Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Ülisalajane : Uus sari!

Soovitatud postitused

fringe_logo.jpg

 

Shokeeriv vaatepilt Bostoni lennujaamas: Saksamaalt saabunud reisilennukisse sisenedes leiti kõik pardal viibijad surnuna ja tundmatuseni moondununa. Oli see mingi senitundmatu viiruse puhang? Või oli tegemist terroristide kätetööga? Lend 627 juhtum käivitas viivitamatult FBI ülisalajase juurdluse. "Ülisalajane" ("Fringe") on uus põnevussari, mis on kiiresti terves maailmas tormilist vastukaja leidnud.

 

* Kes siis vaatas ? Endale isegi meeldis niipalju kui nägin , sest ise olen suht paadunud Dr.Hous'i vaataja ja House ei jäänud vaatamatta aga reklaamide ajal ja peale Housi sai 30min vaadatud ja täitsa meeldis.

Hetkel otsin siis netist osi ja hakkan vaatama vast.

 

+ Anna , ( peategelane ) isal on Eestise kauged juured , ehk siis Eesti päritoluga näitlja ka sees : )


öüöäöä

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

ema vaatas seda mul, mingi 2minutiga olid kõik reisjad surnud mingi viirus vms :D


 

 

EESTI KEEL LONGAB :D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Ise tõmban torrentist season1 -.- 20 episodi on vist..

igatahes vaatasin et season 2 ka väljas.. Episode mingi paar tükki.. -.-

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Ise vaatan ka neid, aga ei tõmba vaid vaatan netist: SurfTheChannel - Fringe

 

Mul on megavideos 6 kuuline platinum membership sellepärast on hea vaadata, teistel võib tekkida pärast 72 minutit vaatamist, et peate ootama 54 minutit(vist), et edasi vaadata.


Life is what happens to you while youre busy making other plans.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

10. osa vaadatud.

 

Soovitan loomulikult edasi vaadata , sest see sari on tõeline mõistatus ( Muster ?!?! )

 

Mu arvutis kiilus kinni ja hea pikk jutt kadus ära. :D

 

* Inimese aju kasutatakse teise inimese peal , inimesed on täis radioaktiivset energiat ja tapavad teisi mitte tahtlikult , inimene on laetud elektri laenguga - kontrollides sellega masinaid , inimesel on südame ümber uss mis teda tapab , inimene on geenimutatsiooniga ala vajab ühte aju osa , et mitte edasi kasvada ja tapab selle nimel tüdrukuid kuid ühe tüdrukuga tahtes ära tappa teda on ennem vahekorras ja sõnaotseses mõttes laseb tema sisse ja naine on rase 5 minuga ja sünnib laps kes arstide käte all kasvab, inimesed lähevad läbi seina , jäädes kinni ja surres , inimese sisse on istutatud parasiit mis vee joomisel järsku hakkab kasvama ja tapab inimese ja kõige lõpuks Agent Daunhall röövitakse , aga mitte pahadel eesmärkidel vaid päästetakse Massive Dynamicu eest aga Agent ei saa sellest aru ja paneb valed inimesed luku taha ja seda näen nüüd mina järgmistel pävadel mis edasi juhtub kuni teie järgi jõuate :D

 

 

 

Soovitan vaadata :P


öüöäöä

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Esimene hooaeg vaadatud ( 20 osa )

 

Lõpus kisub asi veel paremaks , eriefektid lähevad võimsamaks , ala igasuguseid koletisi tuleb välja ( kõige parem oli 16. osa vist , kus inimene muutub lennukis koletiseks ja lennuk kukub alla )

Aga viimasestes osades hakkab pihta asi jälle Daivid Jonasega kes põgenes Sakasa üli turvalisest vanglast teleporteerimise abil aga tänu sellele ei ole tal jäänud palju elada ja tahab minna mitte reaalsesse maailma aga ta peatatakse.

 

Ninat ( Massive Dynamicu ) juhti tulistatakse Daividi poolt ja talt võetakse käest üks asi millega on võmalik minna teise maailma aga Nina tahab , et Daunhall ta peatakse aga agent tahab William Benniga kohtuda ja Nina lubab , et kui peatad Daividi siis kohtud Williamiga. Ainult Willian on teises maailmas aga kui Agent peatab Daividi tuleb Daunhallile kõne , et tuleks ühtekohta. Daunhall proovib Ninale helistada aga öeldakse , et ta on maal ja teda ei saa kätte , Agent hakkab ära minema , aga liftis juhtub midagi ja ta näeb Williamit. Ta vaatab aknast välja ja seal on New Yorgi need 2 kaubandust keskust mis hävinesid 9.11.03 ? ja lõpeb.

 

Vahepeal n2eb Daunhall midagi sarnast nagu 9.11 oligi , et majad põlevad , inimesed on paanikas jne. Nii , et arvatavasti teises hooajas ongi tegemist nende terroristidega ja Daunhall proovib neid peatada.

 

Vahepeal selgub ka see , et Jackson Hillis kus Daunhall sündis süstiti Bishopi ja Williami poolt 3. a lastele mingit Craksofani mis aitab ajul edasi areneda mitte jääda limiteeritud seisundisse nagu tavalaised inimesed ja Daunhall suudab mõttega kustutada mingid tulukesed ja hoida ära õnnetuse , ja ta näeb teist maailma.

