjamine Tehingu eest on 2 eri asja . Dj kirk see et sa ostad endale tehingu on erinev asi ju kui keegi teeb teisel midagi et teenida tehing välja. Sina aga Ostad tehingu .see tähendab et sina ei teeni oma tehingut välja .

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Ei ole ju sama.

Mõtle ise kah natukene. Kui keegi orjab teisele 10 minutit siis ta teenib ikkagi tehingu välja. Aga kui inimene ostab siis ta ei teeni seda välja. Orjamine 10minutit ja tehingu ostmisel on ikka päris suur vahe sees. Aga see ei ole sama. Sul vist mõistus ei võta nii raskeid teemasid nii hästi. Lihtsalt mõtle selle üle natukene ja sa ise kah tead et orjamine 10 minutit ja tehingu ostmisel on ikka suur vahe sees.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

See ei ole väga normaalne. Pmts nagu logid sisse cuttid ühe tree ja saad tehingu. Paneb mõtlema veits...

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Ma ei usu et keegi siit viitsub sellist orja endale võtta kes cutib 1 puu. Mina teen näiteks Tehingu eest diary'd. Kuna need on kerged. Mida vähem inimesi su pw teab seda parem on sulle endale. sellepärast ei võta eegi orja elu sees selle eest et 1 puud cuttida.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.