Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Paintball

Kus võiks toimuda paintballi mäng?  

89 liiget on hääletanud

1. 1. Kus võiks toimuda paintballi mäng?

Soovitatud postitused

Muidu, et kui selle paintballi värgi kohta uurin, mille kohta kosmose juures plakat oli,siis võik siist foorumist mõned vennad võtta ja pelama minna:D

Algul on kõik tulijad, aga pärast on mingid gratzi peod RSis ja ei saa üldse rahvast kokku.

[align=right:1we72gmq]250lev7.png[/align:1we72gmq]

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas
ise tuleks ka muidu

Ehk siis kui ma peaksi aja kinni panema mänguks, siis sa oled kindel tulija?

MA üritan

Sa oleksid ka siis kindel tulija?

Muide see plakat kino Kosmose juurest on ära vahetatud mingi EMT reklaami vastu...

Jaga seda postitust

Postituse link

Käisin suvel Sinimäegedes klassiga mängimas.

Päris huvitav oli.

Alustuseks väsitati meid korralikult ära, käisime vaatamisväärsuseid vaatamas ja sealses muuseumis kah.

Muljed: Iseenesest oli ju tore, anti see marker kätte ja kuulid ka (140 kuuli).

Mis mulle kohe üldse ei meeldinud, oli see et selles kostüümis oli põrgulikult palav.

Sealne rada oli päris hea, kuid natuke väikse võitu.

Esimesed 20 kuuli said pmst korraga otsa, väga ebareaalne on mängida nii väheste kuulidega, hiljem täitsin püssi ära ja tulistasin siis, kui asi juba minujaoks "ohlikuks" läks.

Meil tehti midagi markeritega, keerati survet vist maha, jube sitasti lasid need, tulistasid ja siis nägid kuidas see kuul maha vaikselt vajus.

Sain pihta kolm korda kokku. Ühekorra näkku (valus ei olnud, pigem oli naljakas, kuna seda plõga lendas see väljanägemisklaas täis).

Teine kuul lendas vastu sõrmi, pmst ei tundnudki seda.

Kolmas lendas vastu kõhtu ja põrkas maha (kõhupeal oli see kaitse), kuul jäi terveks.

Läheks uuesti, kuid siis ma sooviks rohkem kuule, alates 1000 kuuli oleks juba inimlik minuarust.

Airsofti mängu tahaks ka proovida, pidi päris hull olema.

Ehk siis kui ma peaksi aja kinni panema mänguks, siis sa oled kindel tulija?

Sa oleksid ka siis kindel tulija?

Muide see plakat kino Kosmose juurest on ära vahetatud mingi EMT reklaami vastu...

Kui te leiate nii odava koha, siis ma oleksin ka kindel tulija, mängiks uuesti.

Rahvast võiks rohkem kokku ajada, kutsuge sõpru ka siis.

Aga noh, ennem oleks vaja selline odav koht leida.

biitzmykriips.png

[align=center]When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then i realised God doesn't work that way. So I stole one and pray now for forgiveness.

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
Kui te leiate nii odava koha, siis ma oleksin ka kindel tulija, mängiks uuesti.Rahvast võiks rohkem kokku ajada, kutsuge sõpru ka siis.

Aga noh, ennem oleks vaja selline odav koht leida.

See reklaam, mis Kosmose juures oli, seal oli öeldud et 100.- yks mäng, kuid see reklaam oli maha võetud :(

Jaga seda postitust

Postituse link

Sinimägedes oli 400 krooni mäng.

Sinna kuulus marker, varustus, 140 kuuli, supp ja hiljem kilesaun.

Viimane oli päris mõnus.

biitzmykriips.png

[align=center]When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then i realised God doesn't work that way. So I stole one and pray now for forgiveness.

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link

da nag ei tuleks küll aga nagu ma aru saan toimuks se tallinas se tähendab et ma tulen rongiga arvatavasti siis oleks vaja mingi aeg kokkulepida ja neid ronigi aegu ka vaatata.

aga muidu tuleks küll jah(ise elan tartus :D)

lol.PNGKermo.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Vaevalt siit sellise rahva kokku saaks, aga üritada võiks ju.

Muidugi rahakogumisega, siis poleks mingit althüppamist vms hiljem.

Uus_rasterpilt__4_.bmp

49169619_2350179511881888_6597539902366154752_n.png

Marginaal_2019-05-05_145320.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Kui sa teada soovid, siis sa pead ainult 1000 kuuli eest juba maksma kusagil 700.- seega, ma arvan et 1000 kuuli on vist liiga palju. 300- 400 kuulist piisab ma arvan.

Umm , kui ma käisin siis oli 1 kuul 0.50.- ehk 1k oleks mingi 500.- ?