 

2. Hooaeg on ka pooleldi väljas juba , et ootan põnevusega mida teine hooaeg toob.


öüöäöä

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Teine hooaeg pooleldi vaadatud , tuleb uusi osi oodata.

 

Mängu tulevad " Shape Sifter aka Kuju muutjad " kelle eesmärk on uurida välja mida Agent Olivia nägi teises universumis aga kuna sinna minek oli keeruline elas ta läbi auto õnnetuse ja ei mäleta midagi. Nad arvavad , et tapsid selle kuju muutja kes Olivialt infot tahtis aga tegelikult võttis ta kollegi Charli kuju ( FBI agent ) ja tal palutakse oodata , kuni mälu taastub ja ta taandub.

Nina saadab vahepeal Olivia inimese juurde kes aitab tal mälu taasta Old Schooli abil ja see tal pooleldi õnnestub nimelt tegi ka Walter Bishop vähepeal joogikese mis teoreetiliselt peaks aitama Olival mälu taastada aga ei ole kindel ja nimelt on see jook tehtud ussidest ja Peter hakkab Walteriga riidlema , et mida iganes sa ka välja ei mõtleks aga Olivia samal ajal joob selle joogi ära.

Samal ajal on neil käsil juhtum sellest kuidas üks inimene suudab enda kontrolli alla võtta inimesi oma emutsioonide abil , kuna see inimene tahab ennast ära tappa siis ükskõik kelle juurde ta ei läheks hakkavad inimesed end tapma.

Aga ta oli Olivia " kaaslane " Jackson Hillis kus neile Craksofoni süstit ja Olivia näeb kõik keda ta tapab ja tal on imuunsus selle inimese emutsioonide peale ja ta peatab ta . Aga just ennem arvas Walter , et mingi kella helin peatab ta , kui ta proovib mingit lehma taolist kella kõksida kukub Olivia pikali ja ta läheks nagu tagasi " teise universumi " aga talle meenub kõik ja teda hoiatatakse nende kuju muutjate eest. Nimelt otsivad nad mingit pead , et saada kahe universumi vahele auk kust saaks läbi. Olivia läheb Nina juurde infot küsima , nimelt sai ta ühe sümboli kaasa aga kui nad räägivad saab Olivia smsi Charlilt ja ütleb , et tulgu kohe välja , et Nina ongi kuju muutja , ta läheb välja ja ütleb kogematta Charlile koha kus see pea on aga Olivia saab infot kes viimati kuju muutis ja kelleks ja see on Charli ja Charli hakkab teda peksma aga Olivial õnnestub ta tappa aga ta jõudis edasi anda infot kus pea on ja see võetakse enne FBI'id ära. -> See teema on poolik , edasi tuleb järgmistes osades.

 

Järgmistes osades tulevad mängu jälle need " Pealt vaatajad aka Obeserrvors vms " ja FBI arvab , et nad on pahad aga ei, Aga nimelt on nad elanud ligi 5000 aastat ja ńad on iga inimese tähtsamate avastamise pildi peal. Samal ajal päästab üks Pealtvaataja ühe inimese kes pidi lennuõnnetuses surema ja tal on suur probleem seda juhtkonnale ettekanda ja juhid plaanivad ikkagi tüdruku tapmist aga Pealtvaataja küsib nõu Walterit ja ta teeb plaani.

Pealtvaataja kutsub kohale FBI , peidab tüdruku ära ja ta " sõdib " selle tapjaga kes pidi tüdruku tapma aga pealtvaataja saab kuuli ja samal hetkel jõuavad kohale Olivia ja Peter . Peter näeb Pealtvaatajat maas ja pealtvaataja annab talle Relva mis tulistab mingit energiallikat ja nad tapavad selle " tapja " aga kui nad tagasi lähevad on " pealtvaataja" läinud ja osa lõpeb sellega , et 2 pealtvaatajat on autos ja räägivad , ja üks küsib , et miks ta selle tüdruku päästis ja selgitab , et temas on midagi erilist , nagu inimestel on tunded olid minul tema vastu tunded vist ja tal tuleb pisar ja viimase küsimusena küsib , Kas tüdruk on " Turvalises kohas aka SAFE ? " ja teine vastab JA , ja see kelllel tunded oli sureb. See on põhiteema aga loomulikult on mängus jälle mingid Wormsit ( ussid ) , üks laps kes suudab inimesi kontrollida jne.

 

Minu arust siiamaani parim Sari mida vaadanud koos afc " Top Geari " ja " Dr. Housiga " aga see minu arvamus ja ma vist lolliks kätte läinud , et siin kirjandit kirjutan.

 

Aga ei väsi korrutamast , soovitan vaadata.


öüöäöä

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Mega hea sari oli, mulle meeldis haigelt. Kavatsen iga teisipäev vaadata.


~~~SIGNATUUR EEMALDATUD~~~

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Streamist tuleb ka päris hea kvaliteediga.


Uus_rasterpilt__4_.bmp

49169619_2350179511881888_6597539902366154752_n.png

Marginaal_2019-05-05_145320.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Tahtsin täna nii õudsalt vaadata, aga csi mängides läks meelest S:S:S::SS::S:S:S::S:SS:S


~~~SIGNATUUR EEMALDATUD~~~

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.