Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

[MMORPG] 9Dragons

Soovitatud postitused

9Dragons on täiesti tasuta inglise-keelne MMORPG, mis põhineb ajalool, täpsemalt Vana-Hiina clan'idel jms.

9Dragonsi tegelasteks on inimesed, täiesti tavalised inimesed. Mängija ei saa valida eimidagi enamat või vähemat kui tavalise inimese. Hiljem avaneb tal võimalus omandada oma karakterile Kung-Fu või Chi-Kung tehnikaid, milleni ma jõuan hiljem. Vastasteks on loomad, inimesed ning ka müstilised olendid (nt giantid, kollid jne).

Leveli süsteem on mängus ainulaadne - Mäng jaotub leveliteks, mis järjestuvad nii:

Losing Self - level 1-12

Gathering Chi - level 13-24

Opening Chi - Level 25-36

Revolving Chakra - Level 37-48

Raising Light - Level 49-60

Five Dragons - Level 61-72

Nii jätkuvad nad kuni lvl 200-ni

 

Edasi ma peast ei tea, sest ise olen jõudnud ainult Raising Lightini :P Point on selline, et levelid nagu levelid ikka, kuid iga 12nes level nõuab 'chi breathingut' ning siis jõuad sa uuele tasemel, nagu näiteks Losting Selfilt Gathering Chi-le. Uuel tasemel on uued võimalused ning questid, itemid ning kõrgemad võimalused, loomulikult uued Kung-Fu tehnikad. Iga levelupiga saad sa 4 chi'd ehk punkti, mille saad kulutada Strenghtile, Essencile (Vital Energy), Wisdomile (Chi Kung damage & resistance), Constitutionile (HP) või Dexterityle (sellest oleneb see, kui palju sinu löökidest tabavad ning on critical hitid.).

 

Valida on 6 Clani vahel, need on:

 

White clanidest:

* The League of Beggars - Põhirelvaks on kaikad ja muud sellised, nad tegutsevad koguaeg täispeaga, kõige naljakam clan

* Wu-Tang - Põhirelvaks on mõõgad, pidžaamades vanad

* Shaolin - Põhirelvaks samuti kaikad mingisuguste junnidega otsas, nimetus on veel spade inglise keeles, kuigi ta pole päris labidas, Clan ainult meestele. Kiilakad.

 

Black Clanidest:

* Heavenly Demon - Põhirelvaks sabred, kõvermõõgad, kõrvaliseks relvaks pistodad

* Brotherhood of Thieves - Põhirelvaks odad/pootshaagid või misiganes, spear inglise keeles

* Sacred Flower - Clan ainult naistele, relvaks on mingid ümmargused kettad või midagi sellist.

 

Valged ja mustad clanid on lhitsalt erinevad pooled, ühed on nö dark side (black) ja teised on nagu rohkem headuse peal väljas (white). PvP alas saavad omavahel võidelda vastandvärvide clanide liikmed, ehk siis white vs black.

 

Isiklikult soovitan clani League of Beggars, kuna seal on väga head relvad, hea kung-fu ning väga naljakas üleüldine gameplay.

 

Oma clani valik tehakse ära mängu minnes ja kasutajat ehitades. Hiljem seda valikut muuta kahjuks ei saa. Ära teinud oma kasutaja saad sa sisse logida ning alustada mängimist. Alguses on sul võimalik teha ära paar questi, kust saad tasuks raha, asju või lihtsalt expe. Edasi levelimiseks saad alustada killimist, alustuseks on alati hea tappa rebaseid. Peagi saabub ukse ette uus level ning avanevad uued questid, relvad ning võimalused. Pärast jõudmist lvl 13-ni, mis saabub vähem kui tunniga, saab mängija astuda sisse Clani. See avab talle võimaluse uuteks Kung-Fu'deks ning avanevad ka uued asjad, näiteks riided jne. Pärast jõudmist level 25-ni, saab mängija valida endale clanis Rolli. Võimalik on valida nelja erineva rolli vahel:

 

* Warrior - Nagu nimigi ütleb, siis tema on see kes valdab peamist Kung-Fu stiili ega suuda palju muud teha. Soovitan algajatele

 

* Nuker - Magic vend ehk Chi Kung artist, tema valdab spelle, et kaugelt põrutada mingeid kolle. Algul mitte väga omav roll, kuid hiljem on see kõige parem roll, nukereid, kes on kõrgetes levelites, nimetatakse isegi jumalateks.

 

* Healer - Kindlasti ei soovita algajale, aga väga väga hea roll. Ta ei valda ei magic spelle ega väga osavaid kung-fu movesid, aga tema valdab buffe ning healimist. Buff on mingisuguse atribuudi tõstmine, näiteks saab ta kellegi strenghti tõsta mingi arvu võrra (olenevalt tema buff levelist). Healimine on lihtsalt spell, mille ta saab kellelegi peale panna, seeläbi sihtmärgi elud tõusevad 15 sekundiks iga 3 sekundi tagant mingi arvu võrra (olenevalt jällegi spell levelist).