Jaga seda postitust

Postituse link
Umm , kui ma käisin siis oli 1 kuul 0.50.- ehk 1k oleks mingi 500.- ?

1 kuul on 0.7.- ....

da nag ei tuleks küll aga nagu ma aru saan toimuks se tallinas se tähendab et ma tulen rongiga arvatavasti siis oleks vaja mingi aeg kokkulepida ja neid ronigi aegu ka vaatata.

aga muidu tuleks küll jah(ise elan tartus :D)

Tule siis rongiga :D Eks me/ma üritame sinuga ka arvestada :D

Vaevalt siit sellise rahva kokku saaks, aga üritada võiks ju. Muidugi rahakogumisega, siis poleks mingit althüppamist vms hiljem.

Loodetavasti ikka saab kokkuajatud. Võite oma tuttavaid ka ju kutsuda siis:D

Teeks mingi nimekirja kus oleks tulijad?

Pange siis oma nimed kirja, kes tuleksid. Esimesse posti teen nimekirja.

P.S. Midagi ei ole veel selleüritusega kindel. Hetkel räägin 4 firma vms, kes pakuvad paintballi teenust.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Ma käin nagu mängimas,endal püssi kodus pole.

Ei kavatse osta ka:D

Muidu suht lahe ja annab mõnusa adernaliini laxu:D

Soovitan kõigil meie foorumlastele.

Kui otsid head kiiret ja odavat Orjandus teemat siis siin ta on:

http://www.vahvel.net/raha-orjad/47685-painkiller-i-orjandus.html

..::Respect List::..

ShadowCat

Rapidload

Homm88

Superman

----------------------

Hetkel piisab=)

Kristiina(L)

1300 Postitust Sain ma 21.09.09

Jaga seda postitust

Postituse link
Ma käin nagu mängimas,endal püssi kodus pole.

Ei kavatse osta ka:D

Muidu suht lahe ja annab mõnusa adernaliini laxu:D

Soovitan kõigil meie foorumlastele.

Ma usun et kellegi siit ei ole:D Seega tuleksid ka äkki mängima, kui see ikka toimub ?

Muide normaalne pb püss maksab 1-3k, seega mitteväga palju:D kõige odavam maksab 560.- adrenaliin.ee järgi.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
1 kuul on 0.7.- ....

No siis oleneb kus kohas sa käid vist .. ma käisin augustis ja pilet ise oli 200 .- ja üks kuul oli 0.50.-

Noh muidu oli pilet 300.- aga mu isa sai aru, et sellel omanikul vist "rasked ajad" ja kauples hinna 200.- peale ; D

Jaga seda postitust

Postituse link
No siis oleneb kus kohas sa käid vist .. ma käisin augustis ja pilet ise oli 200 .- ja üks kuul oli 0.50.-

Noh muidu oli pilet 300.- aga mu isa sai aru, et sellel omanikul vist "rasked ajad" ja kauples hinna 200.- peale ; D

Ehk oskaksid öelda, et mis firma see oli ja kus kohas te mängisite? Siis saab ehk soodsamad hinnad jne.

P.S. Ma leidsin koha, kust saab neid kuule alates 25s/tk eest...

Jaga seda postitust

Postituse link

Ehk oskaksid öelda, et mis firma see oli ja kus kohas te mängisite? Siis saab ehk soodsamad hinnad jne.

Adrenaliin pakub sellist võimalust:

Paintball teadmata ajal Harjumaal, 10-15 mängijat.

Varustus sisaldab: poolautomaatne marker Tippmann 98, kaitsemask, õhuballoon, kindad, kaelakaitse, torulukk. Pakett sisaldab ka varustuste transporti, meiepoolset instruktorit ning pildistamist.

Varustus - 140kr / komplekt

Kuulid - 70 senti / tk

Lisaks:

Kaitsevorm - 20kr / komplekt

Tossugranaat - 40kr / tk

Lõhkepakett - 20kr / tk

Värvigranaat - 75kr / tk

Paugulint 100 000 - 300kr / kmpl

Pallivöö - 50kr / kmpl

Kaitsevest - 50kr / tk

Kapteni kilp - 100kr / tk

Ps: Minimaalne kogus kuule ühe rendimarkeri kohta on 200tk.

Ps: Tellitud arv varustusi kuulub kõik tasumisele (olenemata kohale tulnud mängijate arvust).

Ps: Grupi suuruse muutudes jätab SK Adrenaliin endale õiguse korrigeerida hindu.

