Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Real McCoy @ Total up!

Kas minna PRAYER 99 ?  

64 liiget on hääletanud

1. 1. Kas minna PRAYER 99 ?

Soovitatud postitused

VIP
Naljamehed. Seal kena afk training ja minujaoks piisavalt kiire exp. Kohe on att 90 ja siis ranged üles. Soovitage kohti kus, ja millega treenida. Ise mõtlesin minna steel arrowitega fire giantisse, aga soovitused oodatud!

Chins @ ape tollis

mis sa arvad et inimene peab hakkama mingit ilget nolife tegema et sulle meeldida ? seee minu arvamus..

aga acc on super , 9p

lase mõni nonbuyable skill 99 siis 10p

Ma ei mõelnud seda, lol

Kas sa ise ka mõistad, millise idioodi mulje sa endast jätad? Siin internetis mölisemine on nagu paraolümpia, isegi kui sa võidad, oled ikka hälvik.

- mine arene oma parooliga edasi.

668fbd71d5275d0.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Author of the topic Postitas
chins @ ape tollis

khmmm... 70 rangega ei tasu väga ära vms. Ise mõtlesin, et 80-99 laseks chinnidega vms..

Ma ei mõelnud seda, lol

:D:d:d

---------- Postitused liidetud 16:49 ---------- Esimene postitus oli tehtud 16:47 ----------

Ise mõtlesin lasta 80-99 chinnidega, sest 70 rangega on chinnid suht useless. mingit hitti pole eriti ja mega waste.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
:D:d:d

---------- Postitused liidetud 16:49 ---------- Esimene postitus oli tehtud 16:47 ----------

Ise mõtlesin lasta 80-99 chinnidega, sest 70 rangega on chinnid suht useless. mingit hitti pole eriti ja mega waste.

Olen äge ja muudan quotet. L2play

Kas sa ise ka mõistad, millise idioodi mulje sa endast jätad? Siin internetis mölisemine on nagu paraolümpia, isegi kui sa võidad, oled ikka hälvik.

668fbd71d5275d0.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Lugesin teema läbi, päris hea 90% on puhas spamm, aga tore, et sa selle rahaga vähemalt midagi kasulikku teed, mitte ei käi maxed geariga pvp-s ringi, pray peal ja ei sõima teisi noobideks :D!!!

Edu sulle.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Lugesin teema läbi, päris hea 90% on puhas spamm, aga tore, et sa selle rahaga vähemalt midagi kasulikku teed, mitte ei käi maxed geariga pvp-s ringi, pray peal ja ei sõima teisi noobideks :D!!!

Edu sulle.

Mis teha, siin foorumis nii palju oinaid ju, kes ei taju kus oma lõugu plaksutada. Pole vaja kaugelt näidet otsidagi, vaata 3 posti ülespoole ja juba näed seal ühte ;)

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Mis teha, siin foorumis nii palju oinaid ju, kes ei taju kus oma lõugu plaksutada. Pole vaja kaugelt näidet otsidagi, vaata 3 posti ülespoole ja juba näed seal ühte ;)

Oi kus nüüd ütlesid - Proovi üks kasutaja nullist teha, vaata kõva vend oled.

Ega see, et sa suudad pixli alla mingit pappi taguda ei tähenda, et sa oskad rsi pelada

668fbd71d5275d0.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Ega see, et sa suudad pixli alla mingit pappi taguda ei tähenda, et sa oskad rsi pelada

Üritasid ära panna?

Kes tal keelab kasutajaid osta kui tal selleks raha on?

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Mees, ma olen päris mitu kasutajat teinud nullist kuni total 2000-ni ja need maha ärinud. Rohkem lihtsalt ei viitsinud nullist enam teha ja soetasin selle.

Spämmi vähem !

---------- Postitused liidetud 20:53 ---------- Esimene postitus oli tehtud 20:36 ----------

fd55cp.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

see on siiski tema kasutaja ja teab ise mis teeb sellega.

gz 90 atti puhul

"I'm not saying I'm gonna change the world , but I guarantee that I will spark the brain that will change the world." Tupac Amaru Shakur 1971-1996

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
see on siiski tema kasutaja ja teab ise mis teeb sellega.

gz 90 atti puhul

ja sellepärast ma ütlesingi et ranget ka teha chinnidega.

668fbd71d5275d0.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
ja sellepärast ma ütlesingi et ranget ka teha chinnidega.

ja sellepärast ma ütlesingi et see on ta acc ja teeb mis tahab sellega

"I'm not saying I'm gonna change the world , but I guarantee that I will spark the brain that will change the world." Tupac Amaru Shakur 1971-1996

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Tore, et mulle nõu annate, kuid sellega palun ka piirduge. Kui imelik mulle nõu annab ja siis järgmisesse posti kirjutab , et olen lahe ja muudan quotet, siis see pole väga normaalne. Võtke end kokku ja vabaneme mõttetutest pc postidest.

Jaga seda postitust

Postituse link
slay 40 on kõvv

kuule hoorapoeg tõmba tuld siit päevikust kui ainult flamed,

ta teeb slayerit kuna tahab,

i dont see here point why he needs boost slay up ? charmid tulevad rocklobsteritest, ja raha on tal sitaks i guess =

Jaga seda postitust

Postituse link
kuule hoorapoeg tõmba tuld siit päevikust kui ainult flamed,

ta teeb slayerit kuna tahab,

i dont see here point why he needs boost slay up ? charmid tulevad rocklobsteritest, ja raha on tal sitaks i guess =

mu ema küll pole kõige normaalsem isik aga hoor poloe ta kohe kindlasti, niiet stfu krants.

mis kuradi " kuna tahab " ? slayer peaks sellise cmb peale olema vähemalt 85 ? lihtsalt KOLE on vaadata, kui mängu mõnusaim skill on lowim kui huj teab mis. Niiet ausalt, kallis üleerutujast friik. ole tasa

Kliki signale, et vaadata mu IRL Blogi !

fruityloops.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
mu ema küll pole kõige normaalsem isik aga hoor poloe ta kohe kindlasti, niiet stfu krants.

mis kuradi " kuna tahab " ? slayer peaks sellise cmb peale olema vähemalt 85 ? lihtsalt KOLE on vaadata, kui mängu mõnusaim skill on lowim kui huj teab mis. Niiet ausalt, kallis üleerutujast friik. ole tasa

Lihtsalt HALE on vaadata kui keegi Rs'ist ILU otsib.

½ For me 3/4 to you.

Jaga seda postitust

Postituse link

ta ei pea tegema slayd selleks et sinul ilus vaadata oleks

Pakk.png

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.