Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

agu

Liikmed
  • Postituste kogus

    13
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info agu'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 05.10.1985
  1. agu

    Ühikarotid

    Tegelikult on kõige paremad ühikarotid ilmselt mingisugune aastavahetuse värk, kus Sepp, Normann või mõni teine koomikute punt seda sarja parodeerima hakkab . See võiks kindlasti kõige huvitavam olla .
  2. Ei nojah, aga mida te ikkagi selle - orjamine tehingu eest- mõtlete . Ja mida see hästi palju tehinguid annab ka - siit võiks kooruda välja teenus, et konkreetse summa eest läheb tehing kirja . Annetus 5 krooni neutraalne . Annetust rohkem kui 5 krooni - positiivne hinnang . Ja kui nii iga päev äritseda, siis on varsti tuhandeid positiivseid ja kogu see hinnang samamoodi uppis nagu maailm peale MASU .
  3. Mida te üldse selle orjamise all mõtlete? Vabandan kui küsimus idiootne on, aga täpselt samasugune on ka see möla, mis räägib kellegi või milleig orjamisest . Kuidas see välja näeb? Selleks, et mingit tehingut kirja saada, peab ori orjapidajale Statoilist hotdogi ostma . Üks hotdog - üks neutraalne tehing . Hot dog koos Coca-Cola või mõne muu limpsiga muudab tehingu positiivseks. Kes keeldub ostmast, saab negatiivse tehingu . Lihtne äri ju . Pepuvennaks hakkamise korral saab kümme positiivset lambist kohe .
  4. Minu tuttavat andmekaitsest häirib see teema kohe vägagi http://www.vahvel.net/forumdisplay.php?138-Vargad-p%E4tid-amp-petturid Lisaks soolise ahistamise volinikule ei meeldi see teema kindlasti http://www.vahvel.net/showthread.php?38902-Kus-on-k%F5ige-ilusamad-t%FCdrukud Telekanal TV3 on häiritud kindlasti sellest, et foorumis räägitakse ainult Kanal2 sarjadest " Ühikarotid" ja " Eesti maffia" - kedagi ei tundu huvitavat " Kolmeraudne" ja " Kättemaksukontor" . Samuti ei arutleta siin ETV harivate dok-filmide üle, mihuke vahet tegemine ikka . Kõiki telekanaleid tuleb ju võrdselt kohelda, aga nojah eks te ise teate .Samuti on siin foorumis näha olnud mõnede loomade pilte - huvitav, et keegi ei tea, et loomade pildistamiseks tuleb Erik Mandre käest esmalt luba küsida, seejärel esitatud arve kinni maksta ning alles seejärel võite metsa pildistama minna . Ega teadmatus ei vabasta vastutusest - kui mingi ülemakstud ametnike seltskond soovib, siis nad võivad hakata mingit suvalist foorumit ükskõik mille eest kottima . Isegi kui hoiatusi jagada kõigile ilusate tüdrukute fotode jagajatele, siis jääb ikka see võimalus, et mingi igavlev ametnik mingi suvalise asja pärast nokkima ei hakka . Seega taganemine ja allaaandmine pole kohe päris kindlasti lahenduseks, vaid pigem süvendab isehakanud jupijumalate ahistamist mingi konkreetse foorumi või suvalise lehekülje suhtes . Ei taha, keelame ära ja ongi lahendus . Huvitav, et EAKO kodulehekülg pole aastate jooksul sugugi uuendamist leidnud ja mina sealt küll ei leia ühegi filmikompanii või plaadifirma andmeid, keda nad siis ka õieti esindavad . Muidugi pole see mitte üleskutse piraatlusele, vaid eelkõige soovitus mõtlema hakata . Muidu võin ju ka mingi suvalise MTÜ registreerida ning hakata kamandama, et mingid suvalised foorumiteemad kinni pandaks või täiesti ära kustutataks . Roppsuu-Röökurid - kohe-kohe tööd alustav MTÜ hakkab võitlust pidama Internetis ropendajate vastu ning keskendub eelkõige Vahvlile . Delfi me jätaks esmalt rahule, sest on ju niigi arusaadav, et Delfi sedavõrd suur portaal, et sealsed moderaatorid vaevalt kõiki netikommenteerijad tunnevad . ( Väikeste foorumitega ju tsipa teine asi siiski) .
  5. Nojah moded võiksid selle teema kas kinni panna või siiski omapoolseid vastuseid anda . Egas ignoreerimisega tõesti aasju ei parandata .
