Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Ärkvelolek

Soovitatud postitused

Kaua? - Alla 35 tunni kuskil.

Kuna, miks? - Sõbraga sai veidi palju mängitud erinevaid mänge, mis ei tekitanud mitte kuidagi und :D

Sümptomid, puhang - Silma kinni sain, juba magasin... Kuskil 7 tundi sai magatud ja lasime järgmise päeva :P


qpjreu.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kui kaua olete teie järjest ärkvel olnud ? 36h~

Kuna see oli ? Millistel põhjustel see oli ? Olin kella 7arvutis hommikuni (vahepeal ei tulnud und) siis mõtlesin ,et ei viitsigi magama minna nagunii kõik lähvad varsti välja ja siis läksin ise kah ...

Millised sümptomid ilmensid ? Kaua kulus teil sellest väljapuhkamiseks ? Uni, väsimus midagi ei viitsi teha, kerge peavalu. Ei mäleta suht ammu oli :)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Endal ka kuskil ~30 tundi järjest üleval oldud, igasugu inimesi oli külas, pärast käisime veel sõbraga ujumas ja pärast seda enam und ei olnud.

 

Sümptomitest siis, et väsimus, ja nagu ei mäleta eriti midagi, nagu oleks kerge mällar :D Kerge peavalu ka.


viis-signa.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Ei tea, ise üle 24h kindlalt ei lase. silmad looja saan juba magan.. muidu rekord on täpselt 24tundi. siis voodisse sain magasin nagu unekott.. ja siis alles järgmise päeva õhtul ärkasin ja siis, ah ptsi päev lännu..

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

~54 tundi, see oli siis kui ma tädil külas käisin. Hommiku kell 7 äratus, terve päev tsilli ning õhta kell 12 üritasin magama minna. See oli kesksuvel, tal olid millegi pärast kõik aknad ning uksed lahti öösel ja tuba oli nii paksult sääski täis et ma ei teagi, kas ma oleksin midagi näinud kui tule põlema oleksin pannud. Tegin siis seal sääsevõitlust paar tundi kuni valgeks läks ning siis andsin alla. Läksin välja mõtlesin et magan kiige peal paar tundi, enne seda sai üks kohv joodud ning magamisest ei tulnud enam midagi välja.

Päev otsa oli muidugi väga zombi olla ikka väga kohe. Siis õhul kutsuti mind külla ning seal mürasime öö otsa ning alles järgmise päeva hommikul panin silma tunnikeseks kinni, et järjekordne päev üle elada ja siis õhtul kenasti tuttu minna.

Ütlen ausalt et ärkvelolek päeval oli juba väga suur katsumus, aga magada ka ei tahtnud, sest kõik olid üleval ja lapselaps tahtis tegelemist jne :)

Pärast seda kõike magasin mingi öö otsa ja siis paar päeva olin veel siuke läila, siis hakkas asi korda minema juba.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Author of the topic Postitas

Hetkel 51h järjest, tuleb veel 5h vast ära.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.