Ps: Gruppidele 15 ja enam mängijat on instruktor tasuta!, kui grupis on alla 15 mängija, siis lisandub 100kr iga 15st puuduoleva mängija eest ([15-x]*100kr)

Näiteks miinimumpakett (varustus, a´200 kuuli) koos kaitsevormide, instruktori ja varustuse transpordiga maksab 15-le mängijale 4500kr ehk 300kr / mängija. Vastavalt soovile juurde lisalaskemoon, pürotehnika jms lisad.

Keskmine üritus kestab umbes 3-4h. Kuule kulub keskmiselt 100-150 tk tunnis, kogu lahingu peale umbes 200-300tk, agressiivsematel ründajatel kuni 500tk.

Kaitsevormide soovi korral palume mängijate orienteeruvaid suuruseid.

Umbkaudne suuruste tabel vastavalt pikkustele:

150-160cm - XS

160-165cm - S

165-175cm - M

175-180cm - L

180-185cm - XL

185-190cm - XXL

190-200cm - XXXL

Kaitsevormide pikkuse kasvuga kasvab ka laius, st palun arvestada suurus suurema näitaja (pikkus/laius) järgi.

Kui soovite jätta kaitseriiete alla ka kihi oma riideid, arvestage suurusele väike lisa.

Lahingukohad:

Tallinnas Paldiski maanteel asub meil kummidest mänguväljak, kus saab soovi korral ka sauna ja toitlustust, hea juurdepääs ühistranspordiga. Metsalahingukohana võiksime soovitada Männiku SVO territooriumit Tallinna piiri ääres Saku vallas, maastik on huvitav reljeefne ning üksikud hooned lisavad linnalahingueffekti. Linnalahinguks pakume endist Türisalu raketibaasi Harku vallas, Tallinnast umbes 25km.

Väikestele gruppidele pakume võimalust laenutada varustus ilma meiepoolse instruktorita, kuid see eeldab, et grupis on kogemustega mängijaid, kes tunnevad ohutusnõudeid ja teavad varustuse tööpõhimõtteid. Sellisel juhul on ka varustuste transport kliendi enda korraldada, varustused saab kätte meie laost Tallinna ringteel. Ilma instruktorita üritusel ei lisandu instruktoritasu olenemata grupi suurusest, kuuli hinnaks on 50s/tk ja varustused on teie kasutada 24h (õhtust õhtuni). Paintballi kuule väljastame 500 kaupa, avamata kotid (a´500) saab soovi korral tagastada.

Jääme teiepoolset kinnitust ootama, küsimuste ja täpsustuste korral julgelt ühendust võtta ;)

Jaga seda postitust

Postituse link
Peaks veel mainima, et mina pole eriti osav paintballis, olen vaid mõned korrad seda mänginud ja see oli väga väga äge!!! Ehk siis sinu Lightpower võib kirja panna, et sa oleksid tulija?

Oleneb kus kõik toimub , kuna ise elan Viljandis siis võib raskusi tekkida .

Jaga seda postitust

Postituse link

Olen 2 korda käinud .

Pelasime mõlemal korra 4h .

200 eeku näo pealt saime. Suht hea pakkumine .

Esimene kord oli suht hea, kuid teine kord jäi meelde kui "väga valus päev" :D

Suht seff pelada kui territoorium on hea, vanad majad, puud ja kynkad :D

"What is god?"

"Well... You know when you want something really, really bad, and you hope and plead for it to happen?"

"Yeah?"

"Well, God is the guy who ignores you."

Jaga seda postitust

Postituse link

Siin võimalikud kohad, kus see toimuda võiks:

Tallinnas Paldiski maanteel asub meil kummidest mänguväljak, kus saab soovi korral ka sauna ja toitlustust, hea juurdepääs ühistranspordiga. Metsalahingukohana võiksime soovitada Männiku SVO territooriumit Tallinna piiri ääres Saku vallas, maastik on huvitav reljeefne ning üksikud hooned lisavad linnalahingueffekti. Linnalahinguks pakume endist Türisalu raketibaasi Harku vallas, Tallinnast umbes 25km.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Tallinna puhul jääks küll ära minupoole tulek.

Tuleks üleüldse arvestada seda, palju kusagilt rahvast tuleb. Pole just parimad ajad ja lihtsalt 400.- sõidu peale visata on ikka suht Böö!. :D

Seega tuleks arvestada ka teiste tulijatega.

Adrenaliin.ee kodukalt leidsin ka sellise lause muidu "Paintball on täis andrenaliini, pakume teile erinevaid adrenaliinirohkeid seiklusi üle Eesti! "

Leidsin ka niukse asja muidu: http://www.paintwar.ee/est/?page=prices

Uus_rasterpilt__4_.bmp

49169619_2350179511881888_6597539902366154752_n.png

Marginaal_2019-05-05_145320.png

Jaga seda postitust

Postituse link
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.