  6. Järelikult siis pidi keegi kasutajatest maakeeli öelduna " kitse panema" . Aga huvitav oleks teada, kas Vahvel pääses ainult selle alafoorumi eemaldamisega või pidite ka nende failijagajate IP-d,e-maili-aadressid jne EAKO-le, Eesti Autorite Ühingule jne loovutama . Kui pääsesite ainult "Filesharing" sektsiooni eemaldamisega, siis on veel hästi . Natuke või õigemini palju sitem lugu oleks see, kui need failide jagajad ootaksid vaikides kui EAKO-vennad neile ukse taha raha küsima tulevad kahjude eest, mis nad autoritele väidetavalt põhjustanud on . "Siin ma olen elav legend, aasta 2000 metsavend, milleeniumi Jüri Rumm" ---------- Postitused liidetud 15:56 ---------- Esimene postitus oli tehtud 15:55 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=TVlC74nSzs4
  7. Tegin eile väikese hulga raporteid surnud linkide kohta - kas need olid kasulikud ja on mõtet teinekord ka raporteerida või raiskasin hoopis enda ja moderaatorite aega. Tänud vastamast
  8. Ehhee , lugesin kuskilt, et tüüpiline Vahvli - pettur olevat vanuses 10-13 . Nojah mõnes mõttes ilmselt arusaadav, sest selles vanuses käidi vanasti õunaraksus ja ilmselt tänapäeval tehakse endast vanematele tünga . Samas algab võimalus kriminaalkurjategijaks saada alles 14-aastaselt . Nii et pole vahet kui vana või noor keegi on, sest petta võib tegelikult igas vanuses saada, ainult et tatikad on politsei suhtes " immuunsed" . Heal juhul saavad selle väikese jama eest noomida vanematelt või koolis selgitava märkuse noorsoopolitseinikult või sotstöötajalt . Hiljem kui saadakse vanemaks ja tekib oht ise vastutama hakata, siis on hea oma vanuseks jällegi mingi 12 valetada ja paljud võivad uskuma jääda ning ei võtagi seetõttu midagi ette . Loomulikult vabandan siinkohal kõigi ausate kasutajate suhtes, kes on vanuses 10-13 .
  9. Kui sa oled 8-aastane ja paned vanuseks 17, siis võib mitmetele täiskasvanud inimestele tegelikult pahandusi teha ( võõrad mehed või naised tülitavad, saadavad privaatsõnumeid, sest peavad vanemaks jne) . Pealegi pole tegelikult alaealistel õigus ka mingeid äritehinguid teha ilma täiskasvanud lapsevanema või hooldaja nõusolekuta . Ehk siis saab vanusele ja otsustusvõimele viidates ka kõikvõimalikud tehingud tühistada ( viidates otsustusvõime puudumisele jne) . Pealegi võib siia foorumisse olla postitatud teemasid, mis pole alaealistele tegelikult lubatud . Üldiselt muidugi saab tõepoolest vanust suuremaks või väiksemaks valetada, aga tekib küsimus, miks peaks keegi tahtma enda vanust "üle normi" valetada . Ja kui valetab sedavõrd tühise asja nagu oma vanuse, siis miks ei pruugi valetada oma nime või muid andmeid .
  10. Noh ja näete - mõtlesin veel foorumile annetada umbes 200 eeku, aga taolise ülbe suhtumisega nagu siin mõned moderaatorid on, mõtlesin ümber . Kus ma seda väitsin, et mind huvitaks absoluutselt kõigi 2100 permanentse ( või lühema ajaga) bänniga liikme bännimise põhjus . Ilmselt sai keegi veidi valesti aru - pidasin silmas seda, et foorumis on kuidagi paljuvõitu suure postiloendiga liikmete arv . Kui on bännitud õiglaselt, siis ei ole ju põhjust häbeneda . Olen ise ka moderaator mitmes foorumis ja isegi administreerin ühte, nii et ausalt öeldes ma tean, et taolise nimekirja koostamine pole üldse keeruline . Moderator või Administrator Control Panel ja edasi on juba lihtne .Nagu ma ka ühes eelmises postis mainisin, et piisaks ainult kasutajanimest, põhjusest miks bänniti ja bännija nimest . Näiteks postituste hulk alates 100 kuni kõige suurema hulga postitustega bännituni . Uskuge mind, et taoline nimekiri mõjub vägagi positiivselt - osad foorumid teevad ka saadud hoiatused avalikuks kõigile kasutajatele, osad mitte . Samuti huvitav, kas moded kardavad mingit hirmsat kättemaksu selle eest, et nad on igavesti palju kasutajaid bänninud või milles asi . Hoiatused ja bännid on sisuliselt ju sama kui mingid trahvid või kohtuotsused . Kui mingi suvaline ametnik hakkab oma õigusi kuritarvitama, siis peatatakse tema õigused trahve välja kirjutada või muid karistusi määrata . Ehk siis kui mingi mode näiteks paneb liiga suvaliselt