 

* Hybrid (hübriid) - Nagu ka nimi ütleb on see roll hübriid ehk kõikide rollide segu. Ta valdab kõiki rolle, kuid natukene nõrgemini. Warriorist on ta pärinud teistest edukama Kung-Fu, kuid ta ei saa kasutada clani põhirelva, vaid peab leppima kõrvalrelvaga (either käed-jalad või sekundaarne relv). Nukerilt on ta pärinud mingid algelised Chi-Kungi tehnikad ehk mingid spellid, mida ta saab rakendada. Healerilt on ta pärinud teatud buffid ning heal spellid, mis polegi kuigi halvad. Üldiselt hea roll algajale, kes soovib mänguga tutvuda.

 

Mäng on üsna vana, pakun et kuskilt aastast 2005-6, polegi kindel, aga selleeest on mängul vägagi eeskujulik graafika ning eriefektid. Ei oska graafikat millegagi võrrelda aga omal ajal oli ta kindlasti pikaks ajaks parima graafikaga mäng ja on siianigi rahuldava graafikaga. Ma pole kindel mängu system requirementides, aga tean, et palju ta ei vaja, kuna jookseb kenasti minu pannil arvutil, millel on 2.0 celeron ja 512 ram. Mängu suurus on kuskile giga kanti.

 

Ma arvan et iga arvuti, mis on vähem kui 5 aasta vana, jooksutab selle mängu lebolt ära. Minu arvuti on 8 aastat vana ja endiselt jookseb (kuigi kehvasti) :P.

 

Mäng on arendatud Indy21 poolt, see on mingi Korea või mingi muu Aasia firma, mis teebki selliseid asju. Mäng oli algselt publised by Acclaim, kuid see firma sulges end kuskil kuu aja eest, võibolla pisut rohkem. Kõikide mängijate andmed kustusid ning mäng anti mahakandmisesse. Natukene aega hiljem aga ilmus maa alt välja firma nimega GamersFirst, kes võttis mängu publishimise enda peale. Algul oli neil küll altminekuid, kuid praeguseks on kõik väga vinks-vonks ja nad on paremini hakkama saanud kui Acclaim. GamersFirst on publiser ka paljudele teistele edukatele mängudele nagu näiteks WarRock.

 

Mängus on miljon võimalust millest ma edasi jahuma ei hakka, nagu näiteks Hero Bandid, PvP, Hero Leagued, Partyd, Eventid jnejnejne. Neid võimalusi on ikka sitaks.

 

Lisan ka paar pilti mängust:

9dragons1.jpg

Kellegi üriski edukas kasutaja Heavenly Demonist

 

9dragons-shaolin-deva-monk.jpg

Shaolini kasutaja tapmas Blood Monke

 

9dragons2.jpg

Wu-Tangi õpilane

 

Mängu saab tõmmata ja kasutaja registreerida leheküljel http://www.gamersfirst.com/9dragons.

 

Isiklik kogemus: Olen mänginud seda mängu kokku päris mitu aastat, pauside ja suurte vahedega. Kuna olen loomult üsna ebapüsiv, siis ma pole kunagi kaugele jõudnud, vaid olen alati kuskil level 50na uuesti alustanud ning seega on mul keskmine kogemus kõikidest clanidest ja rollidest, kuid mul pole mingit kõrgemat sorti kogemust. Olen käinud läbi kõik clanid ning kogenud neid kõiki, siiski on lemmik antud clan, Shaolin. Antud hetkel olen jällegi oma kolmanda kasutaja otsas, mis on level 50 Shaolini Warrior.

 

Kui te plaanite alustada mängimist, andke teada teemas, võin teil algust sponsoreerida ja teid aidata jalule saada. Plaanid on mul varsti luua oma Hero Band, milleks on vaja inimesi, kellega koos alustada. Hea meelega teeks eesti Hero Bandi, mis saaks kindlasti üsna edukaks. Asja konks on aga selles, et Hero Bandi saab võtta vaid oma clani liiget, seega soovitan teil kõigil valida oma clanniks Shaolin (Song Shan), nii on mul teid ka kergem aidata.

 

Loomulikult on raske kogu sellest segasest jutust raske aru saada, kuid mängu minnes hakkab kõik arusaadavamana tunduma, uskuge mind.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Kui mul jookseb Knight Online välja, jookseb ka see ilusasti?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Mis G1'l viga on?

 

0% feedback, 0% customer support, ainult mis nad teevad on v6tavad raha ja ylej22nust pohhui (premiumi vms jaoks)

Saadad kirja neile probleemiga accoundi vms juures nad ei vasta v6i vastavad lolli vastusega... Support on 0%


sig38.jpg

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas
0% feedback, 0% customer support, ainult mis nad teevad on v6tavad raha ja ylej22nust pohhui (premiumi vms jaoks)

Saadad kirja neile probleemiga accoundi vms juures nad ei vasta v6i vastavad lolli vastusega... Support on 0%

 

Parem hilja kui mittekunagi vastata :D

 

Foorumi põhjal tunduvad nad normaalsed, siiamaani nagu enamvähem aidanud. Muidugi 9d puhul pole palju supporti vaja, seal suht jah, ise teed, pole vaja et keegi mässaks sind aidates. Premiumeid pole minuarust tarvis tellida :D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.