Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Adminid Tuvastage Ip.

Soovitatud postitused

VIP
Vabandust, juba põhimõtte pärast ei hakka talle mingit raha liikuma - tüüp keerab lihtsalt sitta.

Nagu ise ütles, mingit heategevust siin pole.

 

Sa müüsid talle kasutaja ja võtsid selle tagasi. Mida ma sellest järeldama peaksin? Kuna sul on tehinguid palju, siis annan sulle teise võimaluse ja lisa päevi siin asjad korda ajada.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
No tõesti, talle ei hakka ma mingit raha saatma, asjad on keerulised, ma ei usugi, et keegi peaks neist 100% aru peaks saama, lihtsalt, et kasutaja on tal nüüd olemas ja probleeme enam ei tuleks.

See on ainuke lahendus minu poolt, eks näis.

 

Vaata, kui ma ostaks näiteks kasutaja, siis ma ei tahaks, et keegi seda tagasi tirib. Sa võid siin öelda samuti nagu Rangeboonage Supermanile, et probleeme ei tule. Tuleb, ühest korrast piisab. Seega ütle nüüd ära, kas sa lahendad olukorra makstes raha talle tagasi ja saad kasutaja tagasi (teoreetiliselt ei kaota sa midagi) või lõpetad päeva väljas pool vahvlit?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.