hoiatusi ja bänne, siis avalik tähelepanu mõjuks ka moderaatori volitustega isikutele kindlasti distsiplineerivalt . ( Mis puudutab topeltkasutajaid, siis tuleb loomulikult arvestada kõigil ka sellega, et topeltkasutajaks saab sedasi kui ühe ja sama IP-Aadressi pealt külastab foorumit kaks või rohkem kontot . Ehk siis mitte alati pole topeltkasutaja kellegi pahatahtlik katse spämmida või skämmida, vaid lihtsalt keegi heatahtlik inimene lubas kellegil teisel oma arvutist sisse logida . Üks ja sama IP-aadress ning mitu erinevat kasutajat ( olgu või ühest perekonnast teeb mitu liiget igaüks omale eraldi konto, mida süsteem näitab ühe isiku topeltkontodena hoopis ) .
  11. Asi lihtsalt selles, et kui mingi hulk inimesi on saanud eluaegse bänni, siis oleks küll vägagi huvitav teada, miks seda tehti . Nõustun mõneti sellega, et äkki mingeid väikseid karistusi poleks vaja avalikuks teha ( lihtsaid hoiatusi näiteks) . Nagu ma esimeses postis mainisin, et foorumis on sedavõrd palju bännitud tegelasi, kes on olnud suured postitajad ning äärmiselt huvitav oleks teada põhjuseid ja ka kohtumõistjaid . Äkki paneb mõni moderaator või keegi kõrgem lihtsalt suvaliselt halva tuju pärast suvalistele õnnetutele bänne . Lihtsalt silma järgi vaadeldes tundub bännitud kasutajate hulk olevat kõrgem või isegi kõige suurem teiste foorumitega võrreldes, kus ma liige olen . Kui on teada bännimiste põhjused ning kohtumõistjad, siis muutuks kindlasti ka aja jooksul postituste kvaliteet .
  12. Kindlasti on olemas skripte, mis võimaldaks näidata avalikult kasutajate vanuseid ( ja vanused võiksid avalikud olla) . Siis jääks igaühele võimalus valida, kas ajab asju, teeb tehinguid jne täiskasvanutega ainult või julgeb teha ka alaealistega . Kindlasti mõjuks vanuste avalikustamine ehk siis igaüks märgib oma õige vanuse (kuupäeva, kuu ja aasta jäävad salajaseks ikkagi) ning küllap taoline nipp tõstaks ka postituste kvaliteeti ja ilmselt ka foorumis postitajate keskmist IQ-d . Ehk siis oleks teada , kelle jutt on usaldusväärsem ja kellel mitte . Ühtlasi saaks siit ka siis uue reegli, et kui keegi on oma vanust suuremaks või väiksemaks valetanud ning asi välja tuleb, saaks administratsioon uue põhjuse kedagi bännida . Muidu palju teemasid on täiesti pasaga reostatud ( vabandust väljenduse eest) . Mõttetut spämmi, sisutühje solvanguid, kus kedagi homoks, kukeks või muul viisil sõimatakse on ikkagi suhteliselt palju ning meenutab rohkem nagu Delfi kommentaare . Kusjuures ma arvan, et moded ja adminnid võiks eluaegsete bännitute postitusi maha kustutada kui võimalik ( roppused, tühjad lingid, sisutute teemade tegemine ehk siis lihtsalt suvaline pläma jne) . Kellel on eluaegne bänn, seda nagunii tagasi ei oodata ning järelikult pole ka tema postitustel enam erilist tähtsust ( juhul kui need postitused just foorumile midagi erilist juurde ei anna) .
  13. Vabandust kui taoline teema või sektsioon siin juba on, aga äkki oleks mõistlik kõigile hoiatuseks teha bännitud liikmete nimekiri avalikuks ja ühtlasi märkida ka põhjus, miks bänniti ja kui kauaks . Bännida saab ju mingiks ajaperioodiks või eluaegselt ( permanent ban inglise keeles) . Muidu on päris kentsakas lugeda kui umbes veerand või isegi pooled suurematest postitajatest on bännitud . Kusjuures pole nagu mõtet kasutajate eest varjata, miks keegi bännitud on . Loodan, et selle teema eest mina bännitud ei saa või hoiatust . Lihtsalt surfasin täna oma postkastis ja leidsin Vahvli uuesti, sest Vahvel oli mulle saatnud palju õnne sünnipäevaks teate . Kuna agu on mu ainus kasutaja ( mitte pole ma bännitud kasutajana uut teinud), siis huvitav millised argumendid võiksid olla bännitud liikmete nimekirja avalikustamise vastu . Kasutajatunnus ja bännimise põhjus ei tohiks olla salajane - kellegi pärisnime või muude andmete avalikustamine võib olla ja jääda delikaatseks .
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.