Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Superman, moderaator, mängib pubekat või ongi?

Soovitatud postitused

Teile pole kohale jõudnud juba? Supermani ei võta moderaatori toolilt mitte miski. Olnud juba 5 teemat kus on üritatud ja kõik on feilinud. Superman paneb ühe pildi ja kõik on närvis, chill out. Nagu tõesti, selliseid trolle nagu Superman siis foorumis pole. Teie trollid on labased ja mõttetud aga Supermani mõnda postitust lugedes tuleb ikka vahel muie näole, aga Teie omi lugedes mitte.


sotw3.png

=/

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Olen näind, sitaks nii supermani kui teiste modede paska mida nad tootnud on aga pole lihtsalt midagi öeld.

Kõrgel toolil tavaliselt sõidabki katus ära.

 

True, true...

Aga noh, tore kui vabaaja foorumis selliseid supermani taolisi trolle ringi liigub...

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

siis kui mingi 30 vanti lihtsalt teeb sitta trolli, mõttetuid nalju ja niisama spamib ja ajab paska, pole midagi, aga kui üks modedest vahepeal selline siis suur jama lahti

ja ärge tulge nüüd rääkima, et moded peaks eeskujuks olema vms


nc.png

22641.gif

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Teate, ma nüüd lugesin ja mõtlesin, et ma ei saa ikka üldse aru mida te halate.

Ma tõesti ei suuda kokku lugeda mitu teemat te minust juba teinud olete ja tulemus on sama- lihtsalt mõttetu halamine.

Kui kellelgi on probleem minuga, siis palun saatke mulle PM. Seda öeldes pean ma nentima, et ma olen alatis eda soovitanud, kuid mitte keegi pole mulle kunagi actually saatnud PMi oma muredega- Parajad kusikud olete ikka. Kes toob siin nüüd vabanduseks, et ma hakkan bannima, siis võin teile enda inboxi näidata ja neid poste, mis mulle saadetud on ja ma pole kedagi selle pärast banninud ja, kui täiesti aus olla, siis ma viitsin haruharva bannida kedagi. Kui keegi teine mode bannib, siis see pole enam minu teha, sest see on nende asi, ning mitte minu.

Üldjuhul ma tahaks öelda, et mulle pole võim pähe löönud ja ma ei usu, et ma pean ennast õigustama mingi väikese seltskonna ees, kes arvab, et kogu maailm on nende vastu ja, et mina olen selles süüdi, et nad ei jaga biiti.

Ühesõnaga, ma nüüd panen selle teema kinni ja ootan kõikide poolt PMe, mis räägiksid siis konkreetselt probleemist ja ma luban, et ma vastan neile kõigile. Kui te seda võimalust ei kasuta, siis on see juba Teie enda viga, et te nii mõttetud väikesed munnid olete, eks.

 

Ning by the way, ma teen nüüd ise sellise reegli, et kes teeb juhtkonna vastu veel mingeid selliseid idiootseid teemasi, siis esiteks ma bannin OP ja siis ma bannin järgi kõik need kes sinna teemasse on postitanud, sest ma ei viitsi enam sellist sitta lugeda, mis te toodate siin.

 

Mitte KÕIK siin teemas postitanud inimesed ei ole need väikesed munnid, kui ma olen kindel, et me teame väga hästi ise ka, et kes see siis normaalset juttu räägib ja kes need mõrapead siin on.

 

Aitäh,

S

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.